2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
از من به تو نصیحت.... اگه مشکل هماتوم رفع شده و دکتر اجازه راه رفتن بهت میده خرید سیسمونی رو اصلا بر ...

سلاااام رویا جونم خوبی؟ووووی تیکرشو😍😍😍😍😍

کم کم خودتو اماده کن برای بغل گرفتن فندقمون عزیزمممم.دعا برای ماهم یادت نره توی اون لحظه ها😘❤

راستش اگه مشکل هماتومم رفع شده‌بود بخدا از یه‌ماه قبل میرفتم.ولی هماتومم حتی نصف هم نشده!البته هم دکتر هم بهداشت گفتن جذب میشه اما نمیدونم چرا انقد طولانی شده برای من...واسه همین میترسم راستش.و البته جفتمم پایینه هنوز.وگرنه منم مثل خودت عجولم برای خرید و همه هم بهم میگن ماه های اخر سنگین میشی.ولی چیکار‌کنم...بازم گفتم ماه بعد ان شاالله میرم برای خرید ولی سعی‌میکنم خودمو خسته نکنم.دکترمم گفت خودمو خسته نکنم و جاهایی برم که گرما اذیتم نکنه و زیاد سرپا نباشم و ...هرچی خدا بخواد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هفته پیش چهارشنبه پانکچر داشتم شنبه بهمون گفتن که جنینام فقط تا دوسلولی رشد کردن بعدش متوقف ...

شما باید از همین الان ابووست و پودر اینفولیک و انتی اکسیدان (ویتامین E,C) و ورزش رو شروع کنی 

بهتره ۲ماه بعد پانکچر بشی تا تاثیر داروها رو ببینی

واقعا عجله نکن چون ذخیرت خوبه فقط تخمک ها ضعیف هستن که مطمئن باش با ورزش و تغذیه خوب روبراه میشن.

من ذخیرم چهار صدم بود الان مطمئنا کمتر هم شده اما تا یکی ، دو ماه دیگه پانکچر نمیکنم چون به ورزش و تغذیه و مکمل اعتقاد دارم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
گلم کار خاصی نیاز نیست واقعا اینا رو بیشتر برای دل خودمون انجام میدیم ولی مهم هاش پیاده روی و آب زیا ...

من که از الان شروع کردم به خوردن انواع معجون البته با همسرجان 

ماساژ شکم با روغن سیاهدانه

پیاده روی هم دارم 

خوردن عسل و جوانه گندم 

و سردی هم نمی‌خورم حدالامکان 

دارچین و زنجبیل 

دکتر نصر این نوبت دهی  سایتش درسته یا فرمالیتس؟ من خودم همینطوری واسه 1 برج 5نوبت گرفتم یعنی در ...

به نظر من فرمالیتس.چون بار اول که رفتم اصلا صحبتی از وقت اینترنتی نبود.البته واسه من اینجوری شد بقیه رو نمیدونم.و الانم که میرم اصلا وقت اینترنتی نمیگیرم.فقط باید تا قبل از ساعت ۶ اونجا باشی.بعد ۶ دیگه نوبت نمیدن

انشالله اره تمام آزمایشات رو دادیم  آندومتریوز هم بله  جنین شناس هم میگه که رشدشون خوبه ...

گلم جنین با فریز و ذوب کیفیتش تغییر نمی کنه، و اصلا جنین بی کیفیت رو فریز نمی کنن

از خدا می خوام طبیعی معجزه ش رو بهتون نشون بده

گلم منتظرم هفته آینده بشه برم سونو قلب، به شدت محتاجم به دعا

ان شاالله هفته ی آینده خوشگلترین موسیقی زندگیتو میشنوی مامانِ مهربون و صبور❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم منم 40 دقیقه بعد بلند شدم، تو اروپا 10 دقیقه استراحت میدن، خیالت راحت

دقیقا.یادمه هانا‌ جون که خداروشکر گل دخترشو به سلامتی بغل‌گرفته‌ میگفت اونجا بعد میکرو کلا با دوچرخه میرن خونه هاشون و اصلا مثل ایران به استراحت بعد عمل اعتقادی ندارن