2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم جنین چند روزه بوده؟ الان روز چند انتقالی؟ 

پنج روزه بودن..امروز هجدهمین روز انتقالمه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بچه ها من ،ميدونيد چي نگرانم كرده من ٢٨ارديبهشت انتقال دادم و ٢٢خرداد رفتم سونو گفت ٥هفته هستي و ٦مي ...

توکل کن به خدا تا بهت آرامش بده عزیزم، نگران نباش انشالله فردا خیالت راحت میشه😍😍💝💝🌸🌸

چون فشارم افتاد و ترسیدم مامانم کف دستم نمک گذاشت  ان شاالله شما هم زودتر خوب بشی راستی دکترم ...

آها راست میگی حواسم نبود فشارت افتاده بوده😊ممنون عزیزم ان شاءالله تکرار نمیشه و به موقع میریم برای سونو این هفته هم بگذره ی کم از استرسامون کم میشه هر چند به قول دوستمون باردار نشدن ی بدبختی باردار شدنم شروع ی بدبختی دیگست خدا خودش کمک هممون باشه

خدا جونم شکرت...

رفقا سلام مجدد.

من پریود بشم میرم برای انتقال به امید خدا.

خواستم بپرسم تغذیه چیز خاصی لازمه رعایت کنم تو این مدت؟ 

یادم رفته دفعه قبل چه کارا کردم. 

کلا انگار به فراموشی رفته پارسالم.

هر کمکی میتونین ممنون میشم بگین رعایت کنم.

از هر نظر

بوس به همتون

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها من ،ميدونيد چي نگرانم كرده من ٢٨ارديبهشت انتقال دادم و ٢٢خرداد رفتم سونو گفت ٥هفته هستي و ٦مي ...

نگران نباش معمولا اوایل بارداری اکثر بچه سونو با چیزی که خودشون حساب میکردن یکی نبوده بعدا درست میشه ان شاءالله تو این سونو قلبشم میبینی

خدا جونم شکرت...
نه رویا جون هفته دیگه ۱۸ تیر میرم

انشاالله میری صدای قلب نازنینشو میشنوی عزیزم..منم ۲۰تیر میرم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ممنون‌عزیزم، دوباره زنگ زدم برداشت،گفت ۴ شنبه ساعت ۵ بیا، تارا جون دکتر فقط یه روز تو هفته تهرانه؟&n ...

عزيزم از چهارشنبه تا شنبه تهرانه 

چهارشنبه صبح - پنج شنبه صبح و شنبه صبح گاندي هست 

چهراشنهب از ظهر تا دير وقت مطب تهرانشه 

نميدونم عصراي پنچ شنبه و شنبه كدوم بيمارستانه 

بهرحال پزشك خيلي در دسترسي نيست عزيزم قبلا هم نوشتم كه كه اول دي رفت خارج و عيد برگشت ولي من جوري كارامو تنظيم كردم كه حتي الامكان همه كارام با ايشون باشه تنظيم دوز داروها موقع پانكچر كه خيلي مهمه و روش كپي پيست خيلي از پزشكا كه در مورد همه يكسان اجرا ميكنند رو من در كار ايشون نديدم و دو سه بار موقع پانكچر چند تا از داروهاي منو عوض كردن يا كم و زياد كردن. 

ولي خب روز تخمك كشيم نبودن و از 16 تا فولي بمن 7 تا تخمك رسيد و خونريزي و ... هرچيم پيگيري كردم پاسخي دريافت نكردم كه چه اتفاقي افتاده اونروز تهراني نژاد برام تخمك كشي كرد چون دكتر خودم دو روز قبلش رفته بود. 

نميدونم حالا كيفيت كار پزشك تو تخمك كشي چقدر موثره اونروزم كه لي لا جون گفتن دير بردنشون واسه تخمك كشي و تخمكا آزاد شدن من شك كردم كه ممكنه مال منم اينطوري شده ولي چون تو يك فايل اكسل همه چيزو مينويسم از ابتداي درمان چك كردم ديدم نه خداروشكر من دقيقا سر 36 ساعت تخمك كشي شدم

موقع انتقالم كه ضخامت بالا نميرفت هربار رفتم سونو دكتر چوبساز يك راهكار جديد دادن و در نهايت رسوندن به 7.5 

در مجموع فكر ميكنم كيفيت كار ايشون ارزش اينهمه انتظار و پيگيري رو داشت 

الان االبته نگرانم كه زايمانم به اميد خدا ميفته بهمن ولي ايشون از اول دي ميره و نيست عملا من دو ماه آخر ايشونو ندارم نميدونم بمونم با خودشون ادامه بدم يا يك پزشك ديگه انتخاب كنم واسه ادامه  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
رفقا سلام مجدد. من پریود بشم میرم برای انتقال به امید خدا. خواستم بپرسم تغذیه چیز خاصی لازمه رعایت ...

سلام عزیزم منم تو سیکل انتقالم 

ولی یادم نمیاد سری های پیش چیکار کردم یعنی اصلا نمیخوام بهش فک کنم حتی روغن سیاه دونه هم نمالیدم به شکمم 😂

خداجونم شکرت       
عزيزم از چهارشنبه تا شنبه تهرانه  چهارشنبه صبح - پنج شنبه صبح و شنبه صبح گاندي هست  چهرا ...

ممنون‌عزیزم انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد و خدا خودش نگهدار تو و تو دلیت باشه، خیلی لطف کردی توضیح دادی، برام خیلی دعا کن منم راه درست رو پیدا کنم❤️❤️💝💝🥰🥰