2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام آنا جون، زنگ زدن گفتن بیا تکرارش کن دوشنبه رفتم تکرار کردم التماس دعا عزیزم

عزیزم خواهرمنم سلفری داد.بهش گفتن بیا تکرارکن.دی ان ای کم بوده تو خون.رفت تکرار کردو جواب هم سالم بود خداروشکر‌.واسه تو هم سالمه خیالت راحت 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانومی انشالله به زودی صدای قلب نی نی رو میشنوی و به سلامتی چند وقت دیگه بغلش میکنی خانومی من حس می ...

گلم ممنون از دعای خیرت، ان شاء الله شما هم زود نتیجه بگیری،

آزمایش ژنتیک دادین؟ دی اف آی چی؟ البته به نظرم همون جنین ها رو انتقال بده بعد به فکر این دو تا آیتم باش

تو این فاصله هم رحمت رو گرم کن با بادکش و ورزش شنیدم پیلاتس خیلی خوبه

الهی که به حق صاحب امروز نتیجه بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم واقعا نمی دونم، یکی از اقوام ما کلا بتاش پایینه هر وقت باردار میشه، همیشه هم دکترا نا امیدش می ک ...

عزیزم امروز این دکتر ازمایشگاه نیگفت تو بارداری پوچ بتا اول خیلی بالاست ولی رشدش کمه و در نهایت تو هفته هایی که الان شما هستی زیر رنج نرماله

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نمیدونم ازمایشگاه ما چجوریه.زده رنج نرمال 5.بعد مال من 3.5 شده.داروهامو قطع کردم.اخه روز پانزدهمه فک ...

مگه دکترتون نگفته اکر منفی بود باز تکرار کنید

منم الان داروهام قطع نکردم تا فردا باز برم تکرار آز  میگن امکانش هست بره بالا 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
دوستان من نمی دونم چی شد اون لحظه به دلم دعا توسل افتاد، کلا به همه ذکرها و قرآن اعتقاد دارم و برام ...

عزیزم بس من هردوتاشو میخونم هرروز به نیت بچه ها❤ اگه امکانش هست سهیلا رو هم اضافه کن ❤

سلام.بچه ها ازمایشم مشکل داره؟اصلا سردرنمیارم از این.. پروتئین اس هم کم بود تو ازمایشم...

زینب جون این ازمایش منم ببین هروقت تونستی😙😙

نگم عزیزم برات که شوهرم یک بخشی از درامدش کلا مختص کمکهایی از این نوعه به یک پرورشگاه تو جنوب تهران ...

انشالللله عزیزم راست میگه منم دلم روشن همه چیت طبیعیه عزیزم😙😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم امروز این دکتر ازمایشگاه نیگفت تو بارداری پوچ بتا اول خیلی بالاست ولی رشدش کمه و در نهایت تو ه ...

گلم ما چشممون به چیزای دیگه هست الان نه عدد و رقم، 

یعنی همش به یادتم و برات دعا می کنم

می دونم الان درگیری ولی کاش این قدر پیگیری نکنی

انشالللله عزیزم راست میگه منم دلم روشن همه چیت طبیعیه عزیزم😙😍

عزیزم مبارک باشه قلب نی نی قشنگت 😍😍 ان شاء الله ۱۲۰ سال بتپه براتون قلب خوشگلش💖💙