2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا رو شكر عزيزم ، ان شا الله كه ساليان سال قلب ني ني نازت برات بتپه خانمي و اين حس قشنگ قسمت همه دو ...

ممنونم مامان سبحان عزیز😘 انشاءالله زایمان خوبی داشته باشید و گل پسرتون رو صحیح و سلامت بغل بگیرید😍😍❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا بدون در نظر گرفتن طول سرویکس گرفت تو ۱۴هفته انجام دادم مشکل خاصی که نه البته من سرم ivigهم میزن ...

شما دو قلو دارید درسته? انشالله خدا حفظشون کنه و همیشه شاد و سلامت باشید

مطمینی۱۱ خرداد بود مگه با من نبودی ۸خرداد؟ با هم ازمایش دادیم 💜💜

بله مطمینم عزیزم. شما روز دوازدهمتون میشد دوشنبه که رفتین از . من پنجشنبه رفتم که با تارا جون تو یه روز بود البته من دو روز زودتر از دادم. از اصلی برای روز چهاردهم بود😊

بهار جون نکن دختر عفونت میکنه هر روز یا ی روز در میون برو حموم با شامپو بچه جای زخمت و بشور که زیاد ...

آره چه خوب یادم آوردی خدا خیرت بده بهم گفت با شامپو بچه بشور یادم رفت بخرم ممنون که گفتی 😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم..اره الان انجام دادم..خداروشکر گفت همه چی خوبه..وااای خیلی لذت بخش بود😍😍لحظه ب لحظش رو ...

خدا رو شکر نفسی جون😍😍😘😘 انشاءالله تا اخرش همه چی عالی باشه و گل پسری صحیح و سالم بیاد بغلت❤️❤️

ممنون گلم...به حساب انتقال ک 18هفته و4روزم..ولی دکتر سونو برحسب lmpمیگفت ک 18هفته و5روز بود..

پس با همیم فقط یه روز بینمون اختلافه.وزن جنین چند زده بود؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام گلم.رفتی انومالی؟ برای من وزنو زده بود  gr 43+-295 حدود ۳۰۰ گرم یه خورده بالا و‌ پایین د ...

آره عزیزم رفتم پس نی نی من کوچولوتره.برا من زده بود 261+-39 یعنی چقد میشه؟منم 18 هفته و 5 روز بودم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من ۵ بار پانکچر شدم دوبار هیستورو...این دفعه اخر هم سرم ای وی ای جی هم تزریق کردم خراش دادم خلاصه کاری نبود که دکتر انجام نده واقعا دکترم عالی بود دکتر طرازی ...حتی امپول هم منوگان میزدم منوگان به هرکسی نمیدادن ..خودم مشکل ندارم ...جنین هم با گرید ab انتقال دادن ...کلا جنین فریز هم نداشتم...خواستم بگم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته حتی اگه تمام قانون های علم پزشکی اوکی بدن...

ناراحتم خیلی ..اما بازم جای شکر داره...اینم یه جور امتحانه....از خدا می خوام مادرایی که نی نی دارن انشالله با دل خوش بدنیا بیارن وبغلشون کنن و تمام مشکلاتی که واسه داشتنش کشیدن از یادشون بره...و امیدوارم کسایی که مثل من نا امیدن خدا خودش یه نظر بندازه بهشون.

مرسی از همه دوستان بابت دلداریتون

پس با همیم فقط یه روز بینمون اختلافه.وزن جنین چند زده بود؟

وزنش250گرم.بودک.دکتر گفت براالان خوبه..البته ذهنتونو درگیر وزن نکنید..چون الان واقعا ملاک نیست..و برای سونوی رشد سنجیده میشه و اون.مهمه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
امیدوارم 🙏ممنون عزیزم از دلگرمی دادنتون بازهم صبر میکنم  بنظرشما سه روز دیگه برم باز آز بدم ...

عزیزم اکه دکترت گفته.برا اطمینان میتونی صبرکنی وآز بدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹