2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بچه ها من از چهل نفری که قرار بود براشون آیت الکرسی بخونم ۶ نفر دیگه مونده کسایی که براشون نخوندم لا ...

وای چقد تو ماهی...

میشه واسه منم بخونی که ان شاالله وضعیت تخمدانم خوب باشه. ذخیرم خیییلی کمه گفتن شاید هیچی نباشه. دعام کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله همه منتظرا  واقعا انتقال منفی خیلی بده من کلی ازمایش هم دادم که همه چی سالم فقط این ...

متاسفم واسه این فرهنگ مردم که واقعا نمیدونم کی عاقل میشن که توی خصوصی ترین مسائل همدیگه براحتی دخالت نکنن.

متاسفانه تعدادشونم زیاده و توی هر فامیلی هست😕😕😕😕

آخه میترسم اینهمه بریم پیشش بعد بگه حتما باید با دکتر اورولوژ ویزیت بشین.واسه همین میگم اول با دکتر ...

حدود ۴۵ تا ۵۰ ساله بودن

شما خیلی استرس داری دلارام جان همه کارو میخای هول هول ببری جلو

اینطوری نمیشه به خودت استراحت بده و با ارامش برو جلو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها میگن فعلا باید بخوریم تا دکتر خودش قطع کنه  کی آزمایش داری؟ فردا؟

خیلی ممنون گلم، اره عزیزم فردا آز دارم، از همه‌مامانا و‌منتظرا التماس دعا دارم، به نی نی تو‌دلیت هم بگو‌برام‌دعا کنه، خدا حفظش کنه و‌سالم بیاد بغلت🥰🥰🌸🌸

حدود ۴۵ تا ۵۰ ساله بودن شما خیلی استرس داری دلارام جان همه کارو میخای هول هول ببری جلو اینطوری نمی ...

باور کن استرس ندارم اصلا.فقط نمیخوام وقتمو تلف کنم.از طرفی برا شوهرم هم باید اقدام کنیم از طریق شرکت برا اعزام پزشکی.اگه نوبت زود گیرمون میاد که برم ازشون خواهش کنم کار اعزام پزشکیمون رو بزارن تو اولویت اگه هم نه تا یکی دوماه بعد نوبت گیر نمیاد عجله نکنم و بزارم روند اداری اعزام پزشکی رو روال عادی طی بشه.شرکت نفت جنوب خیلی گیر داره کار بیمارستانش.حساب کن خود داروخونه بیمارستان و درمونگاهش خیلی از داروهای تخصصی رو نداره.برای گرفتن داروهای تخصصی هم باید برگه ی ارجاع ببریم هم تو دفترچه و هم تو برگه ارجاع دکتر بنویسه و مهر بزنه وداروخونه هم باید مهر بزنه و قیمت داروها رو بنویسه جلوشون هم داروخونه فاکتور کامپیوتری داروها رو با مهر داروخونه بهمون بده.این دکتری که اینجا بودم کلی تعجب کرده بود از این همه کاغذ بازی برا داروها.میگفت مگه نفت کجا هستین که اینهمه کاغذبازی داره؟آخه گچساران همه شهر نفتیه و اصلا اینجور کاغذبازی ها رو نداره.

تازه تموم اینا رو که هم میبری پول همه رو بهت بر نمیگردونن.شاید یک سومش رو بهمون بدن.خیلی شانس بیاریم نصفش بهمون بدن.کلا خیلی مزخرفه.حالا نمیدونم داروهای آی وی اف رد همشو بهمون بدن یا نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم قربونت برم شما خوبین؟ امیدوارم که جوجه خوب باشه با این استرسا، شنبه آزمایش سلفری رو دادم ...

عزیزم انشالله جوابش خوبه.... 

منتطر خبرای خوبتم عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.دیدین چی شد؟ دیدین ناراحتیم بیخود نبود. اومدیم مرکز جنین شناس خیلی از تخمکام تعریف کرد.ولی وقت ...

عزیزم الهی که خدا زودتر راهو براتون هموار کنه و دلت شاد بشه

از سایتdrdr.ir نوبت بگیر با دکتر منیره گلشیرازی مطبش تهرانپارسه اما کلینیک نیکان و بیمارستان آبان پانکچر و انتقال داره کارش خیلی دقیقه

خدایا سپاسگزارم🌺❤
عزیزم انشالله جوابش خوبه....  منتطر خبرای خوبتم عزیزم....

سلام هستی عزیزم؟من سوال دارم کسی میدونه جوابمو بده ممنونم

من روزی دو تا واژیفم دارم هر دوازده ساعت

امروز تموم میشه و جایی پیدا نکردم حداقل شش روز دیگه باید استفاده کنم تا روز آزمایش

چیکار کنم😔

خدایا سپاسگزارم🌺❤