2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها یه سوال عجیب تو رو خدا هر کی میدونه و بلده بگهههه  امروز انتقال داشتم از غروب با اینکه ...

نگران نباش منم بعد انتقال بعضی وقتا اینطوری میشدم چیزی نیست خوب میشی

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که پیش طرازی رفتم خیلی از. پیگیر بودنش خوشم اومد مخصوصا اینکه دیدم ماما نداره و همه کارها رو خو ...

میدونی من چون از شهرستان میومدم زیاد اطلاع نداشتم در مورد دکتر ها .چند بار اومدم نی نی سایت دیدم تعریفش کردن .ازش وقت گرفتم .چون شاغلم وقتم نداشتم برم چند تا دکتر ببینم بعد انتخاب کنم یه روز میومدم تهران با عجله برمی گشتم .

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام ممنون عزیزم😍😍 ۱۶ پریودی میشه فردا از روز سوم استرادیول خوردم روزی ۲تا بمدت ۸روز. بعد روزی ...

چه خوب، پیشاپیش مامان شدنت مبارک عزیزم،ان شالله انتقال خوب و راحتی داشته باشی عزیزم😍

هشت روزه تاخیر دارم.نمیدونم والا میترسم آز بدم

ترس نداره یا هست یا نیست

خدا کنه طبیعی باردار شده باشی

چقدر خوشحال میشم.😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وای سوال منم هست البته ۶وندم که ۳۰روز تا ۳۸ روز بعد انتقال معمولا ۳لب معلوم میشه انشاللله به سلامتی ...

من اگه از پریود حساب کنم میشه ۸ هفته کامل و از تاریخ انتقال به اضافه دو هفته حساب کنم میشه ۶ هفته و ۶ روز نمیدونم کدوم ملاکه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دقیقا منم مثل تو فک کردم ...

اینجوری فکر نکن دوستم طرازیم دکتر خوبیه فقط تعحب کردم امروز بچه ها گفتن بدون سونو انتقال میده!

مطمینید بدون سونو هست انتقالاش؟ چطور متوجه میشه کجا بگذاره؟

زینب جان ازمایش استروژن رو برا چی میدن، از خیلیا شنیدم قبل انتقال انجام میدن، من هر بار تو سیکل انتق ...

به دکترت بگو استروژل بده و پنتوکسی فیلین برای گردش خون بهتر

اینجوری فکر نکن دوستم طرازیم دکتر خوبیه فقط تعحب کردم امروز بچه ها گفتن بدون سونو انتقال میده! مطمی ...

اره تارا من نمیدونستم که با سونو انتقال میدن. چند ثانیه بیشتر طول نکشید انتقال من .

خدای مهربونم شکرررررت .
احتمالا سه دوره رو کامل نزدی که دوباره باید بزنی

نه سه دوره كامل زدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷