2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون از جوابتون خوب پس من جلسه اولم روز دوم پریودی هست میفته به ماه بعد ؟ میشه جای دیگه سونو ب ...

نه قبول نمیکنن باید خودشون انجام بدن.اگه شما بار اول میخواهی بری باید روز،7؛8یا9قاعدگی بری برای تشکیل پرونده همونجا ازت عکس رنگی میگیرن و سونو میکنن آزمایشات لازما برات می‌نویسن همون جا انجام میدی همسرتون هم ویزیت میشن دیگه مابقی مسایلاخودشون توضیح میدن ولی اگه اونجا پرونده داری همون روز دوم یا سوم قاعدگی برو.کدوم مرکز میری؟زنگ بزن ازشون بپرس حتما راهنمایی میکنن 

😍😍خدایا شکرت
دارم میرم جواب ازمایشمو بگیرم سخت محتاج دعاتونم

ان شاءالله با خبرای خوب میاین عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام ممنون از جوابتون خوب پس من جلسه اولم روز دوم پریودی هست میفته به ماه بعد ؟ میشه جای دیگه سونو ب ...

نه سونو رو فقط همونجايي كه گفتن بايد بري يعني اگه خودت دكترت سونو ميكنه فقط بايد بري پيش خودش حتما، اگه بتونين شرايطي فراهم كنين كه همسرتون طي روز هم هر از گاهي با اب خُنك اون ناحيه رو شستشو بدن ميتونين دماشون رو خُنك نگه دارين

...
نميدونم عزيزم دستيار جنين شناس گاندي اينجوري گفت البته اونجا جنين شناسش خيلي كار بلده 

مرسي تاراجون، جنين شناسي خيلي مهمه توي اين قضيه، اول و اخر خداست ولي خدا خودش دوس داره كه كارا رو بديم بنده هايي كه كاردرستن، براهمين من اين بار ديگه بايد خيي رو جنين شناسي تحقيق كنم

...

اینجا کسی هست که برای ای وی اف رفته باشه شهر دیگه میشه بگید چقدرش رو موندین چقدرش رو رقتین و برگشتین چطوری برنامه ریزی کردین بچه کوچیکم دارم پیش کسی هم نمی تونم بذارم دیگه حودتون حساب کنین یکم راهنماییم کنید واسه برنامه ریزی رفت و امدم مرسی

همه اونایی ک عمل شدن اونجا خیلی بیشتر تخمک داشتن دیگه دارم خودمو اماده هر خبری از تخمکا میکنم

عزیزم مقایسه نکن گلم، اتفاقا 8 تا خیلی کیفیتش خوبه، توکل به خدا عزیزم، به این عددا اصلا توجه نکن، ان شاء الله به زودی زود مامانی

عه وا جدا؟؟؟ يعني ربطي ب گريد نداره؟ من شش تا گريد سي دارم كه سراغشون نرفتم طفل معصوما موندن تو ...

سلام محیا اینو بخون

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان ثنا :

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: بیمارستان رضوی و بیمارستان میلادمشهد

👈دکتر معالج:برای تخمک کشی نزهت موسوی فر,برای انتقال جنین تیمی کارمیکردن

👈سن زن:32

👈مشکل زن:انعقادخون

👈مشکل مرد:آزواسپرمی

👈سابقه قبلی درمان: 3بارتخمک کشی وسه انتقال ناموفق ویک سقط

👈مدت ناباروری:10سال

👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل: دقیق یادم نیست، گونال اف,ستروتاید

👈پانکچر روز چندم پریودی:_

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: دوسال

👈تعداد فولیکول:نمیدونم

👈تعداد تخمک:18

👈تعداد جنین:5

👈تعداد جنین انتقال داده شده: 3تا

👈 گرید جنین ها:سی

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال:نمیدونم

👈داروهای مصرفی بعد از عمل: استرادیول، اسپرین، هپارین، فولیک اسید، آمپول پروژسترون

👈تعداد دفعات آی وی اف : 3

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله,دوسال فریزبودن

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟ خراش رحم وهیستروسکوپی دوماه قبل ازانتقال

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز 15 بتا 950

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: 4روزبعد850وآزمایش سوم دوروزبعد925که معلوم شداول دوتاگرفته بوده ولی یکیش دیگه رشدنکرد

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش : علایمی نداشتم فقط اشتهام چندروز زیادشده بود

👈مراقبت های بعد از انتقال: کل 15روز رواستراحت کردم فقط برای نمازودستشویی بلندمیشدم تایک هفته هم حمام نرفتم

👈تغذیه قبل از انتقال:  یک ماه قبل انتقال هر شب با روغن سیاه دانه رحممو ماساژ دادم به خاطرطبع سردی که داشتم بیشترگرمی میخوردم

👈تغذیه بعد از انتقال:سه روزاول سوپ قلم ,ماکارونی خوردم تایک هفته آب ونشاسته خوردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: اول دو جنین گرفت ولی بعدازچن روز یکیش جذب شد

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: هفته 7م رفتم ساک تشکیل شده بودوقلب کوچولوش هم میزد

👈داروهای مکمل و تقویتی: قبل ازانتقال آمپول نوروبیون زدم

👈 هزینه ها :دراین چندسال حدود25میلیون خرج کردیم

👈 توضیحات لازم: من خیلی سختی کشیدم تو این راه ولی بازهم به دکتررفتن ادامه دادم سالای اول که بهمون گفتن شما اصلا بچه دارنمیشیدولی بعدباتحقیقی که کردم تونت تصمیم گرفتم برم مرکزناباروری اونجا سری اول تمام تخمکام ازبین رفت چون شوهرم نتونست نمونه بده حتی باسرنگ هم کشیدن بازهم فایده ای نداشت دوماه بعدبازهم تخمک کشی کردم واینباربه گفته جنین شناس تونست چندتا اسپرم سالم ازنمونه هابگیره وبعدانتقال دادم که باردارشدم ولی قلبش تشکیل نشد ومجبورشدم سقط کنم چندماه بعدبازانتقال دادم وناموفق بود بعد یکسالی درمانو ول کردم بعدرفتم پیش دکترموسوی فر وپانکچرشدم وپنج جنین تشکیل شد انتقال دادم ناموفق دیگه خسته شدم درمانو ول کردم بعدازدوسال رفتم دکترکه جنین شناس گفت شمابایدجنین اهدایی بگیرین چون جنین هاتون خیلی ضعیفه وتلاش بیهوده میکنین دنیاروی سرم آوارشد تاتونستم گریه کردم من هنوزسه تاجنین فریز داشتم که انتقال نداده بودم ولی دکترمیگفت فایده ای نداره استخاره گرفتم برای انتقالش خوب اومدباپافشاری خودم انتقال دادم اونم جنینایی باگرید سی وامیدم فقط وفقط به خدابود وخدا بیجوابم نذاشت ودرعین ناامیدی دستم روگرفت واین فرشته کوچولوروبهم داد الان ثناکوچولوم چهارماهشه روی پام خوابیده که دارم این متن رومیفرستم فقط خواستم بگم ازلطف خداناامید نشیدتلاش کنین وازخودش بخاید اونم هروقت موقعش باشه میده
برای همه دعامیکنم که طعم شیرین مادرشدن روبچشن😍

@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  
@rz_dy

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚