عزيزم من كرج پيش دكتر فاطمه منصوري مقدم ميرفتم كه خودش فوق تخصص آي وي اف بود ، خداييش از نظر اخلاق و آرامش بد نبود ولي يك مقدار زيادي خونسرد بود و به بعضي مسايل زياد توجه نميكرد ، چون نزديك خونمون هم بود مطبش هميشه مادرم ميرفت مينشست تا نزديك نوبت من كه ميشد من ميرفتم دكتر ، دليل اين كه ديگه هم از اواسط بارداري نرفتم پيشش اين بود كه توي چند تا بيمارستان بود و يك جورايي انتخاب بيمارستان براي سزارين رو خودش انجام ميداد با توجه به وقت خودش و ممكن بود ببردت بيمارستان دولتي و يك مقدار هم زيادي پولكي بود و دستمزد جدا هم براي سزارين ميگرفت كه من اين اخلاقهاش رو دوست نداشتم ولي مثلا تك تك ويزيت ميكرد و با حوصله به سوالاتت جواب ميداد و اينكه خيليها هم از آي وي افش نتيجه گرفته بودن اينها نكات مثبتش بود ، بالاخره هر دكتري هم خوبي داره و هم بدي .
تهران هم كه پيش خانم دكتر مرضيه وحيد دستجردي ميرم ، ايشون هم باز هم خوبي داري و هم بدي ولي خوب نكات مثبتش براي من پررنگ تر بود ، يكي اينكه توي مطبش هيچ وقت بيشتر از يك ساعت و نيم معطل نشدم چون منشيهاي بسيار با اخلاقي داره كه وقتها رو طوري تنظيم ميكنن كه باردارها رو اول وقت ميبينه و اگر جلسه اول بگي آي وي اف انجام دادي هم روي پرونده مينويسه و اورژانسي با كمترين معطلي داخل مطب ميشي . فقط با بيمارستان رسالت كار ميكنه .
نكته منفيش هم اين هست كه تك تك مريض نميبينه البته قبلا تعداد بيشتري رو با هم ميديد كه از بعد از عيد كه مطبش رو عوض كرده كمتر شده ، ٤ نفر باردار رو صدا ميكنه داخل و يكي يكي سونو رو خودش انجام ميده و همينطور صداي قلب رو و بعد دو نفر دو نفر وارد اتاق خودش ميشيم كه براي من اين موضوع زياد مهم نبود ولي براي يكي ممكنه مهم باشه .
پولكي هم اصلا نيست و با وجود اينكه سونو ميكنه فقط ٥٠ هزار تومان ويزيت ميگيره البته سونوي معمولي داره .
هزينه سزارينش هم نسبت به جاهاي ديگه خيلي كمتره .
دوستان ببخشيد اينقدر طولاني نوشتم ، من اصلا قصد تبليغ هيچ دكتري رو ندارم فقط خودتون مهم هستيد كه دكتري كه انتخاب ميكنيد ببينيد با فاكتورهايي كه توي ذهنتون هست سازگاري داره يا نه .