2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
مامان سبحان ۵ تا تخمک بیشتر نداشتم.ناراجت نیستم بخاطر تعداد تخمکام به هیچ وجه تازه دیروز خیلی هم خوش ...

عزيزم ان شا الله كه تشكيل ميشه امروز زود بوده ، من هم يادمه فرداي پانكچر زنگ زدم تعداد جنينها رو بهم نگفتن و دو روز بعدش رفتم مركز ، نگران نباش خانمي .

بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

مباااارکه رویا جون 

ان شاءلله دوقلوهای نازت  رو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری 

برای همه منتظرا دعا کن گلم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم فدات بد نیستم زیاد سایت نمیام

ثمین جونم همه بچه ها تو فکرت بودیم خواستیم ببینبم حالت خوبه و چیکارا میکنی.انشالله ک همیشه شاد باشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

خداروشکر عزیزم...خیلی خیلی مبارکت😍😍🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چه قدر عالی بوده، چه قدر با شعور بودن، کاش اسمشون رو بگی منم موندم سونو قلب چی کار کنم برم نسل امید ...

عزيزم به نظرم يك دكتر انتخاب كن و ديگه براي مراقبتهاي بارداري برو پيش ايشون ، براي سونوي قلب هم زياد مهم نيست كجا بري به نظر من كه يك سونوگرافي نزديك خونتون هم ميتوني بري سونوهاي غربالگري مهم هستن .

خانمي من اسم دكتري كه الان ميرم رو چند بار اينجا گفتم ، نميگم هم صد در صد همه فاكتورهاش عالي هست البته مثل همه دكترها كه هم خوبي دارن و هم بدي ولي من خودم به شخصه باهاشون راحتم و عمل سزارين قبليم هم خيلي خوب بود و از روز اول من هيچ مشكلي براي انجام كارهام نداشتم ، به نظرم ارتباط برقرار كردن بيمار با دكتر خيلي مهمه حتي يكي ميتونه با يك متخصص معمولي هم راحت باشه . 

عزيزم دكتر من خانم دكتر مرضيه وحيد دستجردي هست همون كه قبلا وزير بهداشت بود .

ممنون عزیزم انشاءالله وقتی بری ذوق زده میشی البته صدای قلبو که نمیشه شنید هنوز،دکترسونو گفت یه ماه ...

عزیزم غربالگری بین هفته 11و13 انجام میشه ک ی سونوگرافی شکمی برای سلامت جنین هست و یک ازمایش خون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نیوا جون یه پد بزار.. اگه قسمت جلویی پد خیس شد همون ترشحاتته.. اما اگه قسمت داخلی خیس شد امکانش هست ...

جلویی و داخلی یعنی  کجا دقیقا؟😆😆😆😕😕

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره گلم، می فهمم ولی نگران نباش، مایع آمنیون کم یا زیاد باشه میگن

ممنونم زینب جونم😍😍

بچه ها من نمی دونم چمه دو سه روزیه سرحال نیستم. دیشب خواب خیلی بدی دیدم. در مورد سونو رفتن و تشکیل ق ...

عزیزم.خواب دیدنت ک بخاطر اینه فکرت مشغوله..حالتم کاملا عادیه بخاطر تغییرات هورمونیه اوایل بارداری کلا خلق و خوی ادم.متغیره...نگران علائم هم نباش قبلا هم ب دوستان گفتم.بارداری کلا پروسه عجیب غریبیه...یکروز پرازعلامتی یکروز کاملا عادی.  ی روز حالت خوبه ی روز بد...منم همه این روزا رو گذروندم..پس توکل بخدا کن و اصلا نگران هیچی نباش..🌸🌸🌸

عزيزم به نظرم يك دكتر انتخاب كن و ديگه براي مراقبتهاي بارداري برو پيش ايشون ، براي سونوي قلب هم زياد ...

مامان سبحان جون...شما ک.میگین تو بارداری وزن اضاف نمیکنین. بدنتون از لحاظ ظاهری هم چاق نمیشه وتغییر نمیکنه؟شکمتون چی. خیلی بزرگ.میشه یانه؟

من الان 18هفته ام.اما ظاهرم باقبل بارداری هیچ تغییری نکرده..شکمم ک اصلا معلوم.نیس باردارم...یعنی هرکی منو ببینه فک.میکنه همون ادم قبلم کلا😄

منم هرچی بهشون گفتم ساعت ۱ آمپولم رو زدن،با اینکه تو اون برگه هم نوشته بودن، هم دکتر عارفی دیر اومد ...

واي چه ناراحت كننده خدا ازشون نگذره كه اصلا مريضا واسشون مهم نيستن 😔😔

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷