2777
2789

بچه ها داداش من ۳ ساله با یه دختری در ارتباطه و حالا قضیه رو داره جدی میکنه و میخواد بریم خواستگاری اون دختر منتها ما مخالفیم چون اولا این خانم ازدواج کردن قبلا و داداش من مجرده و بدتر از اون اینه که این خانم قبلا همسر یکی از اقوام ما بوده و این خانم از یه فرهنگ دیگس و ما یه فرهنگ دیگه و وضع مالیشون هم خیلی ضعیفتر از ماست البته نا گفته نمونه این دختر خانوم سنی نداره و ۲۲ سالشه ازدواج اولش دوسال طول میکشه و سن پایین ازدواج کرده بوده که به گفته خود دختر اصلا علاقه ای بهش نداشته و مجبور شده به اون ازدواج تن بده  داداش منم تو مراسم هامون دیده که بعد از طلاقش خودش به داداش من پیشنهاد رابطه میده 

حالا ۳ ساله که با داداش من دوسته این خانم و حالا داداش من اومده میگه بریم خواستگاری 

ایشون همه جور رابطه ای با داداش بنده داشته و با اینکه ما می‌دونیم خود داداشم هم از این ازدواج راضی نیست ولی بخاطر اینکه با این خانم رابطه داشته و وابسته شده به داداش من پا وایستاده بره خواستگاری و بگیرتش چون میگه عذاب وجدان میگیرم و این دختر ضربه میخوره 

من میدونم اینا از اول رابطشون اشتباه بوده ولی مطمئنم اگه ازدواج کنن زندگیشون خراب میشه چون داداش من ته دل خودشم راضی به این ازدواج نیست از دو دل بودنش می‌فهمیم 

نظر شما چیه بنظرتون این کار درسته یا ن کسی راهکار داره بگه ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا ما کی از دست اشتباه هات برادرمون  راحت میشم اینا کی عاقل میشن برادر من از شما بدتر خودش یه بار ازدواج کرده سواد دیپلمه  روستاست رفته عاشق دختر شهری لیسانسه شده ول کن هم نیست