2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم مبارک باشه قلب نی نی قشنگت 😍😍 ان شاء الله ۱۲۰ سال بتپه براتون قلب خوشگلش💖💙

ممنونم عزیزم انشاللله بهترینها برای شما اتفاق بیفته🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام به همه مامانای پرتلاش حال و آینده من دیگه جنین ندارم دفعه دوم انتقالم بود چسب جنین،خراش،همه ...

انشالله تنتون سالم باشه وحتما نتیجه میگیرید🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم دفعه ششم خراش يا هيسترو يا كار خاصي انجام دادين كه متفاوت از سري هاي قبليتون باشه؟؟

نه فقط سرم آی وی آی جی زدم.تازه اونم موقع تزریق بدنم واکنش نشون داد وتب ولرز وتهوع وسر درد شدید گرفتم....

اما در کمال ناامیدی خدا خواست وشد😊😊😊

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
بچه ها میشه اینوتفسیرکنین میخوام دقیق بدونم

گلم خیلی اوضاع خراب نیست و یه کم تقویت کنی همسرتون رو عالیه میشه، البته دو تا نکته، اول اینکه کجا آزمایش دادن مرکز ناباروری یا آزمایشگاه

دوم اینکه رنج نزده اینجا شاید متفاوت باشه

عزیزم خواهرمنم سلفری داد.بهش گفتن بیا تکرارکن.دی ان ای کم بوده تو خون.رفت تکرار کردو جواب هم سالم بو ...

خدا خیرت بده عزیزم که گفتی ❤ ان شاالله واسه منم همینطور باشه

الحمدالله❤
واقعا خداخیرشون بده....من مادر شوهرم که هروز ناهار میفرسته برام بهم گفت تا آز دومت هم ناهار درست نکن ...

عزیزم واقعا حالتو درک می کنم، می فهمم چی می گی، خدا خیرشون بده خانواده همسر تو، ان شاء الله خدا براشون جبران کنه

من شیره انگور رو تازه کشف کردم بعد لکه بینی مامانم بهم داد، طلایع جون هم گفتن اینجا

گرم نگه داشتن پا و آناناس رو اروپایی ها خیلی اعتقاد دارن، ولی گویا اگر کسی مشکل انعقادی داره براش خوب نیست

البته منم تو خوردن هیچ چی زیاده روی نمی کنم فقط در حد نرمال، مثلا یه آناناس کامل رو یهو نمی خورم در طی 4 یا 5 روز تازه سهم همسرمم میدم😉

راستی آووکادو هم خیلی عالیه حرف نداره به شدت برای رحم توصیه میشه، یه میوه بی مزه و چربه ولی با عکس و سرشیر قاطی کنی عالی میشه 

مرسی عزیزم انشالله نی نی های نازتو به موقع و سلامت در آغوش میگیری ممنونم از حرفات شما دفعه ششم کار ...

ممنون عزیزم ان شالله...

کارخاصی که نه اما چون بدنم سری های قبل که انتقال داده بودم واکنش نشون میداد.یعنی از روز ۴_۵ حالت تب شدید و لرز تو خواب داشتم و تبدیل به آنفولانزا میشد وسری آخر لبام ورم کرد مثل کسی که بوتاکس کرده😂😂😂خیلی خوشگل شده بودم😆😆😆 این سری دکترم فرستاددکتر ایمولوژی و کمیسیون تشکیل دادن وخلاصه آی وی آی جی تجویز کردن که خدا رو شکر خدا خواست 🙏

منم به اینکه وقت وزمان برای تحقق یه موفقیت لازمه در کنار تلاش بسیار اعتقاد دارم.هرکی ازم می پرسید میگفتم هنوز وقتش نرسیده...

باغبان اگر باغ خودشو پر از آب کنه اما وقتش نباشه گیاهی جوونه نمیزنه.توکل به خدا کنیم بهترین ها نصیبمون میشه....😘😘😘

وای دوستان تورو خدا کمک هفته ۱۰ بارداری سمت چپ زیر دلم  درد میکنه میگره زیاد  بعد ول میکنه دوباره میگیره این خطر نداره خیلی نگران شدم😭

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها جون من امروز رفتم واس انتقال.. میگم شما هم روز اول لکه بینی داشتید؟؟از وقتی اومدم خونه لکه ب ...

مشکلی نداره گلم به خاطر اسپکولوم معاینه هست، من یادم نیست لک داشتم یا نه، از بس که مراحل درمانی داشتم یه سری چیزا فراموشم شده، ولی خیالت راحت

اینوش جون هر بار کل ی بسته مثلا ۴ تا جنین باشه همزمان انتقال میدن یا امکان تقسیم ی بسته وجود داره

عزیزم بستگی به شرایط وتعدادجنینات دارن.اگر بخوای سه روزه انتقال بدن وبسته ۴ تایی باشه بزارن امکان مثبت شدنش زیاده.چون بسته رو که ذوب می کنن دوباره امکان فریز نیست توی جنینای سه روزه.

اما اگر بزارن بلاست بشه چرا میشه.

من تعداد بسته هام زیاد بودن و هربسته ۵ جنین داشت اما میزاشتن بلاست بشه که معمولا ۲ یا ۳ تا جنین بلاست میشدن که یادمه این سری برام سه تا بلاست گذاشتن دکترم به جنین شناس گفت اگر میشه دوتا براش بزاریم سه تا زیاده .اما جنین شناس با توجه به دفعات منفی شدنم صلاح دونست و هر سه تا رو گذاشت😊😊😊

اما مشکل من کلا ایمنی انعقادی بود اگر سرم نمی زدم باز هم نمیشد....

عزیزم واقعا حالتو درک می کنم، می فهمم چی می گی، خدا خیرشون بده خانواده همسر تو، ان شاء الله خدا براش ...

ممنون عزیزم،

اووکادو رو استفاده میکنم هر دفعه، اناناس رو فقط قبل انتقال،آخه میگن گرمه منم ترسیدم بعد انتقالم اصلا استفاده نکردم ولی خیلی جاها خوندم که میگن تا ۵ روز اول خوبه.....

حالا تا ببینیم خدا چی میخواد سری دیگه امتحان میکنم،

انشالله

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

دوستان من جنينام سه روزه ان خود دكتر ميگه بلاست كنن يا ميتونيم خودمون نظر بديم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب وأما شربت گل پنيرك😋😋 طرز تهيه شو ميفرمايين زينبي خانوم نازنين؟ سپاس

قبل مثبت شدن یه شکمویی بودم، یعنی هر کی باهام بیرون میومد بهش خوش می‌گذشت، از بس رستوران ها و آبمیوه فروشی‌های خوشمزه سراغ داشتم، غذا تو خونه هم پر از فلفل و ادویه😋😋😋😋

اما گل پنیرک خیلی ساده شستشو، بعدش نیم ساعت تو آب خیس می کنی تا رنگ خوشکلش بیاد بیرون🤩🤩🤩، بعد از صافی رد می کنی و با تخم شربتی و عرقیات مورد علاقه نوش جان 😋😋😋😋