2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
یه بنده خدایی با ما پانکچر داشت میگفت صبحونه مفصل خورده اومده ولی به کادر بیمارستان چیزی نگفت. حالش ...

علت اینکه می گن ناشتا بیایین این هس که تو موارد خیلی کم

یعنی کمتر از یک درصد ممکنه نیاز به بیهوشی کامل باشه و در این صورت معده پر مشکل ساز می شه و گرنه در حالت عادی مشکلی ایجاد نمی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالیه گلم، قرص لووتیروکسین مصرف می کنی؟؟ 

اره عزیزم 

قبل انتقال ۲/۵بود 

کلا چند ساله قرص میخورم تو رنج بوده 

الان قرصام رو همون مثل قبل ادامه بدم به نظرت؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ببین گلم یعنی تقسیم میوز اول رو به پایان نبرده، من دیدم مورد شبیه شما رو که تخمک رو تو آزمایشگاه بال ...

نمیدونم 

هیچی نمیدونم 

شاید اینجوری که شما میگین باشه 

توروخدا دعا کن

ثمین جونی خیلی به یادتم، دلم برات تنگ شده زیاد

فدات عزیزم تیکر بارداریه؟وای مبارکه خواهر چقدر ذوق کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم فکر کنم نی نی داره سیگنال میده، ویتامین دی هم قبلش چک می کنن کم نباشه، کی آز داری به سلامتی؟؟ ...

خدا کنه زینب جون از خدامه😍😍💖💖، یه ۶ ماه پیش فک کنم آز دادن نرمال بود ولی اون موقع مرتب قرص میخوردم الان یه چند وقته نخوردم، فک کنم دوباره باید آز بدم، به نظرت کمبودش مشکلی ایجاد نمی کنه؟

سلام عزیزم حتما جواب میدیم گلم😍😍😍😍 به سلامتی، نگران مورفو نباش بالاخره از بین اون همه اسپرم چندت ...

بچه ها تغذیه بعد انتقال چی باشه ایتراحت در چه حد من نمیفهمم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

دوستان یکی  ب منم بگه ک تو شرایط بارداری ک ما میکرویی ها داریم چ کارایی رو تو خونه میتونم انجام بدم  در چ حد 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مریم نخند عه😂😂😂خب چیه ممکن بود چندتا نی نی اسکیموی خوشمزه ی دیگه هم قسمتم میشد😂.والا الان که بهش ...

حتما قسمت میشه....انشاله خدا بعد از این فرشته طبیعی سه تاشو جبران میکنه طبیعی برات😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
همسرم پیشم نبود وقتی سرم دوم شکست دکترا و پرستارا دیدن حالم چقد بده منو آروم میکردنو سرم سوم زدن گفت ...

عزیزم بعصی ادما نباید پرستار بشن.پرستار باید اول از هرچیز ادب و انسانیت داشته باشه...

بیخیال...ارامش برات مهمه پس دیگه فکر نکن بهش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فدات عزیزم تیکر بارداریه؟وای مبارکه خواهر چقدر ذوق کردم

چطوری خانم....هممون تو فکرت بودیم....خدایی وقتی حامله شدی ایشاله هممون رو صدا بزن😍

عزیزم بعصی ادما نباید پرستار بشن.پرستار باید اول از هرچیز ادب و انسانیت داشته باشه... بیخیال...ارام ...

ممنون عزیزم 

سعیمو میکنم ولی واقعا با حرفش دلمو شکوند 

خداجونم شکرت