2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها من خیلی وقت بود نیومدم  دیروز یه جنین انتقال دادم صبح اومدم برم دستشویی اندازه دو ...

عزيزم نگران نباش ممكنه به خاطر دستكاري رحم باشه ، ان شا الله كه همين يك دونه جنين برات يك ني ني ناز ميشه .

عزيزم من كرج پيش دكتر فاطمه منصوري مقدم ميرفتم كه خودش فوق تخصص آي وي اف بود ، خداييش از نظر اخلاق و ...

ممنون عزيزم از راهنماييت🌹🌹

چه جالب كه مامان من هم داداشمو پيش دكتر وحيد سزارين كرد ٢٧ سال پيش🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ساعتیه که لگن  و‌ ران سمت چپم درد گرفته و پاهام یخ کرده😐🤪🥶، برعکس اخر شبا که از سوزش کف پا نمی تونم بخوابم🤒🥴، خودم‌حدس میزنم ویتامین دی  پایین اومده اما جرات نمیکنم دارو مصرف کنم چون مطمئن نیستم و میدونم ویتامین دی مسمومیت جنین میاره، موندم چه کنم🤔😏

چرا عزیزم آمپول میزدم و شیاف سیکلوژست  بعد. یکهفته بعد از انتقال بدنم کهیر زد و حساسیت دارویی ...

خدارو شكر عزيزم اره اين آمپول روي بعضيا خيلي عوارض داره  

تبريك ميگم انشاالله اين دوران رو به سلامتي بگذروني 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خخخخخ وسط پد مثلا.. ولی در کل نیوا حساس نباش.. منم چند وقت بود رو مخم بود😀😀😁 بعد میگن کیسه آب دا ...

مرسی عزیزم یکشنبه میرم سونو آنومالی.میدونم نگرانیم بی مورده ولی دست خودم نیس رو اعصابمه.آره بی رنگه ولی رو لباس زیر میمونه زرد میشه.نه گرم نیس فقط احساس رطوبت میکنم.الان منظورتو فهمیدم لباس زیرم بیشتر از جلو خیس میشه نه وسط نیس.....😆😆😆😆😆وای خدا خیرت بده خدا لوبیاتو سالم بزاره تو بغل خودت و باباییش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام بچه ها کسی هست ؟؟؟

من دیروز پانکچر شدم ۱۲ تا اووسیت داشتم 

زنگ زدم فرداش جنین شناس گف از ۴ تا تخمک بالغ فقط ۱ دونه جنین شده 

و بقیه نابالغن و تزریق اسپرم توشون نداشتیم حالا شنبه زنگ بزن ما باز هستیم بپرس

کسی بلده ؟؟ 

نابالغ یعنی پوچ ؟ 

چی میشه حالا ؟

بچه ها رفتم دکتر برای خارشم دوتا پماد داد که باید باهم بزنم برای خارش...یه پماد واژینالم داد برای عفونت ..ولی من میترسم استفاده کنم...چکار کنم؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ثمین جونم همه بچه ها تو فکرت بودیم خواستیم ببینبم حالت خوبه و چیکارا میکنی.انشالله ک همیشه شاد باشی

فدات خواهری خیلی لطف کردین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها رفتم دکتر برای خارشم دوتا پماد داد که باید باهم بزنم برای خارش...یه پماد واژینالم داد برای عف ...

rooya جون

مبارک باشه عزیزم

رویا جون شما هم نزدیک آزمایش احساس پری داشتین؟

فدات خواهری خیلی لطف کردین

سلام ثمین جونم خوبی خواهری؟کجایی دلمون برات یذره شده

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
rooya جون مبارک باشه عزیزم رویا جون شما هم نزدیک آزمایش احساس پری داشتین؟

ممنون عزیزم...اره یه کوچولو داشتم

کاش یه آزمایش بدی 

زینب میترسم بخدا.از منفی شدنش ضد حال بخورم.هر چند امیدی به بارداری اونم طبیعی ندارم مگر اینکه خدا بخواد.من یکم  تیر باید پریود میشدم هنوز نشدم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

عزیزان کسی از ازمایش تیرویید سر درمیاره . ازمایشگاه جدید ازمایش دادم رنجاش رو نمیدونم چه جوریه 

شوهرم میگه به پرکاری داره نزدیک میشه نظر  شما چیه ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خوشگلا من نوبت پانکچر دارم

بهم گفتن از شب قبل هیچی نخورم

ولی برای اخر شب و صبح عمل قرص داده گفته با اب کم بخورم

الان گیج شدم دستور قرصا اشتباهه؟ چون گفته هیچی نخور بعد اینارو تو برگه گفته بخور

چیکار کنم؟

توصیه دیگه ای هم دارین قبل پانکچر؟

سلام بچه ها من خیلی وقت بود نیومدم  دیروز یه جنین انتقال دادم صبح اومدم برم دستشویی اندازه دو ...

عزیزم نگران نباش مال اسپکولوم بوده که گذاشتن موقع انتقال دیواره واژن کمی زخم شده احتمالا، چیزی نیست عزیزم، واسه علائم هم خیییییلی زوده گلی