2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

سلام مجدد به دوستان  

من 10 روز گونال اف ۴۰۰ و لووِریس ۱۵۰ تزریق کردم، دیروز سونو انجام دادم، ۱۰ تا فولیکول بین ۱۴ تا ۲۰ میلی داشتم (یه تخمدان)، دکتر گفت دیگه بسه،  و شب ساعت ۱۰ اچ سی جی و لوپرون بزنم که من ۱۰:۳۰ زدم   فردا قراره پانکچر شم، توصیهای اگه دارین، ممنون میشم   

راستی واسه شوهرم، فاصلش کمتر از ۱ روز و نیم میشه (چون دکتر یهو گفت آمپولا بسن بعدش پرستارش گفت پس امشب...  )٫کسی تجربه مشابه داشته، آخه مثلا واسه آزمایش اسپرم میگن فاصلش ۲٫۳ روز باشه،...البته اینم بگم که دلیل اصلی آی وی افمون، تعداد و سرعت و مورفو کم اسپرماست.

دلیل منفی شدن رو پرسیدین ازش؟

نرفتم پیشش هنوز گفتم ازمایش سه روز دیگه ام بدم تابعد

دکتررستمی هم که خیلی سخت میشه دیدش 

حالا اگر تونستم باز اقدام کنم دکترمو عوض میکنم 

که بشه راحت بتونم برم ویزیت پیشش

دکتررستمی هم اینکه خیلی شلوغه و خودش تنها کارنمیکنه واسه همین نمیشه وقت مخصوص خودش گرفت دکترای دیگه میبیننت واشکال کارهم اینجاست هردفعه با ی دکتر میفتی

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل منفی شدن رو پرسیدین ازش؟

دکتررستمی رو فقط موقع انتقال میبینم و حالا یوقت سونو باهاش بیفتم 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ممنون عزیزم انشالله🙏

چیشد نتیجه آزتون؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم اسم دکتر همسرتون رو می گین، اینا رو دکتر داده بود؟ خیلی عالیه که با اینا مورفو بهتر میشد، مرسی ب ...

دکتر بیتا زلالی تو دزفول. گفتش اول سه ماه هردو تقویت شید. یه عالمه تقویتی برا شوهرم نوشت واسه منم پروکسید وومن و این فولیک نوشت. فعلا که از همسرم بهتر نشده. این مهمه که حداقل سرعتش بهتر شه. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
اره شلوغه.حدود دو ساعت باید بشینی تا نوبتت بشه.ولی فکر میکنم بری بهت نوبت بدن شرایطت رو بگی.شوهرمم د ...

پس میشه بگی اذیت نیست اصلا.خوبه.امیدوارم جنینای خوبی برات تشکیل بشه و بار اول مثبت بشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره شلوغه.حدود دو ساعت باید بشینی تا نوبتت بشه.ولی فکر میکنم بری بهت نوبت بدن شرایطت رو بگی.شوهرمم د ...

دکتر نصر این نوبت دهی  سایتش درسته یا فرمالیتس؟ من خودم همینطوری واسه 1 برج 5نوبت گرفتم یعنی درسته؟ 

بچه ها هربار برای انتقال و پانکچر باید عمق رحم اندازه گیری شه؟

سلام خوبین؟ بچه ها میشه بهم بگین تغذیه مناسب واسه قبل و بعد از انتقال جنین چی خوبه؟چه کارهایی خوبه ...

گلم کار خاصی نیاز نیست واقعا اینا رو بیشتر برای دل خودمون انجام میدیم ولی مهم هاش پیاده روی و آب زیاد هست و مصرف میوه جات و جلوگیری از یبوست و همین گلم از همه مهمتر روی آرامشت کار کن