2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
یه سوال دیگه  من آمپول پروژسترونمو تو یخچال میزارم نکنه کارم اشتباهه؟؟؟

عزيزم تو يخچال نزار 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای مهربونم خوبین ؟  خانما من جای آمپول پروژسترون دیروزم قرمز شده و یه کوچولو ورم کرده ...

عزيزم طبيعيه 

وقتي اين آمپول رو ميزني بعدش اطرافش رو ماساژ بده بعد با كمپرس گرم ماساژ بده يا حوله گرم بزار روش بهتر ميشه من شنيدم با سرنگ ٣خارجي بهتره ولي گير نمياد اصلا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.نگران نباش.. چندبارم ب بقیه دوستان گفتم...من حتی بدون اینکه فعالبت کنم تا دوماه کلا دل درد کمر ...

خدا خیرت بده عزیزم خیالمو راحت کردی 😘😘

ممنون عزیزم ان شاءالله شما هم به سلامتی نی نی رو بغل بگیری

خدا جونم شکرت...
عزيزم طبيعيه  وقتي اين آمپول رو ميزني بعدش اطرافش رو ماساژ بده بعد با كمپرس گرم ماساژ بده يا ح ...

مرسی عزیزم 

جای اون یکی آمپولا خوبه فقط دیروزیه اینطور شده 

چن دقیقه پیش حوله گرم گذاشتم روش 

فقط پرستار منو ترسوند بعضیا فقط استرس میدن به آدم

خداجونم شکرت       
بله عزیزم دکتر خوبی هستن فقط اینکه من دوست داشتم اگه مشکل همسرمم راه درمان داره انجام بدیم که دکتر ا ...

شوهر منم آزو اسپرمی هستن

لولهای خروجی رو ندارن مادرزادی

روزی که دکترشون جواب بیوپسی رو دید خیلی خوشحال شد هونجا بهمون گفت خداروشکرمیکنم که اسپرم داری تو هردوبیضه این خودش شانس بزرگیه....

دکترشون گفتن که درمان داره پیوند بزنیم ولی فوق العاده عمل سخت وپرهزینه ایی هست وتنها شانس بارداری رو به ۱۰درصدمیرسونه 

اما لقاح مصنوعی نه حداقل اینجوری شانستون روی ۳۵درصد تا۴۰درصد هست 

چقدر خوبه که میشه اینجا حرفامون زد نمیشه جلوی همه حرف بزنیم .......

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
شوهر منم آزو اسپرمی هستن لولهای خروجی رو ندارن مادرزادی ودکترشون گفتن که درمان داره پیوند بزنیم ول ...

آره عزیزم نمیدونم اگه یه روز شانسی اینجارو پیدا نمیکردم واقعا چی میشد ؟؟

هر حرفی رو هم نمیشه به هرکسی زد ، هر چقدرم دلسوز آدم باشن بالاخره یه جایی از حرفامون خسته میشن 

همسرم لوله منی بر رو داره فقط تنگه اسپرم تو بیوپسی هست نمیدونم چرا تعدادش انقدر کمه یا اینکه چرا تو آزمایش اسپرم صفره 

تعدادش تو بیضه ها در حد انگشت شماره 

ولی درحال حاضر تنها شانسمون میکرو هستش 

خداجونم شکرت       
وای دوستان تورو خدا کمک هفته ۱۰ بارداری سمت چپ زیر دلم  درد میکنه میگره زیاد  بعد ول میکنه ...

عزیز دلم نه خطرناک نیست اصلا، فقط کار سنگین نکن همین، به دکترت هم بگو احتمالا ایزوکسوپرین بهت میده و جای نگرانی نداره

بچه ها من میخوام  سر خود آ اس آ بخورم.روزی یک دونه کافیه؟چه موقع بخورم خوبه؟

گلم شبها اثرش بیشتره و بهتره، فقط آزمایش دادی؟ الکی نخوری بهتره 

الان من بعد قطع لکه بینی اول سر خود شروع کردم دوباره کار دست خودم دادم حتی، با دو تا آمپول پروژسترون و یه شیاف باز لک زیاد دیدم

شوهر منم آزو اسپرمی هستن لولهای خروجی رو ندارن مادرزادی روزی که دکترشون جواب بیوپسی رو دید خیلی خو ...

منم خیلی پیگیر بودم برا پیوند ولی عمل سختیه و جوابدهیش کمه

میکرو روش بهتریه