2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم میدونم واقعا سخته تحمل اینهمه منفی ولی تواین راه.باید صبورباشی..قطعا خدا برای هرکسی ی وقتی درن ...

امیدوارم 🙏ممنون عزیزم از دلگرمی دادنتون

بازهم صبر میکنم 

بنظرشما سه روز دیگه برم باز آز بدم ؟آخه جوابم ۲ خیلی پایین.....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
آره حق داری ولی من همش خیس می کنم احساس می کنم خیس باشه بهتره چون خشک می کنم می سوزه ولی باشه ایندفع ...

عزیزم خیس باشه دیر خوب میشه و زخمش انگار تازه میمونه..من هنوز نافم یه خرده درد داره.بقیه سوراخا اوکیه 😁😁

بهار اقدام طبیعی با ای یو ای فرقی نداره به نظرم..بیخود استرس ای یو ای رو نکش به جونت.تغذیه تونو اوکی کنید و اقدام تونو برید.باردار میشی ان شاء الله به زودی زود...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم..اره تمام آزماشات همه چی انجام دادم دکترم میگه رحم ت مشکلی نداره تخمکها هم خوبه اسپرم هم می ...

متاسفم عزیزم...

ان شاء الله به زودی زود خدا معجزه ی شیرینشو بهتون هدیه میده و ناراحتی این روزها رو فراموش میکنید و دلتون شاد میشه همیشه 💙💖

عزیزم خیس باشه دیر خوب میشه و زخمش انگار تازه میمونه..من هنوز نافم یه خرده درد داره.بقیه سوراخا اوکی ...

آره منم نافم فقط اینطوریه😬😬

آره اتفاقا خود دکتر هم گفت طبیعی بازم ممنون از راهنماییت عزیزم😍انشأالله🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره منم نافم فقط اینطوریه😬😬 آره اتفاقا خود دکتر هم گفت طبیعی بازم ممنون از راهنماییت عزیزم😍🙏

قربونت

منتظر خبرهای خوبم ازت 💖💙

آره حق داری ولی من همش خیس می کنم احساس می کنم خیس باشه بهتره چون خشک می کنم می سوزه ولی باشه ایندفع ...

بهار جون نکن دختر عفونت میکنه هر روز یا ی روز در میون برو حموم با شامپو بچه جای زخمت و بشور که زیاد خشک نشه اذیت بشی

خدا جونم شکرت...
اگه تهران هستید بنده بهتون موسسه پزشکی مهر رشت زیر نظر دکتر مهر افزا رو پیشنهاد میکنم طرز برخورد پزش ...

نسرین جان شماخودت اونجارفتین؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه واسه هپاتیت اشکالی نداره حالا نزدی واسه توکسوپلاسموز چک کن مجدد هم igm هم igg

نه زنگ زدم مركز تجريش گفت صبح بيا بزن 

توكسوپلاسموز واجبه؟آخه دكتر چيزي نگفت 

حالا خوبه ميتونم انتقال بدم فكر كردم بايد دوره واكسن كامل بشه بعد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم چیز ترسناکی نیست فقط بررسی کن عزیزم احتمالا شاید قبلا انگلش رو گرفتی و الان خوب شدی و بدنت دیگه ...

قربونت بشم مررررسي چشم💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
متاسفم عزیزم... ان شاء الله به زودی زود خدا معجزه ی شیرینشو بهتون هدیه میده و ناراحتی این روزها رو ...

ممنونم عزیزم انشالله...امیدوارم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ممنونم عزیزم انشالله...امیدوارم

برای شما و بارانا و مرمر عزیزم خیلی ناراحتم از ته دل از خدا میخوام زود دلتون شاد بشه و نتیجه صبرتونو بگیرین منم پنجشنبه آز دارم و احتمال زیاد منفی هستم چون بی بی چک هم منفی بود من دیگه جنین ندارم بار دومم بود انتقال داشتم خراش آندومتر هم انجام داده بودم

فکرمیکنم این مسیر خیلی دل بزرگ و صبرزیاد میخواد من که فعلا نمیتونم ادامه بدم بابت هزینه های زیاد و داروهای هورمونی 

خدایا سپاسگزارم🌺❤
من هفته ۱۹ ام ولی کماکان مصرف میکنم روزی دوتا ۱۰روزیبارم امپول پرولتون میزنم 

عزیزم منم دقیقا مثل شما همینجوری استفاده میکنم شیاف و آمپول شما مشکل خاصی دارید ? سرکلاژ هفته چند کردید ? طول سرویسکستون چه قدره?

عزیزم منم دقیقا مثل شما همینجوری استفاده میکنم شیاف و آمپول شما مشکل خاصی دارید ? سرکلاژ هفته چند کر ...

اصلا بدون در نظر گرفتن طول سرویکس گرفت تو ۱۴هفته انجام دادم مشکل خاصی که نه البته من سرم ivigهم میزنم

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
برای شما و بارانا و مرمر عزیزم خیلی ناراحتم از ته دل از خدا میخوام زود دلتون شاد بشه و نتیجه صبرتونو ...

ممنون عزیزم..انشالله جواب بگیری دلت شاد بشه 

منم بار چهارمم بود دیگه فکرنکنم بتونم انجامش بدم واقعا صبر بزرگی میخواد امیدوارم شما وهم اونایی که منتظرن جواب بگیرن

الهی آمین🙏