2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان.روز هشتم بعد انتقالم .چند روزی پام و کمرم درد میکرد اونن دوروزه بهترم  این خوبه یا ...

عزیزم دنبال علائم نباش، من به قدری بی علائم بودم و دم آزمایش شبیه وقتایی شده بودم که پریود می شدم که مبهوت برگه جواب مثبت رو نگاه می کردم، کل وجودم می لرزید، ان شاء الله شما هم مثبتی گلم الان فقط دعا بخون، حالت رو درک می کنم تو اون دوهفته روزهای آخر چه قدر گریه کردم واسه همین میدونم چی می گی ولی تنها راه اثبات آزمایش هست همون روزی که گفتن حدود 14 روز بعد انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

ای خدااااااااااااااا من منتظر بودم بیایی بگی خطر رفع شده، خدا نبخشه کسایی که کوتاهی می کنن، 

بمیرم برات، لال شدم 😭😭😭😭😭

سلام عزیزم اصلا نگران نباش مراکز معمولا همینجوری میگن . منم پارسال روز انتقال توی اتاق عمل دکتر بهم ...

آخه دکترم اعتقادی به جنین فرش نداره.میگه از نظر من جنین فریز بهتره تو این مدت هم رحمت از اینهمه هورمونی که برا پانکچر گرفتی پاک میشه.فقط در صورتی فرش انتقال میده که جنین ضعیف باشه و قابلیت فریز شدن رو نداشته باشه.دیروز هم آمپول پروژسترون و آنوکسا برام نوشت که از همون روز شروع کنم.گفت فردا زنگ بزنین اگه جنینتون قابلیت فریز شدن رو داشت دیگه استفاده نکنین داروها رو اگه هم که نه و ضعیف بودن جنینا داروها رو استفاده کنین تا روزی که مرکز بهتون بگه برا انتقال.با این اوصاف اگه جنینی تشکیل شده بود حتما بهمون میگفتن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آغا، خواهر نکن عزیزم، نه زرشک نه زعفرون، نه سیاه دونه، آندومترت رو نازک نکن، حالا یه بار اشکال نداره ...

عزیزم اینایی که گفتی آندومترو نازک میکنه؟ روغن سیاه دونه مالش بدم شکممو چی ؟ اونم بده؟ من اکثرا انجام میدم تو پریود . الانم تو سیکل انتقالم..

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نمیدونم دیروز ظهر پانکچر داشتم ساراجون.ساعتش یادم نیست.فکر کنم حول و حوش همون دوازده و نیم بود . اص ...

ببخشید عزیزم گوشیم زنگ خورد نتونستم زودتر بهت بگم که اخه دختر حداقل حداقل  باید ۴۸ ساعت از پانکچر بگذره تا معلوم شه چندتا جنین رشد کردن .. احتمالا یکشنبه بهت جواب بدن دیگه...

واسه من که چهار پنج روز  بعد عمل گفتن که چندتا دارم.قبلش هرچی زنگ میزدم میپیچوندن.منم نگران شدم ولی بعدا دیدم همه چیز اوکی بوده...نگران نباش.پنج تاشم جنین شده عزیزم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم با بیهوشی ۴۵۰ میگیرن؟

اره عزیزم.یکی از دوستام میگفت تازگی ها رفته حدود ۴۵۰ شده با بیهوشی..

روز ۸ سیکلم یادمه رفتم من واسه عکس رنگی.

منم اونجا رفتم عکس رنگیمو

از روز شمار من تا روز آزمایش فقط سه تا مونده، 😍😍ولی اون‌اوایل انگار آدم‌انرژی و امیدش بیشتره، 🤪😊 ...

ان شاء الله که با یه بتای تپل میای خبر مثبت شدنتو میگی تو تاپیک  عزیزم 

داداشم یه بچه دوساله داره، خانومش متاسفانه پارسال فوت کرد. مادر خانومش میگه تو که بچه نداشتی باید می ...

چی بگم والا، داغ دیده درست ولی حق نداره جای خدا تصمیم بگیره و دل بشکنه،

فدای دلت بشم که این قدر قشنگ داری امتحان خدا رو میدی، روح خانم داداشت ان شاء الله شاد باشه، و ان شاالله خدا به زودی برات جبران کنه

گلم تو خیلی دلت پاکه تو دعاهات یاد همه ماها باش