2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام محیا اینو بخون 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 تجربیات مامان ثنا : 👈بیمارستان یا مرکز درمانی: بیمارس ...

سارا جون

دکتر خوب برای ناباروری تو صارم کدوم دکتر رو پیشنهاد می دین؟

بچه ها یه نکته یادم رفته بود بگم خصوصا برای اونها که آزواسپرمی و الیگواسپرمی دارن همسراشون، حتما حتما از اورولوژیست درخواست کنین آزمایش هورمونی برای همسرتون بنویسه، بارها دیدم کمبود تیروئید، یا تستسترون، یا کم و زیاد سایر هورمونها با دارو حل شده، و حتی خانم طبیعی باردار شده، یا دی اف آی پایین میاد، و کلا شرایط برای میکرو هیلی عالی میشه، پیشنهاد می کنم حتما انجام بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال تعیین جنسیت با ای یو ای امکان داره یا الکی میگن دکترا

بله تعيين جنسيت با iui ممكن هست ولي كلا iui كمك خاصي به باردار شدن نميكنه و چندان مناسب زوجهايي كه مشكل باروري دارند نيست چون فقط اسپرم رو شستشو ميدند و موقعي كه تخمك آزاد ميشه ميريزند داخل رحم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مطب هست اصلا جواب تلفن نمیدن شهر دیگه هم هست نوبت هم میگن خیلی سخت میدن به خاطر همین نمی دونم دقیقا ...

والا من بر اساس تجربه نه ساله خودم دارم میگم که بهتره روز 7.8.9قاعدگی بریدحالا باز صبر کنید تا دوستان بیان راهنمایی کنن

😍😍خدایا شکرت
منم مشکل باروری ندارم مشکل جنسیت دارم ولی میگن ص در صد نیست

بله صد درصد نيست ولي فكر ميكنم يك جايي خوندم كه تا هشتاد درصد احتمال داره

خودم دو بار iui  كردم كه عملا وقتمو تلف كردم دو ماه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها یه نکته یادم رفته بود بگم خصوصا برای اونها که آزواسپرمی و الیگواسپرمی دارن همسراشون، حتما حتم ...

ما همه ی این آزمایشا رو انجام دادیم.از این لحاظ مشکلی نداشته

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها یه نکته یادم رفته بود بگم خصوصا برای اونها که آزواسپرمی و الیگواسپرمی دارن همسراشون، حتما حتم ...

معمولا خود دکترا وقتی میفهمن مشکل آزو اسپرمی یا الیگو اسپرمی دارن خودشون این آز ها رو میننویسن چون ممکنه همین هورمون ها باعث این مشکل شده باشن و با دارو درمانی خوب بشه

معمولا خود دکترا وقتی میفهمن مشکل آزو اسپرمی یا الیگو اسپرمی دارن خودشون این آز ها رو میننویسن چون ممکنه همین هورمون ها باعث این مشکل شده باشن و با دارو درمانی خوب بشه.

سلام الان زنگ زدم گفتن یک دونه اش جنین شده اونم اگر خدا بخواد و برام بمونه تا روز انتقال ،نمیدونم چر ...

عزیزم ان شاالله همون میشه چراغ خونتون، گلم آیه الکرسی بنویس ببند دو شکمت روز انتقال، آیه فاالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین هم بنویس، تا روز زایمان هم بازش نکن جز برای دستشویی و حموم ان شاء الله خدا نگهدارش باشه