2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه قرار شد فردا راه بیفتیم جمعه استراحت کنیم اونجا شنبه صبح زود بریم بیمارستان.امروز شوهرم زنگ زد ...

ببخشید دیر اومدم امروز خودمم معطل شدم و کمردرد خدارو شکر قلبش تشکیل شده بود🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها ممنونم خدا لطف کرد و نزاشت نا امید شم صدهزار مرتبه شکر و ممنون از دعاهای قشنگتون❤❤انشالل ...

مبارکه عزیزم قلبش سالم و سلامت زیر سایه خودت و خانواده ش . خداروشکر❤

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
بچه ها ارامش نیومده؟ هرچی صفحه ها رو بالا پایین کردم نبود.

من شرمندم😥بخیر گذشت خدارو صدهزار مرتبه شکر🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم با ایت الکرسی موافقترم بازم نظر جمع هرچی باشه تابعم 

منم نظرم مثه شماست. چون معمولا حفظ هستیم و هرجا باشیم می تونیم بخونیم. دعای توسل باشه می ترسم شرمنده دوستان شم نتونم به موقع بخونم

سلام عزیزم.بسلامتی خداروشکر..انشاءالله سالیان سال قلبش صحیح و سالم بتپه براتون🙏🙏 اره منم رفتم سونو ...

خدارو شکر خیالم راحت شد انشالله به سلامتی نینیت و بغل کنی🌷🌷🌷

من شرمندم😥بخیر گذشت خدارو صدهزار مرتبه شکر🌷

خدا رو شکر این انتظار تهش شیرین بود😘😘😘 راستی دکتر به منم گفت دو هفته دیگه سونو رو‌تکرار کن. امروز دوباره دیدمش ازش سوال داشتم گفت شنبه برو سونو جوابشو بیار برام یا بیا مرکز سونو شی. بهش گفتم دوشنبه شما گفتی دوهفته بعد بیام گفت پس شنبه برو از بده بتات حسابی باید بالا رفته باشه جوابشو زنگ بزن بگو بگم کی بیای دوباره سونو☹️ نمی دونم چرا اینو گفت با اینکه دوشنبه گفت  قلبو دیدم البته گفت ضعیفه فعلا

خدا رو شکر عزیزم از ظهر کلی اومدم سر زدم منتظر خبر خوشت بودم ان شاءالله خدا برات حفظش کنه به سلامت ب ...

نه گفت خیلیا میشن طبیعیه برا ای وی اف

ممنونم انشاللله سلام نینیت و بغل بگیری🌷

خداروشکر عزیزم منتظر خبر خوبت بودم الهی شکر خوش خبر بودی🙏

ممنونم عزیزم منم بیصبرانه منتظر خبرهای خوبت هستم انشاللله به سلامتی نینیت و بغل بگیری🌷🌷🌷

خدا رو‌صد هزار مرتبه شکر عزیزم😍😍😍 الهی قلبش ۱۲۰ سال بتپه❤️ فقط چرا اینقد دیر اومدی جون به لب شدی ...

ببخشید دیگه انشاللله به سلامتی نینیت و بغل کنی🌷🌷

عشقی شما... هزار الله و اکبر نصف راه رو رفتی  انشالله بهترین روزها رو بگذرونی دوستی جان من ف ...

عزیزززززم والا یکمم شما ناز کن😁بسلامتی انشاءالله ک.همه کاراتو باموفقیت انجام بدی بعد جوجه برفیو بیاری😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹