2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
لکه بینی رو نمیدونم  ولی من اصلا نمیتونم کار ی انجام بدم تو خونه هنوز شوهرم غذا رو میاره رو تخ ...

شما دوقلو داری؟من اصلا راه نمیریم فقط برای دستشویی بلند میشم نمازمم نشسته میخونم امروز دو تا تیکه لباس تا کردم گذاشتم تو کشو از کمر درد و دل درد دیگه نتونستم وایسم سریع اومدم دراز کشیدم حالا فردا زنگ میزنم اگه بشه تا سه شنبه صبر نکنم زودتر برم

ممنون از راهنماییت عزیزم

خدا جونم شکرت...
شما دوقلو داری؟من اصلا راه نمیریم فقط برای دستشویی بلند میشم نمازمم نشسته میخونم امروز دو تا تیکه لب ...

اره عزیزم 

من اصلا لباس و اینا که هیچ 

اب هم شوهرم کنار تختم میزاره خدایی خونم ترکیده 🙄

دودقیقه برم اشپزخونه رو ببینم  سکته میکنم از ریخت و پاش شوهرم😁

دکتر میگه جثه ات کوچیک هست به خاطر اینه درد داری رحم داره جا باز میکنه 

ولی خدا به خیر کنه برای ههمون انشاالله 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از کجا متوجه شدی قلبش نمیزنه  درد یا خونریزی داشتی؟؟؟

نه همه چیز خوب بود رفتم دکتر تا داروهام را کم کنه اول سونو رو شکمی کرد بعد هم سونو واژینال گفت تا چند روز پیش میزده چون رشدش طبق هفته بارداریم بوده 

من ۶بار انتقال دادم .انتقال اخر باردار شدم اما قلب جنین هفته ده ایست کرد و سقط کردم به همین دلیل گف ...

شاید ایمنی بدنتون بالاست یا غلظت خون داشتید،تو بارداری ا اس آ یا امپول رقیق کننده میزدید؟

اره عزیزم  من اصلا لباس و اینا که هیچ  اب هم شوهرم کنار تختم میزاره خدایی خونم ترکیده 🙄 ...

ای جووونم ان شاءالله به سلامتی دوقلوها رو بغل بگیری عزیزم 😍😍

من همسرم تا دیروقت سر کاره بنده خدا مامانم الان از یکشنبه که لکه بینی داشتم اومده اینجا پیش من

برام دعا کن سه شنبه قلب تشکیل شده باشه

خدا جونم شکرت...
ای جووونم ان شاءالله به سلامتی دوقلوها رو بغل بگیری عزیزم 😍😍 من همسرم تا دیروقت سر کاره بنده خدا ...

انشاالله همه چیز خوب باشه 💗

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
شاید ایمنی بدنتون بالاست یا غلظت خون داشتید،تو بارداری ا اس آ یا امپول رقیق کننده میزدید؟

بله ا ای ا و کلکزان مصرف میکردم

ازمایش ایمنی انجام دادم خوب بود با این وجود دارو برا پیشگیری بهم دادن یعنی کفتن ما فرض را بر این گذاشتیم ک سیستم ایمنی بالاست و دارو دادن

نفسی علاوه بر لکه بینی تا ی کم سرپا باشم یا کوچکترین کاری بکنم کمر و زیر شکمم درد میکنه به نظرت لازم ...

عزیزم.نگران نباش.. چندبارم ب بقیه دوستان گفتم...من حتی بدون اینکه فعالبت کنم تا دوماه کلا دل درد کمردرد حالت پریودی داشتم.ک بعد خودش ب مرور خوب شد...اصلا دردم خیلی شدید بودا ک.کلا میترسیدم هرلحظه اتفاقی بیفته..ب دکترم.میگفتم میگفت اشکال نداره این دردا..دیگه تو رحم اتفاق جدیدی افتاده و ی بچه میخاد رشد کنه.طبیعیه واکنش نشون بده.

پس توهم.نترس عزیزم..انشاءالله بزودی میری قلب کوچولوت میبینی خیالت راحت میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹