2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی عزیزم. امیدوارم  نتیجه بگیری.😘

خواهش عزیزم 😗

انشالله ممنون 🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم تحربه بدی از رفتن پیش اورولوژیست دارم  با شوهرم با جواب ازمایش خیلی صعیف با موفوی ۲ در ...

واي از اون مدل دكترا كه خيي بدم مياد ولي

تارا جون حالا در مورد دكتر جنتي منظورم اين بود كه خيلي اميد ميده، اين جمله ي "اگه خانوم مشكل نداشته باشه" هم منظورش ين بود كه اگر از بالا تاييد كنن يعني از كلنيك زنان تاييد كنن كه خانوم هم طبيعي ميتونه بريد طبيعي ترجيحا، يا بريد اي يو اي،،، خيلي اميد ميده دكتر جنتي انصافا،، حالا ديگه نميدونم اميد الكي ميده يا واقعا تخصصي،، ولي ما يه بار رفتيم پيش يه دكتر ديگه همون دكتر كاوه سلطانزاده تو ابن سينا يه بارم دكتر جنتي، هر دو يك نظر مشترك دادن

...
ان شاالله عزیزم خیلی ممنونم ازت🙏

خيلي برات دعا ميكنيم همه، مطمئن باش نيني گلت سالمه، چقدددد از اين اتفاقا تو تاپيكاي بارداري طبيعي حتي ديدم كه همممه بدون استثنا ني ني هاشون سالم بود و سونو هاي بيشعور با خطا شون انقد مامانا رو زجر داده بودن

...
خيلي برات دعا ميكنيم همه، مطمئن باش نيني گلت سالمه، چقدددد از اين اتفاقا تو تاپيكاي بارداري طبيعي حت ...

خدا خودش میدونه که چقدر چشمم به دعاهاتونه، ازتون بی نهایت ممنونم الهی که واسه منم همینطور باشه و بهم رحم کنه...

الحمدالله❤
سلام دوستان ،بالا رفتن دمای بدن تو روز 10 به بعد انتقال میتونه دلیلی درستی به بارداری باشه،خواهش میک ...

سلام عزيزم

منم بدنم خيلي داغ ميشد

بعضي از دوستان هم ديدم كه بدنشون  داغ بود و مثبت شدن

به اميد خدا مثبت ميشي

سلام عزيزم منم بدنم خيلي داغ ميشد بعضي از دوستان هم ديدم كه بدنشون  داغ بود و مثبت شدن به ام ...

میشه برام دعا کنم ،این پنجمین انتقالمه و اولین باره این علامتو دارم میترسم ولی از تست

عزیزم به سلامتی، من کار خاصی نکردم همون پیاده روی و مایعات زیاد و دعا کردن و اینا واقعا هیچ کار خاصی ...

مرسی عزیزم که جواب دادی😘😘

من فقط میتونم قسمت دعاش و اب خوردنشو انجام بدم😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
والا اینا دیگه خیلی تخصصی هست ولی اگر اشتباه نکنم وزن مولکولی هپارین بالاتر هست و از جفت رد نمیشه، ح ...

ممنون گلم😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام زینب جون و بقیه مامانای عزیز و مامانای آینده  من بالاخره بعد ۴۰ روز به لک افتادم با همین ...

مطمینم موفق میشی اینبار با توکل به خدا.اب زیاد بخور و پیاده روی کن روزی ۲تا نیم ساعت

و ویتامین د۳ و امگا۳ ویتامین ای قبل انتقالت بخور🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من اکه برم پیش دکتر شما کلا میگه لطفا پاتو تو مطب من نزار  من آندومترم ۵  برای شما که عا ...

عزیزم من برا اندومتر لوبیا سبز خریدم و داخل کمی اب و کمی نمک میپختم و هر روز ۱کاسه میخوردم تاثیر داره🌷🌷اندومترم شد ۱۱.۱۲ و ۳خطی شد البته استرادیول هم میخوردم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان ،بالا رفتن دمای بدن تو روز 10 به بعد انتقال میتونه دلیلی درستی به بارداری باشه،خواهش میک ...

اره عزیزم مبارکت باشه به سلامتی الکی هم استرس نداشته باش همه چیز عالیه💜💜💜💜

منم فردا باید برم و سه شنبه هم انتقال دارم.

منم احتمالا سه شنبم....البته اگه بزاره...اخه سری پیش به من گفته بودن جنین ۵روزه میزارن که بعد انتقال گفتن اندازه سه روز هم رشد نکردن....اگه خوب رشد کنن سه شنبه میزارم اگرم نه که ایچی