2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

انشاالله که قدمش پر خیر برکت باشه با سلامتی🙏🙏💖💖

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام زینب جون و بقیه مامانای عزیز و مامانای آینده  من بالاخره بعد ۴۰ روز به لک افتادم با همین ...

سلام عزیزم ان شاالله پایان 11 سال انتظارت نزدیگه

از الان مکمل ها و تقویتی ها رو شروع کن، ولی زیاده روی نکن مثلا اگر ویتامین د3 حدود 50 هزار هست تو آزمایش الان یه دونه قرص بخوری کافیه، ویتامین ای هم نمی دونم برای آندومتر خوبه یا نه ولی خودم رنگینک خرما با دارچین درست کرده بودم و پیاده روی، عسل و شیر و تغذیه عادی

آب خیلی می خوردم قرص های استرادیول رو اگر دو تا هست هر 12 ساعت اگر 3 تا بهت داد هر 8 ساعت اگر 4 تا داد هر 6 ساعت با آب زیاد بخور 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

مبارک باشه قدمش پراز خیروبرکت

عزیزم من زمانی بااین تایپیک آشنا شدم که شما و فک کنم رویا جان دنبال کارای انتقال بودین

درواقع جزو اولین کسانی بودین ک شاهد بی بی چک های خوشگلتون بودم

خیلی واسم لذت بخشه ک الان میبینم به خیرو خوشی زایمان کردین و نی نی خوشگل رو بغل کردین    

اسم دختر خارجی مون رو چی گذاشتی هانا جون

اگه دوست داشتی بگو

سلام لطفن منووراهنمایی کنبد سوالب داشتم من برای شهریور دکتر بهم نوبت ای وی اف داده ان شالله..سوالم اینه که چطوری از شوهرم اسپرم میگرن ؟؟ایا باید خودش اینکارو کنه توی دستشویی و تخلیه کنه خودشو؟؟؟اخه برای شوهرم سخته و نمیتونه همجین کاری کنه اخه خ و د ارض ا یی اصلن بلد نیس....من الان نگرانم که چطوری شوهرم نمونه بده؟

سوال بعدیم اینه که میکرو بهتره یا ای وی اف؟؟؟من اطلاعی ندارم..اگه رفتم بگم چی میخام ؟؟؟

سوال بعدیم من ازمایشات ایمنی رو ندادم و نمیخام تا شهریور منتظر بمونم که دکتر برام بنویسه میخام خودم از الان ازمایش رو بوم که وقتم گرفته نشه...اسم ازمایش ایمنی چیه ؟چون خودم میخام ازمایش رو بنویسم توی دفترچم ...چی بنویسم؟؟؟؟

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
سلام مهربونا ممنون میشم اگر جای خوبی برای اکوی قلب جنین توی تهران می شناسید بهم معرفی کنید ؟🙇

سلام عزیزم من سونوگرافی الوند رفتم پیش دکتر گرامی راضی بودم به نظرم خیلی به کارشون وارد بودن

سلام بچه ها🌹

اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️

امروز وقت سونو داشتم ابن سينا

گفتن بايد بري كلينيك بارداري

بعد دوساعت انتظار كه دكتر تشريف بياره

سونو نكرد كه هيچ ميگه بتات دلچسب نيست

من اولي ٣٠٠ دومي ٦٠٠

منو فرستاد بخش سونو

رفتم اونجا هم شلوغ بود گفت يك ساعت وايسا تا بين بيمار بري تو

منم ديدم ساعت شيافم دير ميشه ول كردم اومدم

خدا نگذره ازشون اين همه استرس پشت در اتاقش كشيديم آخر هم هيچي به هيچي

😡😡🤬🤬

دكترش هم اخلاقي نجات بود

دكتر بي تعهد بيشعور

به جا اينكه استرسمو كم كنه زياد كرد

سلام لطفن منووراهنمایی کنبد سوالب داشتم من برای شهریور دکتر بهم نوبت ای وی اف داده ان شالله..سوالم ا ...

بهتون یه اتاق میدن توش یه تخت خوابه ،خودت نمونه از شوهرت بگیر،چون از لحاظ شرعی خود ارضایی مشکل داره ،یه اتاق هست و تخت و یه دستشویی تو اتاق 

@مریم،_مادر...     سلام دوستای عزیزم لطف خدا شامل حال منم شد و با بتای ۶۰۰مثبت شدم😍😍😍 ...

تبریک میگم عزیزم ـ ان شاءالله بارداری و زایمان خوبی پیش رو داشته باشی 😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

سلام دوستان من قراره از امروز ، روزی ۲۲۵ واحد گونال اف تزریق کنم ـ دوستانی که تجربه دارن لطفا بگین چه ساعتی بهتره برا تزریق؟؟ و ایا نزدیک ناف تزریق کنم یا چند انگشت فاصله داشته باشه؟کدوم سمت ناف بهتره. زیر جلدیه امپولام

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام لطفن منووراهنمایی کنبد سوالب داشتم من برای شهریور دکتر بهم نوبت ای وی اف داده ان شالله..سوالم ا ...

بستگی به مرکز داره عزیزم ـ ما که بیمارستان مادر یزد رفتیم اتاق نمونه گیری داشت خود همسر باید تنها میرفت

بستگی به مرکز داره عزیزم ـ ما که بیمارستان مادر یزد رفتیم اتاق نمونه گیری داشت خود همسر باید تنها می ...

اره..منم چند وقت پیش بیمارستان بودم رفتم قسمت نازایی و ای وی اف دیدم مردا صف کشیدن در دستشویی...یعنی ایتطور با استرس میخان نمونه بگیرن بقیه هم پشت دستشویی انقد شلوع توی سالن هم زنها بودن اصلن یه وضعی ...حالا تصمیم گرفتم برم خصوصی ای وی اف کنم قید بیمارستان و هزینه دولتیش رو زدم.ولی خب این دکترم هم توی همون بیمارستان کارهاشو میکنه ...واقعن نمیدونم خیلی استرس دارم بابت این موضوع سوهرم نمیتونه

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

سلام 

من اين ماه روز سوم سيكلم سونو كردم يه تخمك داشتم يازده و يه سمتم هم كيست هجده اين ماه بهم ال دي دادن تا ماه بعد برم براي شروع سيكل 

حالا سوالم اينه روز سوم پريود تعداد يه دونه فوليكول كم نيس؟

البته اصلا دارو نداشتم تا حالا براي افزايشش

ذخيره ام خيلي كمه ازمايش دادم 

الان نگرانم كه نكنه يه تخمك فقط داشته باشم و زياد نشه 

سلام بچه ها🌹 اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️ امروز وقت سونو داشتم ابن سينا گفتن بايد بري كلينيك باردا ...

عزیزم اهمیتی نده به حرفش بتات خیلی هم عالیه. خدا نگذره ازشون که اخلاق حرفه ای ندارن. خودت جایی نزدیک خونتون برو سونو. بعدم یه دکتر خوب برای ادامه بارداریت پیدا کن.

همه چی خوبه نگران نباش❤️