2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حتما عزیزم . نذر کردم اگر مثبت شد واسه چهل نفر ایت الکرسی بخونم . ان شاءالله دامن همه چشم انتڟارا سب ...

من من  برا منم بخونی لطفا ان شاالله خوش خبر باشی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خودمم یادم رفته چجوری صدا بزنم ولی پستشو ریپلای کردم که ببینه

ممنون عزیزم.ای کاش دوستان زودتر بیان جواب منو هم بدن.الان تموم فکرم پیدا کردن یه دکتر خوبه.تا پیدا نکنم دلم آروم نمیگیره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جان شما پیش کدوم دکتر رفتی؟ نوبت دهیش چطوریه؟

گفتم عزیزم قبلا تو تاپیک دکترم چوبسازه 

فقط چهارشنبه ها مطب تهرانش هست مطبشم ملاصدراست شلوغه ولی اگه بمونی بالاخره تا اخر شب میبیندت

مشکلش اینه که سالی چندماه کاناداست ولی دکتر خوبیه هرچقدر سوال کنی با صبوری جواب میده خیلی خیلی باسواد و باهوشه و تو پروسه ای که من باهاش جلو رفتم کاملا هوش و دانش رو تو روشهای حل مساله اش دیدم.

ولی یک نکته ای رو بهتون بگم دوستان تا نتونید با دکترتون ارتباط برقرار کنید و اون باور  و اعتماد در وجودتون ایجاد نشه مثبت شدن دور از دسترسه. پس برید سراغ دکتری که احساس خوبی نسبت بهش داشته باشید.

نمیدونم چه اتفاقی بین منو چوبساز باعث اینهمه اعتماد شد؟ دو روز قبل تخمک کشی سونوی اخر منو انحام داد تا بیام بیرون سه بار گفت با دکتر دیگه ای انتقال نده صبر کن خودم برگردم برات  انتقال بدم 

تو صد تا بیمار هربار میرفتم  سونو منو یادش بود میگفت چهل گیس بیا! روز انتقالم سه نفر تو اتاق منتطرش بودیم اومد دست منو گرفت اول همه برد گفت اول تو بیا!

بقول دوستم میگه از اولش فهمیده مثبت میشی خاسته افتخار باردار کردن یک مادر ۴۵ ساله تو نوبت اول انتقالو به اسم خودش ثبت کنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گفتم عزیزم قبلا تو تاپیک دکترم چوبسازه  فقط چهارشنبه ها مطب تهرانش هست مطبشم ملاصدراست شلوغه و ...

ممنون عزیزم.یعنی من چهار شنبه تهران باشم میتونم باهاش ویزیت بشم؟نمیدونم کدوم اورولوژ رو قبول داره؟ که از قبل بریم پیشش؟

خانومایی که مثبت شدین

میشه بگید قبلش چه کارایی انتخاب دادین؟؟

من دوشنبه ان شالله انتقال دارم

دوست دارم مثبت بشم حتما😍😍البته اگه خدا میخواد😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه ها کسی هست از قبل انتقال متفورمین داشته باشه من از قبل انتقال داشتم هنوزم دارم میخورم ضرر ن ...

منم دارم‌زی زی جون ، نمی دونم هم تا کی باید بخورم😬😊

اگه متوجه شدی به منم بگو😘💝

ممنون عزیزم.یعنی من چهار شنبه تهران باشم میتونم باهاش ویزیت بشم؟نمیدونم کدوم اورولوژ رو قبول داره؟ ک ...

عزیزم به شماره منشیش زنگ بزن وقت بگیر قبلش

وقت میده ولی سروقت نمیری داخل مثلا ۵ وقت بده یهو ۹ شب نوبتت میشه ولی اسمت باید رو لیست منشی باشه

راستش با اینکه شوهر منم اسپرماش خیلی صعیفن ولی ما اصلا دنبال داستان اورولوژ نرفتیم چون اولا شوهرم همکاری نمیکرد میگفت دارو نمیخورم بریم ivf ثانیا دکترم گفت وقتتونو با درمان و عمل آقا تلف نکنین یراست برید ivf و گفت کیفیت اسپرما واسه ivf مناسبه که خداروشکر همینطورم بود

نمیدونم کدوم اورولوژ رو بگه ولی یبار دیدم امیر جنتی اومد واسه انجام عمل بیوپسی تو همون اتاق پانکچر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم کی آزمایش داری الهی که خدا دلتو شاد کنه

به امیدخدا سه شنبه روز ۲۱ انتقالم میشه

الهی آمین ممنون از دعاتون🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم به شماره منشیش زنگ بزن وقت بگیر قبلش وقت میده ولی سروقت نمیری داخل مثلا ۵ وقت بده یهو ۹ شب نو ...

ممنون عزیزم.پس هم برا امیر جنتی زنگ بزنم برا نوبت هم برا چوبساز.فقط یه چیزی.اسم کوچیک دکتر امیر جنتی و دکتر چوبساز چیه؟

نیلاسمان عزیزم شما پیش چه دکتری میری؟

عزیزم‌من بیمارستان ص ا ر م بودم دکترم هم ب ه ر ا م ی بود، امیدوارم خدا خودش بهترین راه رو جلو پات بذاره که با اطمینان قدم‌برداری و به آرزوی قشنگت برسی❤️❤️🌺😘😘

منم دارم‌زی زی جون ، نمی دونم هم تا کی باید بخورم😬😊 اگه متوجه شدی به منم بگو😘💝

بچه ها میگن فعلا باید بخوریم تا دکتر خودش قطع کنه 

کی آزمایش داری؟ فردا؟

خدا جونم شکرت...