2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ممنون عزیزم ان شالله بهترینها برای شما هم اتفاق بیفته اولین بار برای دکتر تهران میام یکم گیجم نمیدو ...

من شناختی ندارم عزیزم ولی فکر از دوستان دیگه بودن که پیششون رفتن

انشاآالله همه چیز برات بخوبی پیش بره😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی یکشنبه زنگ میزنم وقت میگیرم. قبلش باید آنتی بیوتیک خورد؟ بعد تو اون ماهی که عکس میگیرن دیگه نمی ...

من از قبلش داکسی سایکلین داشتم تا بعدش، تو اون ماه والا بستگی به زمان تخمک گذاری داره که چند روز بعد از عکس هست، خیلی یادم نیست چون 3 سال میگذره

عزیزم.خواب دیدنت ک بخاطر اینه فکرت مشغوله..حالتم کاملا عادیه بخاطر تغییرات هورمونیه اوایل بارداری کل ...

ممنونم نفسی جونم بابت دلگرمیت😍 انشاءالله که همه چی به خوبی پیش بره با دعای شما دوستان خوبم❤️

💙💚💜❤️ عزيزم ميشه بگي كرج و تهران پيش كدوم دكتر ميرفتي؟ الان ابن سينا به من وقت داده براي كلينيك ...

عزيزم من كرج پيش دكتر فاطمه منصوري مقدم ميرفتم كه خودش فوق تخصص آي وي اف بود ، خداييش از نظر اخلاق و آرامش بد نبود ولي يك مقدار زيادي خونسرد بود و به بعضي مسايل زياد توجه نميكرد ، چون نزديك خونمون هم بود مطبش هميشه مادرم ميرفت مينشست تا نزديك نوبت من كه ميشد من ميرفتم دكتر ، دليل اين كه ديگه هم از اواسط بارداري نرفتم پيشش اين بود كه توي چند تا بيمارستان بود و يك جورايي انتخاب بيمارستان براي سزارين رو خودش انجام ميداد با توجه به وقت خودش و ممكن بود ببردت بيمارستان دولتي و يك مقدار هم زيادي پولكي بود و دستمزد جدا هم براي سزارين ميگرفت كه من اين اخلاقهاش رو دوست نداشتم ولي مثلا تك تك ويزيت ميكرد و با حوصله به سوالاتت جواب ميداد و اينكه خيليها هم از آي وي افش نتيجه گرفته بودن اينها نكات مثبتش بود ، بالاخره هر دكتري هم خوبي داره و هم بدي .

تهران هم كه پيش خانم دكتر مرضيه وحيد دستجردي ميرم ، ايشون هم باز هم خوبي داري و هم بدي ولي خوب نكات مثبتش براي من پررنگ تر بود ، يكي اينكه توي مطبش هيچ وقت بيشتر از يك ساعت و نيم معطل نشدم چون منشيهاي بسيار با اخلاقي داره كه وقتها رو طوري تنظيم ميكنن كه باردارها رو اول وقت ميبينه و اگر جلسه اول بگي آي وي اف انجام دادي هم روي پرونده مينويسه و اورژانسي با كمترين معطلي داخل مطب ميشي . فقط با بيمارستان رسالت كار ميكنه .

نكته منفيش هم اين هست كه تك تك مريض نميبينه البته قبلا تعداد بيشتري رو با هم ميديد كه از بعد از عيد كه مطبش رو عوض كرده كمتر شده ، ٤ نفر باردار رو صدا ميكنه داخل و يكي يكي سونو رو خودش انجام ميده و همينطور صداي قلب رو و بعد دو نفر دو نفر وارد اتاق خودش ميشيم كه براي من اين موضوع زياد مهم نبود ولي براي يكي ممكنه مهم باشه .

پولكي هم اصلا نيست و با وجود اينكه سونو ميكنه فقط ٥٠ هزار تومان ويزيت ميگيره البته سونوي معمولي داره . 

هزينه سزارينش هم نسبت به جاهاي ديگه خيلي كمتره . 

دوستان ببخشيد اينقدر طولاني نوشتم ، من اصلا قصد تبليغ هيچ دكتري رو ندارم فقط خودتون مهم هستيد كه دكتري كه انتخاب ميكنيد ببينيد با فاكتورهايي كه توي ذهنتون هست سازگاري داره يا نه .

جلویی و داخلی یعنی  کجا دقیقا؟😆😆😆😕😕

خخخخخ وسط پد مثلا..

ولی در کل نیوا حساس نباش.. منم چند وقت بود رو مخم بود😀😀😁 بعد میگن کیسه آب داغه.. یذرم زرده.

اگه ترشحاتت سفیده و غلیظ نگران نباش..

البته همین ترشحات سفید روی لباس زیر بمونه زرد میشه ها...

وقت دکتر یا سونو نداری نزدیکیا؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مامان سبحان جون...شما ک.میگین تو بارداری وزن اضاف نمیکنین. بدنتون از لحاظ ظاهری هم چاق نمیشه وتغییر ...

عزيزم الان كه خيلي زوده براي شكم داشتن ، من تازه از ماه ٧ شكمم بزرگ شد كه اون هم تازه الان كه وارد ماه ٩ شدم بزرگتر شده ، اين سري يك مقدار وزن اضافه كردم ولي خيلي نه كلا ٦ كيلو .

نه عزيزم از نظر ظاهري هيچ تغييري نميكنم يعني تمام لباسهاي قبل از بارداريم اندازه ام هست فقط شكمم بزرگ ميشه ، سري قبل هم كه بعد از سزارين وزنم ٥ كيلو قبل از بارداري شد و الان هم فكر كنم به وزن قبل از بارداري برگردم .

عزيزم الان كه خيلي زوده براي شكم داشتن ، من تازه از ماه ٧ شكمم بزرگ شد كه اون هم تازه الان كه وارد م ...

منم الان آخرای هفتم... با لباس تو خونه تازه معلومه شکمم.. بیرون ک نیرم مگه طرف خیلی تیز باشه بفهمه😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزيزم الان كه خيلي زوده براي شكم داشتن ، من تازه از ماه ٧ شكمم بزرگ شد كه اون هم تازه الان كه وارد م ...

ممنون عزیزم میدونین من برا ان تی ک رفتم...دیدم زنایی ک انومالی دارن شکمشون کامل مشخص بود. منم ذوق میکردم ک منم سری بعد شکمم اینقدره..ک حالا میبینم نه باز همونقدره😂چون خیلی ذوق دارمم براهمین دوس دارم شکمم معلوم بشه😁هرچند اینطور ک.معلومه منم قراره مثل شما بارداریم کلا خیلی شیک باشه😎😎😎

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@تورک_آنا    

خروج یک دفعه آب گرم و داغ از واژن ،توهفته هفتم بارداری چی هست؟ 

برای اذان صبح ونماز پاشده بوده یک دفعه آب داغ بی رنگ از واژن میریزه تا زانوش......

این ترشح محسوب میشه یا آب کیسه بچه ست.

توپنج هفته قلب ر دیده.شیاف پروژسترون از این دومنظوره ها(خوراکی،واژینال) داره که شب قبل خواب واژینال استفاده میکنه.وتابحال فقط یکباراینطورشده.آنوکسان وآسپرین وپرد سرم هم مصرف میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.