فداتشم گلم.اره هروقت بری حتما فردا صبحش نوبت میدن بهت اما تاکید کن که میخوای خود دکتر افلاطونیان رو ببینی.و اینکه ببین یه وقت مسافرت نباشه گلم
درمورد انتخاب دکتر هم من خودم واقعا نمیدونستم پیش کی برم.منم ذخیرم نسبت به سنم پایین بود.شوهرمم اوضاع اسپرماش داغون بود که شیراز پیشنهاد اهدایی دادن بهمون
ولی اولاش یکم شک داشتم درمورد انتخاب افلاطونیان.اما خداروشکر خیلی دکتر خوب و صبور و مهربونیه.فقط اینکه نسبت به تهران یکم روش درمانشون قدیمیتره.مثلا اعتقاد چندانی به ازمایشهای ایمنی انعقادی ندارن.اما اگه انجامشون دادی ببر دکتر حتما ببینه.ولی خداییش دستش برای من و خیلی از دوستام خوب بود و جواب گرفتیم.حس خیلی خوبی به ادم میده خود دکتر.عین پدر ادم مهربونه😍😁 و اینکه امید میده بهت.البته امید الکی نمیده ها.مثلا بعد انتقال اومد بهمون سر زد بعد یکی از بچه ها گفت اقای دکتر من فقط دوتا جنین داشتم و گفتین خیلی کیفیتش خوبه،ولی فکرکنم میخواستین دلم نشکنه اینجور گفتین😐
دکتر گفت نه دخترم مطمئن باش کیفیتش خوب بوده که گفتم.من تعارف ندارم که باهاتون
من و هم اتاقیام ۶تا بودیم ۴تامون نتیجه گرفتیم دفعه اولمون...بعضیا هم بودن چندین بار میومدن.اما اونجا خانمهایی رو میدیدم که میگفتن بقیه دکترا ناامیدمون کردن ولی با دکتر افلاطونیان نتیجه گرفتیم.همین بهم خیلی حس خوب و مثبتی میداد..میخوام بگم اصلا فکرای منفی نکن،ان شاالله برای شما هم خوب جواب میده و نتیجه میگیری ازش اما خب قبلش خوب تحقیق کن که با اعتماد به دکترت پیش بری...تنها ضعفی که دکتر افلاطونیان داره یکی اینه که زیاد پیگیر منفی شدن نیست و بعد مثبت شدن دیگه باردارا رو ویزیت نمیکنه...چون سرش خیلی شلوغه جدیدا
ولی نگران نباش گلم.شرایط روحیتو درک میکنم.بخاطر اتفاقایی که افتاده حساستر شدی.حس میکنی تنها کمبود زندگیت بچه ست و بقیه میخوان بچه هاشونو به رخت بکشن.بخدا خودمم اینجور بودم.چون بدجور عاشق بچه بودیم خودم و شوهرم.ولی خدا کمکمون کرد و دلمونو شاد کرد...عزیزم شک نکن مامان میشی به زودی.من قبل رفتن برای میکرو یه مدت دنبال این پیجا و مطالب جذب انرژی و این چیزا بودم.باورت میشه قبل تخمک کشی یه بی بی چک خریدم با خودکار قرمز دوتا خطشو قرمز کردم!بعد توی دفترم نوشتم خدایا شکرت که تا عروسی فلانی (دقیقا دوماه بعد انتقالم)من مامانم و فندقام توی شکمم هستن!که به لطف خدا دقیقا همینجور شد(البته من دوقلو تصور کردم اما همینکه خدا منو لایق این حس فوق العاده دونست شب و روز ممنونشم و دعاگوی منتظرا).میخوام بگم سعی کن خودت یکم حال روحیتو عوض کنی.نذار انرژیای منفی قلب و ذهنتو درگیر کنن خانمی.من دلم روشنه خیلی زود مامان میشی به لطف خدا❤طبق معمول پیامم طولانی شد😂