2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها یه سوال مهم من همش از گلوم تا معدم میسوزه وقتی چیزی زیاد میخورم هم غ ...

مامانی وعده هاتو کوچیک و تعدادشونو زیاد کن من ساعت ۷ یک لیوان شیر میخورم ساعت ۱۰ یک لقمه نون پنیر و گردو  نهارمم در حد یک چهارمم پرس همینجوری تا شب وعده های متعدد و کوچیک

دو روزه سینه هام تیر میکشه این سینم که عمل شده وقتی تیر میکشه واقعا میترسم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام.بچه ها تاخیر پریود بعد از انتقال منفی تا چند روز طبیعیه؟ الان موقع پری دومم بعد از انتقاله ولی ...

تست زدی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آنوکسا رو خودتون تزریق میکنید؟ درد هم داره؟ من کلی استرس همین آمپول دارم با شروع سیکلم

نه عزیزم من میرم درمانگاه 

دیگه راهیه که باید بریم خداروشکر میکنم که مثبت شدم 

خدا منو ببخشه از درد شکایت کردم قصدم پرسیدن سوالم بود فقط

عزیزم علائمی که میگی شبیه رفلاکس معده است، با مشورت پزشکت میتونی پنتوپرازول مصرف کنی اگه خیلی اذیتی، ...

ممنونم عزیزم انشالله بهترینها هر چه زودتر براتون اتفاق بیفته👐💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم همون ديگه چون دكترهاي مركز بيرون هم سرشون شلوغه من ترجيح دادم پيششون نرم ، حالا باز هم شايد مر ...

گاندی هم روزایی که دکتر نصرو دکتر چوبساز باشند شلوغه روزای دیگه هم که دکتراشو نمیپسندم 

موندم که چکار کنم

دکتر خودمم فقط چهارشنبه ها مطب تهرانش فعاله اونجا هم وحشتناک شلوغه

خواهر جان زیاد نخور  تعداد دفعات خوردن رو زیاد کن .....مثلا بجای سه بار پنج شش بار بخور اما کمت ...

اره ندارم باید بگیرم دیگه اتفاقا عاشق تردم

میترسم انقدر ترد هم زیاد بخورم همینجوری شم🤣🤣

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم من میرم درمانگاه  دیگه راهیه که باید بریم خداروشکر میکنم که مثبت شدم  خدا منو ب ...

نه عزیزم، این چه حرفیه، دور هم هستیم برا همدلی و همدردی، ان شاالله این دوران هم به سلامتی سپری کنی و نینیتون به شادی بغل بگیری🙏

دیگه یه چیز طبیعی هست که آی وی اف هر مرحلش استرس و نگرانی خاص خودش داره، اما خدا خودش کمک میکنه😊

مامانی وعده هاتو کوچیک و تعدادشونو زیاد کن من ساعت ۷ یک لیوان شیر میخورم ساعت ۱۰ یک لقمه نون پنیر و ...

عزیزم انشالله خوب شه سینه دردت🌷🌷اره من گشنمه همش زیاد میخورم😁وقتی کم میخورم دلم همش ضعف میره

تست زدی؟

نه عزیزم.والا از تست منفی متنفرم عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بچه ها من ۸ روزه انتقال دادم وهیچ علائمی ندارم صبح بی بی سفید وزدم بعد یک ساعت اینجوری شد الان بی بی ...

عزیزم تست سفید که منفی تست قرمز هم برعکس گذاشته منکه هاله توش نمیبینم هنوزم خیلی زوده که هورمون انقد بالا بره که تو 8روز معلوم شه. نگران نباش هرچه باداباد. توکل کن برخدا و انقد تو این روزای جوونی غصه نخور

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها یه سوال مهم من همش از گلوم تا معدم میسوزه وقتی چیزی زیاد میخورم هم غ ...

سعی کن وعده های غذایی رو بیشتر کنی با حجم‌کمتر

بعد غذا خوردن هم بلافاصله دراز نکشی

عزیزم آنوکسا رو خودتون تزریق میکنید؟ درد هم داره؟ من کلی استرس همین آمپول دارم با شروع سیکلم

نه یه سوزش کوچولو داره،فقط پروژسترونه که به واقع شهید میکنه آدمو. اما نتیجه اش انقد شیرینه که این دردا هیچن. ایشالا همه منتظرا به آرزوشون برسن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حتما باشه  فقط اینکه شما شهرزاد انصاری تعریفشو تو نی نی سایت شنیدی؟چون من تو اینترنت خوندم خیل ...

اره فکر میکنم شهرزاد انصاری بود وا..من اصلا نمیشناختمش این خانومه که تو مطب بود میگفت خوبه اون نتیجه گرفته.

میگما درسته خدا به هرکی بخواد میده و دکترا وسیله ان ولی خوب مازاراتی ام وسیله است پرایدم وسیله است انشا.. مازاراتی ما هم پیدا بشه بالاخره😂😂

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...