2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مرسي عزيزمممم ان شالله🌹 نه نخوردم، از الان تاثير داره؟ اگه هايپر بشم چقدر بعد ميتونم انتقال بدم؟

عزیزم من سری اول هایپر شدم جنینا رو انتقال دادن ولی میگن بعداز دوماه انتقال بدی بهتره بهتره سفیده تخم مرغ ودوغ زیاد بخوری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم  هیچی نمیدونم  شاید اینجوری که شما میگین باشه  توروخدا دعا کن

حتما عزيزم کاملا استرس الان شما ملموسه برام، به ما هم گفته بودن اولش اسپرم ها از هم جدا نمیشن، همش می ترسیدم جنین تشکیل نشه

عزیزم من سری اول هایپر شدم جنینا رو انتقال دادن ولی میگن بعداز دوماه انتقال بدی بهتره بهتره سفیده تخ ...

سفیده تخم مرغ و دوغ برای چی خوبه؟  قبل از تخم کشی یا بعد؟ یا فقط برای کسایی که هایپر میشن خوبه؟

سلام بچه ها دكتر شه بخش براي يكشنبه بهم گفت پانگچر كنم امشب گفت اول آمپول اچ سي جي بزنم ولي يه آزما ...

عزیزم..برا کسایی ک ریسک هایپری دارن..برای ازادسازی ب جای اچ سی جی .دکاپپتیل میدن..منم همینو زدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا کنه زینب جون از خدامه😍😍💖💖، یه ۶ ماه پیش فک کنم آز دادن نرمال بود ولی اون موقع مرتب قرص میخور ...

پس یادت باشه بعد + شدن حتما آزمایش ویتامین د3 بدی، بیشتر برای خودت ضرر داره، کی باید بتا بدی؟؟ 😍😍😍😍

سفیده تخم مرغ و دوغ برای چی خوبه؟  قبل از تخم کشی یا بعد؟ یا فقط برای کسایی که هایپر میشن خوبه؟

سفیده تخم.مرغ هم.برای کیفیت تخمک خوبه..هم برای عوارض هایپری..از اول شروع سیکل تخمک کشی خوبه بخوری حتی قبل شروع هم.بخوری خوبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها تغذیه بعد انتقال چی باشه ایتراحت در چه حد من نمیفهمم

تغذیه عادی گلم، استراحت هم عادی، هیچ تغییری نده مگه برای دل خودت ولی اصلا مطلق نخواب چون احتمالش کم میشه، خودم کل دو هفته رو سر کار رفتم کارهای خونه رو انجام دادم گاهی پیاده روی می رفتم کوتاه، ولی چیز سنگین بلند نمی کردم

عالی عزیزم،چی کارکردین ک دی افش اینقدخداروشکرپایین اومد؟

مرسی عزیزم

تقریبا شش ماه میشه ک به خاطر این قضیه مکمل مصرف میکنه

تغذیه هم ک مثل همیشه بود.فقط اینکه قبلا چیزاهای گرم زیاد بهش میدادم ک اونا رو ترک کرد.

ولی توی همین مدت ب ی ض ه ها رو مرتب با آب خنک شستشو میداد.هردفعه ک میرفت دستشویی

من فکر میکنم بیشتر به خاطر همین خنک کردنه

دوستان یکی  ب منم بگه ک تو شرایط بارداری ک ما میکرویی ها داریم چ کارایی رو تو خونه میتونم انجام ...

والا تا قبل + شدن مثل بقیه عادی بلید باشیم ولی بعدش خودم خیلی احتیاط می کنم چون واقعا با زحمت به دست آوردیمشون، ولی به شرایط خودت نگاه کن و اصلا خودت رو خسته نکن، مثلا اصلا جارو نزن، غذا آروم آروم درست کن، کلا ببین چه جوری حس راحت‌تری داری

بچه ها من شاید شهريور  ای وی اف کنم... از الان برم به دکترم بگم؟ اخه من ایران نیستم نمیتونم زیاد معطل بمونم. لازمه قبلش  دارو مصرف کنم بعد برم تو سیکل میکرو؟