2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم یه بچه دوساله داره، خانومش متاسفانه پارسال فوت کرد. مادر خانومش میگه تو که بچه نداشتی باید می ...

عزیزدلم چقدر. ناراحت شدم

فقط براشون طلب آرامش کن که تنها چیزی که نیاز دارن همینه

کمتر. برو عزیزم نزار حرفهای دیگران آزارت بده هیچ کس حق نداره به کسی توهین کنه و ما ولی میتونیم در صورتیکه همچین چیزی دیدیم طرف رو کمتر. ببینیم و این تقدیر خداوند بوده و با تقدیر نمیشه جنگیداونام باید. اینو بپذیرن

منم پشت درهای خونه م خیلی روزا های های گریه کردم از غصه بچه

ولی بلاخره نتیجه گرفتم هیچ دل شکسته ای از پیش خدا دست خالی برنمیگرده

مطمئن باش بزودی با شادی بزرگی خونتون پر میشه ❤️❤️🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
اره عزیزم..شوهرم رفته جواب و بگیره

انشالله خوش خبر میاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز پانکچر داشتم.هنوز زیر دلم درد میکنه و تیر میکشه.مثل وقتی که نفخ شدید داشته باشی.عادیه این؟ ...

عزیزم به سلامتی 😍😍😍😍آره اینا همه هست فقط مراقب باش اگه یهو وزنت زیاد شد یا سرگیجه شدید و تهوع خیلی شدید داشتی بری دکتر،ادرار ت هم نباید کم و تیره بشه

حسابی مایعات و سفیده تخم مرغ مصرف کن و بقیه پروتئین ها غیر از حبوبات که نفاخه

سلام خانوماااا

سلام عزیزم..... 

خوش اومدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون من کلینیک قم میرم کسی ازقم هست؟

عزیزم قبلنا یادمه از اونجا دوستان بودن اما اخیرا نشنیدم.... 

مرکز خوبیه عزیزم.... 

انشالله بهترینا منتظرته.... 

سلام دوستان  من ۳ تیر انتقال دادم تو رویان کلا از یکم تا دیروز امپول پروژسترون زدم و از امروز ...

گلم هر جور راحتی استفاده کن، از مامای اونجا پرسیدم گفت هر 12 ساعت، از جلو یا عقب فرقی نداره

اما الان چون یه کم درد پری داشتم زنگ زدم گفتن روزی سه تا هر 8 ساعت

اره عزیزم..شوهرم رفته جواب و بگیره

منتظر خبر خوبتیم رویا جون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ببخشید عزیزم گوشیم زنگ خورد نتونستم زودتر بهت بگم که اخه دختر حداقل حداقل  باید ۴۸ ساعت از پانک ...

امیدوارم همینطور باشه که گفتین.فعلا که دلم با حرفاتون امیدوار و آروم شده.یه خانمی هم با من پانکچر داشت چهار تا تخمک داشت اونم بهش همون چیزایی که به من گفتن رو گفتن.فعلا راهی ندارم جز اینکه تا شنبه صبر کنم.باید امیدوار باشم ولی یوقتایی آدم دلش بی جهت میگیره.امیدوارم هر چی خیره برامون پیش بیاد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
میگن استفاده شیافراز جلو ممکنه باعث خشکی واژن و عفونت و ... بشه درسته ؟؟؟ راستی با اپلیکاتور یا با ...

عزیزم احتمال عفونت همیشه هست، من دستکش غیر لاتکس از این ونیلی ها از داروخانه خریدم با اون میفرستم داخل، با اپلیکاتور نمی تونم، اصلا نمیشه