2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم شما چه مرکزی میرفتی؟ 

من.شیرازم.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام نفسی من اینجوری شدم تو 17 هفته مسج زدم ماما گفت مایعان زیاد بخور با ماست پروبیوتیک و از همون ...

ممنون عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میشه اگر اطلاع دارید سوال من و جواب بدید  🔊🔊🔊🔊 خوردن نیمرو مشکلی نداره بعد انتقال ...

نه عزیزم.چ اشکالی داره تخم مرغ...بخور نوش جونت..فعالیت هم در حدی ک خسته نشی و بهت فشارنیاد اشکال نداره..هرجوری هم دوس داری بخاب ب جز روی شکم

از چه نوعی هست عزیزم؟تا حالا بیوپسی انجام دادین؟

نوعش رو نمیدونم 

ولی همسر منم دوبار عمل فتق انجام داده 

سه بار تاحالا بیوپسی شده وخداروشکر اسپرم پیدا شده در حد چند تا دونه 

فقط اینو میدونم که یکی از مجاری اسپرم برش تنگه 

ولی اینکه چرا اسپرم تو مایع منی صفره نمیدونم ؟؟؟ یعنی میتونه دلیلش تعداد کم اسپرم باشه؟

خداجونم شکرت       
عزیزم نگران.لک نباش برامن تا 3ماهه اول طول کشید..هیچ مشکلی هم.پیش نیومد..من حتی.3بارم.خون تازه دیدم. ...

نفسی علاوه بر لکه بینی تا ی کم سرپا باشم یا کوچکترین کاری بکنم کمر و زیر شکمم درد میکنه به نظرت لازمه زودتر برم دکتر؟؟

بچه ها هر کی تجربه داره بگه من از استرس نمیدونم چیکار کنم

@مرجان_و_لوبیاش    

خدا جونم شکرت...

آز دومم هم منفی بود   

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏