2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اسم امپول هایی که توی سیکل میکرو میدن و میشه بدونم؟با هم فرق میکن؟منظورم قبل از پانکچره

گلم آمپول ها و دارو ها زیادن، بله با هم فرق دارن

گونال اف، سینال اف، منوپیور، پیورگان، منوگان، سینافکت یا بوسرلین، دیفرلین، اچ ام جی، اچ سي جي، ستروتاید، استرادیول، پروژسترون و... که برای هر کس متناسب با خودش میدن

من هفته پیش سونو شدم زینب جان.دیگه چیا لازمه انجام بدم واسه پانکچر؟منظورم ازمایش و این چیزاس

گلم آزمایش های ایمنی و انعقادی و ویتامین دی برای هر دوانجام دادین؟ آزمایش cbc. diff هم حتما قبل پانکچر لازم هست، وسط سیکل اگر هایپر شدی یا احتمال بدن آزمایش استرادیول هم لازمه 

همونکه صدای قلب جنینو پخش میکنه رو میگم

آها اون سونوکید هست اسمش نه ضرر نداره، خود اکو هم تو مراکز تخصصی انجام میدن اونم ضرر نداره، واسه ما آی وی افی ها لازم هم هست ولی اغلب دکترا نمی گن خودمون باید پیله کنیم تا بنویسن

سلام خانوما لطفا اگه گروه دارین تلگ رام منم عضو کنید خواهشاااااا    

عزیزم اینجا خودش یه گروهه برا ما.فکر نکنم دوستان ت ل گ ر ا م گروه داشتع باشن.هر حرفی باشه همینجا گفته میشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
diff وcbc واسه چی هست؟ویتامین دی پارسال انجام دادم خوب بود

ویتامین دی باید دائم تکرار بشه چون آفتاب مستقیم به پوست ما نمی رسه، 

Cbc.diff یعنی همون شرح گلبول‌های سفید و قرمز خون از لحاظ تعداد و یه سری پارامتر دیگه، حتما باید از لحاظ کم خونی بررسی بشی گلم، بعضی داروهای پانکچر ممکنه موقت کم خونی بیاره که باید چک بشه