2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

عزيزم تو سايت دكتر روازاده برو شماره فروشگاهشو بردار

من تو فروشگاه محصولاتش ديدم هست مطمئن تر هست

خودم پارسال خريدم صد تومان

ژل رويال داخل عسل هست

و ماندگاري داره

فقط براي قبل انتقال بايد بخوري نه بعدش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من ۴ جنین دارم ۲تا b هستن دوتا c گفت احتمال c رشد نکنه الان فریز کردن تا ماه بعد پریود شدم برم انتقال.کسی بوده جنین c داشته باشه خوب مونده باشه واسه انتقال؟

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸
سلام عزیزم خوب کاری می کنی استراحت دادی، ان شاء الله نتیجه بگیری به زودی، راستی طب سنتی و بادکش رحم ...

خانومی انشالله به زودی صدای قلب نی نی رو میشنوی و به سلامتی چند وقت دیگه بغلش میکنی

خانومی من حس میکنم همه کار کردم من پلی کیستیکم و هر سری هایپر میشم، همسرم اسپرماش کلا ضعیفه

من ایمنی و انعقادی رو از دادم و ایمنی مشکل نداشتم و برای انعقادی دکتر توکلی گفت هپارین استفاده کن که استفاده کردم

دفعه سوم هیسترو و خراش داشتم

کلینیک اندومتریوز ابن سینا رفتم گفتن مشکلی نداری

دفعه چهارم که بتام افت کرد پی ار پی کرده بودم و برای اولین بار جنینام بلاست بود

از دکتر پرسیدم دلیلش چیه گفت تو بارداری طبیعی هم پیش میاد

راستی جنین بازم دارم و بیمارستان شریعتی میرم

بنظرتون چیزی هس که جا انداخته باشم البته امسال که نه احتمالا سال دیگه برم سراغ نی نی های یخیم

ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم

2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69، zizi27، طلایع 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9.برنا 11 10 ...

زینب جون منم اضافه کنید 

البته جوابم که نگرفتم واسه بچها میخونم 

انشالله همه جواب میگیرن

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
همین ده گرم برای قبل تخمک گیری خوبه ؟کافی هست  یا مقدار بیشتری تهیه کنم ؟

كافي هست بايد با عسل تركيب بشه

اين ماركي كه فرستادين رو من نميشناسم

ولي من خودم كلا از محصولات طب سنتي فقط از روازاده ميگيرم

سلام عزیزم خوبی؟تبریک میگم مامان خانم.ان شاالله به سلامتی دردونه تو بغل بگیری گلم ۲۴ بهمن انتقال دا ...

اره 24 بهمن بود

وقتی 23 هفته تموم شده یعنی تو 24هستیم

انشالله خودتم پرنسستو ناز کنی

والا پرولوتون و قرص ایزوکسوپرین دارم با هیوسین

ک شیاع سیکلوژست هم تجویز کرد اونم اصلا گیر نمیاد

شکم بند بارداری هم میزنم

مرتب هم از واژن تا مقعدم تیر میکشه

انشالله ک برا تو و بقیه اینجور نباشیم

دکتر شوهرت کیه عزیزم؟

همایون عباسی مرکزباروری ناباروری مشتاق

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
سلام به همه خانمای عزیز و دوستای گلم تبریک به همه ماماناکه این روزا ازمایشاشون مثبت شده  همیش ...

عزیزم الهام جون خیلی ناراحت شدم😔😔😔 اما خوشحالم که روحیه مثبت و بالایی داری و باید گاهی وقتا این شکست ها رو قبول کنیم و تجربه بشه برامون برای موفقیت بعدی ان شالله....من خودم دفعه ششم انتقالم مثبت شد و هر سری که خودمو تو آینه نگاه میکردم این روزا رو میدیدم.😀

شما هم همینطور تا هر وقت که صلاح دونستی دوباره شروع کنی اینو باور داشته باشه که مامان میشی عزیزم و به سلامتی جوجه یا جوجه هاتو بغل می کنی😘🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
وااای رویا جوون چقدر ذوق میکنم وقتی تیکر شما رو میبینم دیگه کم کم داره روزشمار میشه😍😍😍ان شاءالله ...

یه بار اینکارو امتحان کردم. ولی نتونستم ادامه بدم . آخه خیلی دردناک و حساس شده

تو کل بارداری سینه هام عین خیالشون هم نبود حالا ادا در میارن😒