2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ممنون عزیزم ازش میپرسم ولی اطلاعات اینجا بنظرم کاملتره مکمل تقویتی چیز خاصی بخرم یا همین مولتی ویتا ...

هستی جون مکمل مولتی ویتامین میشه خودت شروع کنی اما بعضیا تخصصی تر هستن و دکتر دستور مصرفشو بده بهتره مثلا من پروکسید وومن میخورم دکتر میگه واسه رحم خوبه و مکمل فرتیل سی ام بیشتر برای کارکرد تخمدان اثر داره ،ویتامین c و زینک گاهی میخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیز متاسفانه گونال اف به طرز صحیح وارد نمیشه اون درجه حرارت که باید سرد باشه نوبت بهش رعا ...

کاملا موافقم گونال عوارصش کم و نتیجه درمان خوبی داره اما جدیدا نمیشه بهش اعتماد کرد و سینال وکثرا ناراصی هستن فعلا پرگووریس جزء داروهای معتبره  

من امروزسیکلوژست گرفتم 30تادونه 180تمن یعنی دونه ای 6 تمن.😐.قبلا هم بیمه درصدیش رو قبول میکرد ارزون ...

من هفته ۱۹ ام ولی کماکان مصرف میکنم روزی دوتا

۱۰روزیبارم امپول پرولتون میزنم 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
سارا جون به نظرت با لاهوتی وقت بگیرم یابهرامی؟

عزیزم دکتر خودم بهم گفت اگه میخای بازم صارم بری، نامه میدم با دکتر بهرامی ادامه بدی.. جنین دارم اونجا...

مشکل شما چیه؟اگه دوس داشتی بگو ببینم انتقال داشتی تاحالا.اگه داشتی به نظرم لاهوتی چون تخصصش سقط مکررو انتقال منفیه.از بهرامی دقیقتر باشه ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم وزن جنین چن گرم بودش ؟؟

وزنش250گرم بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هنوز تو سونوی دیروز بازم جفتت پایین بود و بالا نرفته بودش ؟؟

یکم بالاتررفته ولی پایین بود هنوز.lowlingبود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بهار خوبی عزیزم؟ منم پریروز رفتم دکتر نافمو انگولک کرد   یه نخ ازش اویزون بود .اونو قیچی کرد ...

ممنون عزیزم یکم ترشح دارم خودت بهتری عهه واسه تو هم ترشح داره به من هیچی نگفت گفت فقط همش بشورش حالا می خوام به شوهرم بگم سرم شست وشو بگیره با اون شستشو بدم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من هفته ۱۹ ام ولی کماکان مصرف میکنم روزی دوتا ۱۰روزیبارم امپول پرولتون میزنم 

من امپولو ک فعلا ندارم..ولی شیاف هست..خیلی ازبچه ها دیدم تا هفته های بالا داشتن..استفادش ضرر نداره که..اززایمان زودرس هم جلوگیری میکنه

منکه امپولو تا 3روزبعد انتقال داشتم..بعدش شد روزی دوتا شیاف تا 3ماه..معمولا بعد 3ماه نیازنیست. ولی م ...

نفسی من هنوز آمپولو دارم شما چطور آمپولو سه روز بعد انتقال قطع کردن برات؟؟؟

خدا جونم شکرت...
بچه ها ببخشید شما تو بارداریتون نزدیکی هم دارین؟یا با وحود سرکلاژ؟

عزیزم.منکه اصلا نداشتم..دکترم هم منع کرده بخاطر شرایطم..ببین باتوجه ب شرایطت نظر دکترت چیه..چون فک.کنم دوقلو هم داری..شاید اجازه نده

من امپولو ک فعلا ندارم..ولی شیاف هست..خیلی ازبچه ها دیدم تا هفته های بالا داشتن..استفادش ضرر نداره ک ...

تا اخر بارداری باید امپول و انوکسارو بزنم

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
کاملا موافقم گونال عوارصش کم و نتیجه درمان خوبی داره اما جدیدا نمیشه بهش اعتماد کرد و سینال وکثرا نا ...

وای من خیلی نگران شدم . اخه الان دارم گونال میزنم نکنه تاثیر نزاره😭😭

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷