2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

@تورک_آنا    

خروج یک دفعه آب گرم و داغ از واژن ،توهفته هفتم بارداری چی هست؟ 

برای اذان صبح ونماز پاشده بوده یک دفعه آب داغ بی رنگ از واژن میریزه تا زانوش......

این ترشح محسوب میشه یا آب کیسه بچه ست.

توپنج هفته قلب ر دیده.شیاف پروژسترون از این دومنظوره ها(خوراکی،واژینال) داره که شب قبل خواب واژینال استفاده میکنه.وتابحال فقط یکباراینطورشده.آنوکسان وآسپرین وپرد سرم هم مصرف میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه گلم، فردای انتقال سر کار رفتم، ولی مراقب بودم بعد + شدن کارم رو کمتر کردم

ممنون.ادم قوت قلب میگیره.چون من یه جنین داشتم.شانس انتقال دوباره ندارم.خیلی دوست دارم مثبت بشه.هیچ علایمی نداشتم نا امید شده بودم.فقط روزی یباررحمم درد سوزشی میگیره.انگار پوستتو بکشن.اونجوری.دیگه هیچی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا     خروج یک دفعه آب گرم و داغ از واژن ،توهفته هفتم بارداری چی هست؟  برای ...

سلام سهيلا جون ، اينجوري كه بوش مياد خودت فكر كنم مامان شدي ان شا الله ؟ من خودم اوايل بارداري اين ترشحات داغ رو زياد داشتم و مشكل خاصي هم نبود .

خدا رو شکر عزیزم انشاءالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه❤️

همچنین نی نی شما❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون.ادم قوت قلب میگیره.چون من یه جنین داشتم.شانس انتقال دوباره ندارم.خیلی دوست دارم مثبت بشه.هیچ ع ...

عزیزم ان شاالله +++ بشی و بیایی برات جشن بگیریم و بعدا برای هر کی یه جنین داره شما رو مثل بزنیم

ممنون عزیزم ان شالله بهترینها برای شما هم اتفاق بیفته اولین بار برای دکتر تهران میام یکم گیجم نمیدو ...

عزيزم من اسمشون رو شنيدم دكتر خوبي هستن و با تيم دكتر افلاطونيان توي بيمارستان لاله كار ميكنن ، همون دكتر كرج من هم با اين تيم كار ميكرد .

سلام سهيلا جون ، اينجوري كه بوش مياد خودت فكر كنم مامان شدي ان شا الله ؟ من خودم اوايل بارداري اين ت ...

مامان سبحان جان خداازدهنت بشنوه😘😘😘😘😘😘😘

میشه بیشتر توضیح بدین.شماهم یکدفعه ازتون آب داغ خارج شدکه تازانوخیس بشین.چون این خانم همین که ایستاده برنمازصبح یک دفعه آب داغ اومده فکرکرده خون ه😥😥😥😥😥سریع ش ل وار رکشیده پایین آب بوده تا زانوش اومده بیرنگ وبی بو

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم ان شاالله +++ بشی و بیایی برات جشن بگیریم و بعدا برای هر کی یه جنین داره شما رو مثل بزنیم

مرسی مرسی زینبی جون.ان شالله

من از رو استرس مدام پیام میزارم.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مامان سبحان جان خداازدهنت بشنوه😘😘😘😘😘😘😘 میشه بیشتر توضیح بدین.شماهم یکدفعه ازتون آب داغ خارج ...

عزيزم تا زانو كه نه ولي من براي من هم يكدفعه به خصوص وقتي سر پا بودم يا صبح ها كه از خواب بيدار ميشدم و مثانه ام پر بود يكدفعه يك ترشح داغ خيلي زياد ازم ميومد به طوري كه لباس زيرم كاملا خيس ميشد و عوضش ميكردم .

حتي اون قدر زياد بود كه هفته ١١ كه خونريزي شديد داشتم اصلا به خونريزي شك نكردم فكر كردم همون ترشح هست كه بعد ديدم زيادتره و فهميدم خونريزيه .

ان شا الله قسمت خودت باشه خانمي .

سلام بچه ها من خیلی وقت بود نیومدم 

دیروز یه جنین انتقال دادم صبح اومدم برم دستشویی اندازه دو بند انگشت ترشحات غلیظ با خون تیره اومد هیچ علایمیم ندارم یعنی چی شد😢

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
سلام بچه ها من دیروز دوباره رفتم سونو، قلب جوجوم ضربان داره خداروشکر❤ دکتر بهم گفت یک ماه دیگه بیا ...

به سلامتي عزيزم مبارك باشه ، بله خانمي غربالگري اول يك سونوي شكمي هست و يك آزمايش خون هم داره .

عزيزم من اسمشون رو شنيدم دكتر خوبي هستن و با تيم دكتر افلاطونيان توي بيمارستان لاله كار ميكنن ، همون ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم

برا ۲۶ م بهم نوبت داده تا ببینم خدا چی میخواد