2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خوشگلا من نوبت پانکچر دارم بهم گفتن از شب قبل هیچی نخورم ولی برای اخر شب و صبح عمل قرص داده گفته ب ...

از دوازده شب به بعد نباید چیزی بخوری.به من که اینطور گفتن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند ساعتیه که لگن  و‌ ران سمت چپم درد گرفته و پاهام یخ کرده😐🤪🥶، برعکس اخر شبا که از ...

عزیزم فکر کنم نی نی داره سیگنال میده، ویتامین دی هم قبلش چک می کنن کم نباشه، کی آز داری به سلامتی؟؟ 😍😍😍

سلام بچه ها کسی هست ؟؟؟ من دیروز پانکچر شدم ۱۲ تا اووسیت داشتم  زنگ زدم فرداش جنین شناس گف از ...

ببین گلم یعنی تقسیم میوز اول رو به پایان نبرده، من دیدم مورد شبیه شما رو که تخمک رو تو آزمایشگاه بالغ می کنن و بعد تزریق اسپرم، حالا نمیدونم از اسپرم امروز تزریق می کنن یا دوباره بهتون میگم بیایین برای نمونه گیری

یه بنده خدایی با ما پانکچر داشت میگفت صبحونه مفصل خورده اومده ولی به کادر بیمارستان چیزی نگفت. حالش هم بعد از عمل بد نشد.تازه یه لقمه ی سرحال هم باخودش آورده بود که بعد از عمل بخوره.نه اینکه بخوام بگم شما هم مثل این خانم رفتار کنین آخه من خودم تا آخر همش استرس داشتم نکنه حالش بشه اما فکر نکنم یه قرص با یه ذره آب مشکلی ایجاد کنه مخصوصا که خودشون گفتن. باز بمون ببین بقیه چی میگن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها رفتم دکتر برای خارشم دوتا پماد داد که باید باهم بزنم برای خارش...یه پماد واژینالم داد برای عف ...

نترس گلی استفاده کن اون عفونت ضررش بیشتره فقط اپلیکاتور رو تا انتها داخل نبر، نذار به گردن رحم بخوره همین

زینب میترسم بخدا.از منفی شدنش ضد حال بخورم.هر چند امیدی به بارداری اونم طبیعی ندارم مگر اینکه خدا بخ ...

عزیزمی می فهمم چی می گی ولی خدا رو چه دیدی، یادمه پارسال فکر کنم یکی از دوستان مثل شما بود، آنا کلی تشویقش کرد آز داد، حامله بود

نمی خوام امیدوارست کنم الکی ولی مورد این جوری بوده

امپرازولام اگه اسمشو درست گفته باشم و رانیتیدین 

رانیتیدین که برای جلوگیری از معده درد ناشی از استرس دادن و داروی safeی هست ولی اون یکی یا امپرازول هست که اونم برای معده درده یا آلپروزولام هست که ضد استرس هست ولی گروه دارویی D داره و مناسب بارداری نیست، اگه دقیق بگی اسمش رو ممنونم 

سلام به دوستان گل

بچه ها اومدم از خودم بگم.عادت کردیم بیایم اینجا گزارش بدیمم

بالاخره جواب آزمایش شوهرم رو گرفتیم

خداروشکر دی اف ای از ۳۸ به ۲۶ رسیده.رنج نرمال آزمایشگاه ۳۰

تعداد هم بالا رفته.از دو ملیون به ۵ رسیده

خداروشکر.ولی مورفو همچنان صفره

دیگه بی خیال دی اف آی میشم و برنامه خودمون رو ادامه میدیم.یعنی همه ی موارد رو رعایت میکنیم و به نتیجه فکر نمیکنم

خلاصه تصمیم گرفتیم اگه خدا بخواد و همه چیز جور بود ماه آینده میکرو رو شروع کنیم

سوالای خیلی زیادی دارم که کم کم میام میپرسم😁

خیلی به کمکتون احتیاج دارم .تنهام ندارین❤❤

به سوالام هم جواب ندین ناراحت میشم.💔💔

چون من تنهام و غیرازشماها کسی رو ندارم

منتظر سوالام باشین😁😁😁

سلام به دوستان گل بچه ها اومدم از خودم بگم.عادت کردیم بیایم اینجا گزارش بدیمم بالاخره جواب آزمایش ...

سلام عزیزم حتما جواب میدیم گلم😍😍😍😍 به سلامتی، نگران مورفو نباش بالاخره از بین اون همه اسپرم چندتا نرمال پیدا میشه دیگه، خوب کاری می کنی با فراغ بال جلو می ری، ان شاء الله زودی نتیجه بگیرین🤗🤗🤗🤗🤗