2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سارا جون دکتر خوب برای ناباروری تو صارم کدوم دکتر رو پیشنهاد می دین؟

عزیزم دکتر خودم دکترپورمطرود بود که از اونجا رفته. البته یه بار هم انتقال دادم که منفی شد.البته رحمم مشکل داشت...والا دکترای دیگه شونو که نمیشناسم .تعریف لاهوتی و بهرامی رو شنیدم...لاهوتی تخصصش سقط مکرره..اگه بدونه انتقال منفی داشتی حتما برات بررسی های ایمنی انعقادی و هیسترو رحم رو انجام میده...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
امکان داره برا من دکتر اشتباه کرده باشه که ذخیرم کم هست؟ اولش که سونو کرد گفت کلا هشت تا فولی داره ذ ...

گلم حتی اگر 0.8 هم باشه اصلا کم نیست برای میکرو، شما حتما همسرتون آزمایش تیروئید و سایر هورمون های مردانه رو بده، از اورولوژیست بخواه هر چی هورمون مردانه بلده بنویسه، LH و FSH هم دارن آقایون، اینا هم حتما بنویسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اون روزا نوبت گیرم نمیاد مثل اینکه نوبتاشون 6 ماه یه بار گیر میاد

خب پس سعی کن تماس بگیری باهاشون هماهنگ کن اینجوری چون ازشهر دیگه داری میری اونم با بچه کوچیک یه وقت ادیت نشی

😍😍خدایا شکرت
خانوما میشه اگه اطلاعی داربن راهنماییم کنید اعصابم خورده😭😭 امروز رفتم دکتر معاینم کنه مطبش که جای ...

بهار خوبی عزیزم؟

منم پریروز رفتم دکتر نافمو انگولک کرد   یه نخ ازش اویزون بود .اونو قیچی کردنی پوستمو هم خاست قیچی کنه.😣 واسه منم یکم ترشح داشت...

دکتر به من گفت کمپرس گرم بزار رو بخیه هات..

سلام به همگی من 25 تیر نوبت دارم اولین جلسه هست روز دوم یا سوم پریودیم هم میشه اولین جلسه سونو می گی ...

گلم اگر فکر کیفیت اسپرم هستی بذار از اواسط پاییز شروع کن که پانکچر بیفته آخر پاییز یا اوایل دی چون اثر گرما هم الان و هم تا سه ماه بعد از پایان فصل گرما هست، ولی تو این مدت حسابی تقویت کنین هر دو همسرتون هر دوساعت یک بار بیضه ها رو با آب خنک شستشو بده

سونو واژینال هم اصلا وحشتناک نیست، به ما میگفتن کاغذ بردارین زیر پامون بذاریم، کلا خیلی هم طول نمی کشه

عه وا جدا؟؟؟ يعني ربطي ب گريد نداره؟ من شش تا گريد سي دارم كه سراغشون نرفتم طفل معصوما موندن تو ...

عزیزم درسته از لحاظ آماری احتمالش کمتر هست ولی یادت میاد نام کاربری حسرت، تمام جنین هاش گرید سی بود ولی الان بچه اش بزرگ شده دیگه

گلم اگر فکر کیفیت اسپرم هستی بذار از اواسط پاییز شروع کن که پانکچر بیفته آخر پاییز یا اوایل دی چون ا ...

تو سرما من مشکل دارم حسابی سرمایی هستم تو زمستون رحمم خیلی سرد میشه تو تابستون خیلی خوب میشه

گلم اگر فکر کیفیت اسپرم هستی بذار از اواسط پاییز شروع کن که پانکچر بیفته آخر پاییز یا اوایل دی چون ا ...

چجوری تقویت کنم الان ویتامین ب و دی می خورم و گوشت و سبزیجاتم می خورم دیگه چی بخورم ؟

معمولا خود دکترا وقتی میفهمن مشکل آزو اسپرمی یا الیگو اسپرمی دارن خودشون این آز ها رو میننویسن چون م ...

دلارام عزیزم خیلی ناراحت شدم که جنین هات رشد نکردن..از خدا میخام به زودی زود با معجزه قشنگش سورپرایزتون کنه و دلتون شاد بشه