2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مرسی قربونت برم.ماشالله چشم نخوری زیاد اضافه کردی منم57 بودم الان 63.خخخخخ.فک کنم از بس استراحت میکن ...

اره عزیزم همش بخاطر استراحتمونه.البته من باورم نشد گفتم‌ وزنه تون خرابه😂 تازه بدون کفش هم‌ وزن میکنه،کلا ۶۶ بودم نیم کیلو رو هم کم کرد بخاطر وزن نی نی فکرکنم.میگفت وزنه ی ما خیلی دقیقه.دوبار رفتم چک کردم دیدم نه راست میگه بنده خدا🤣من که جرات نمیکنم جایی برم خسته شم.فقط تا مطب دکتر میرم.کلا بقیه هم بخاطر من خونه نشین شدن😂 ولی خب احتیاط شرط عقله.توام شنیدم آشپزخونه شستی😠دیگه نبینم از این کارا کنیا😁لذت ببر از این دوران بعدش حسرتشو میخوریا🤣البته دروغ چرا من دلم لک میزنه برای خرید سیسمونی و چرخیدن ولی همشو گذاشتم برای اخرای بارداری...فدای سر نی نیمون.میگذره خانمی😘ولی خودتو خسته نکن گلم.کارای خونه و تمیزکاری تمومی نداره که...ان شاالله به سلامتی بگذره این دوران

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر عزیزم انشالله قلبش همیشه همینقد با قدرت بتپه.مرسی گلم منم میگم برا وقتاییکه آدم نگران حرکتش ...

مرسی فداتشم.دقیقا برای این مواقع خیلی خوبه گلم.ان شاالله همه نی نیا صحیح و سالم باشن و همه ی منتظرا مامان شن به زودی❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی رعایت میکنم همش میوه میخورم اصلا مشکلی تداشتم هر روز اول صبح و منظم ....دو روزه دچار این درد شد ...

تارا جون صبح ناشتا دو تا لیوان آب ولرم بخور خوبی میشی 

خدا جونم شکرت...
امیدوارم..اره تمام آزماشات همه چی انجام دادم دکترم میگه رحم ت مشکلی نداره تخمکها هم خوبه اسپرم هم می ...

گلم تسلیم نشو اصلا راه شما تکراره، آزمایش های ژنتیک هم دادین؟ از لحاظ آندومتریوز هم بررسی شدی؟ از جنین شناسی اطمینان داری؟

ساك خالي بوود تو هفته ي ٥مونده بود حالم خيلي بده  دكتر گفت داروهاتو قطع كن سقط ميشه  بر ...

وای سانازی نمیدونی از وقتی پیامت و خوندم حالم بده همش به شوهرم میگم این اتفاق و

برات دعا کردم واقعا صبر بده بهت و انشالللللللللللللللللللللللللله خیلی زود مامان شی به سلامتی و سلامتی و سلامتی👐👐👐👐👐👐👐👐👐 الهی امین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فقط نمیدونم هنوزم لازمه استراحت کنم خسته شدم از بس دراز کشیدم حوصلم سر رفته😭😭

نمی دونم والا من که فقط همون دیروز دائم خوابیده بودم امروز یکم چرخ میزنم چون خواب دائم حالمو خراب می کنه، بنده خدا مامانم خدا خیرش بده همش داره تقویتم می کنه

آجیل خام، مثل پسته بادام هندی، بادام درختی، آناناس، شیره انگور، بيسکوئيت، گوشت کبابی، خورش بامیه و... 

ببخشید اینا رو نوشتم ولی گفتم شاید برای شما و بقیه نتیجه بده

سلام بچه ها.من شوهرم دیروز بیوپسی انجام داد خداروشکر توی بیضه اسپرم بود دکتر گفت از نوع انسدادیه و مادرزادی.امروز رفتم مطب دکتر نصر وارد سیکل میکرو شدم و کلی امپول بهم داد که از امروز شروع کردم.ولی دکتر هیچ ازمایش و عکس رنگی از رحم ازم نخواست.اشکال نداره؟

گلم تسلیم نشو اصلا راه شما تکراره، آزمایش های ژنتیک هم دادین؟ از لحاظ آندومتریوز هم بررسی شدی؟ از جن ...

انشالله

اره تمام آزمایشات رو دادیم 

آندومتریوز هم بله 

جنین شناس هم میگه که رشدشون خوبه مشکلی نداره

حتی برا هچینگ هم گفت که دکتررستمی بهمون گفته که خودتون هچینگ رو انجام بدید 

بهرحال مدقع ذوب شدن کیفیتشون میاد پایین 

نمیدونم دلیلش واقعا ضعیف بودن جنین هست یا نه دیگه گیج شدم خودم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام بچه ها.من شوهرم دیروز بیوپسی انجام داد خداروشکر توی بیضه اسپرم بود دکتر گفت از نوع انسدادیه و م ...

دکتر نصر مطبش خیلی شلوغه؟

امروز رفتم سایت نوبت دهیش تا ۲۵ وقت نداشت.واسه ۲۵ یه نوبت گرفتم اینترنتی.شوهرمم زنگ زد مطبش شرایطمون رو توضیح داد گفت فردا زنگ بزنین دوباره اگه شد زودتر بهتون نوبت میدم.

راستی بعد بیوپسی حال شوهرت چطور بود.درد نداره؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره عزیزم همش بخاطر استراحتمونه.البته من باورم نشد گفتم‌ وزنه تون خرابه😂 تازه بدون کفش هم‌ وزن میکن ...

از من به تو نصیحت.... اگه مشکل هماتوم رفع شده و دکتر اجازه راه رفتن بهت میده خرید سیسمونی رو اصلا برای آخرا نذار

من ماه پنج خریدامو انجام دادم.... هر چند این دلهره همش با من بود که شاید قسمت نشه ازشون استفاده کنم ... اما زود شیطون رو لعنت میکردم

آخرا خودت به زور راه میری چه برسه بازار گردی

دکتر نصر مطبش خیلی شلوغه؟ امروز رفتم سایت نوبت دهیش تا ۲۵ وقت نداشت.واسه ۲۵ یه نوبت گرفتم اینترنتی. ...

اره شلوغه.حدود دو ساعت باید بشینی تا نوبتت بشه.ولی فکر میکنم بری بهت نوبت بدن شرایطت رو بگی.شوهرمم درد داره دو روزه.ولی میتونه همه کاری کنه.پشت فرمون ....