2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ممنونم خیلی لطف کردی این دفعه پیش دکترپادمهر ای وی اف انجام می دین؟

نه ایشون که اصلا کار میکرو ای وی اف انجام نمیده فقط لاپارا و هیسترو. منم اولین بار بود میرفتم ویزیت ولی خوب خیلی اینجا تعریفشو شنیدم تو ابن سینا هم منشی کلینیک اندو گفت کارش خوبه.البته اصف جاه میگن برای لاپارا خیلی خوبه که من اونو فعلا نرفتم. دکتر قبلی من اشرف معینی بود میخوام عوضش کنم .الان وقت مردادگرفتم برم پیش دکترطرازی. 

من تو مطب پادمهر که بودم یه خانومی بود که اندو گرید ۴ داشت و بار دوم میکروش مثبت و بچه دارشده بود اون گفت رفته کلینیک مهر پیش دکتر انصاری میگفت دکتر خوبیه و دستش به قول معروف سبکه... نمیدونم شاید پیش اونم برم یه ویزیت شم .

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

عزیز دلم واقعا سخته من تو ۲ماهگی ۳سال پیش سقط داشتم انقدر گریه کردم وافعا نمیتونم بگم درکت میکنم اما میفهمم حالت و خدا بهت صبر بده و انشاللله به زودی خبر بارداریت و بدی و ما خوشحال شیم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها من ۸ روزه انتقال دادم وهیچ علائمی ندارم صبح بی بی سفید وزدم بعد یک ساعت اینجوری شد الان بی بی صورتی وزدم یه خط خیلی محو که به زور دیده میشه سریع مشخص شد یعنی چی باردارم یانه مردم ازاسترس

سلام بچه ها من الان روزهفتم هستم ک انتقال دادم بعد شیاف پروزسترون برام نوشته بودن فرداتموم میشن توشه ...

ببین فقط یه چیزی بهت بگم انقدر شیاف مهم که پشت گوش ننداز امپولش و ببین دارن بگیر به جای شیاف بزار عزیزم🌷🌷دکتر معمولا تا دومین ازمایش مینویسه داروهارو

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

الهی عزیزم واقعا ناراحت شدم خدا واقعا کمکت کنه جاش بهترشو بده که زودتر این اتفاق تلخ رو فراموش کنی. بعضی از این دکترا چرا با روح روان آدم بازی میکنن اصلا یکم مسئولیت و وجدان ندارن ادم با هزار امید میره پیششون بعد با این سرسرز کار کردن کل زحمات به باد میدن ما رو واقعا درک نمیکنن چقد سختی تو این راه میکشیم.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
بچه ها من ۸ روزه انتقال دادم وهیچ علائمی ندارم صبح بی بی سفید وزدم بعد یک ساعت اینجوری شد الان بی بی ...

عزیزم شما همونی نیستی که روز۶ انتقال رفتی آز دادی؟چرا انقدر عجله میکنی عزیزم میدونم سخته انتظار ولی این استرسایی که به خودت وارد میکنی خیلی بده ی کم صبر کن به موقع برو آز بده ان شاءالله حتما مامانی

خدا جونم شکرت...
مممون که وقت گذاشتی و جواب دادی🙏🙏🙏ایشالا که نتیجه می گیری 

خواهش میکن عزیزم شمام انشا.. بهترین و دلخواه ترین نتایج رو بگیری.حتما بیا خبر بده چیکارا کردی.❤

سلام دوستان.روز هشتم بعد انتقالم .چند روزی پام و کمرم درد میکرد اونن دوروزه بهترم  این خوبه یا ...

سلام عزیزم درد پریودی هم داری؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

الهی خدا ازشون نگذره ...خیلی ناراحت شدم عزیزم انشالللله ک خدا دوباره دلتو شاد کنه ...

خدا جونم شکرررت  
بچه ها من ۸ روزه انتقال دادم وهیچ علائمی ندارم صبح بی بی سفید وزدم بعد یک ساعت اینجوری شد الان بی بی ...

ببین عزیزم اینا اکثریت بعد از خشک شدن خط میندازن برای من با اینکه روز ۸ قشنگ خط انداخته بود یعنی همون لحظه پرنگ انداخت ولی باز تا روز ۱۲ صبر کردم استرس بدتر عزیزم اروم باش تا وقتش ازمایش بدی 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دوستان عزیز لطفا هروقت پیاممو دیدین جواب بدین چون واقعا دراین زمینه نیاز به اطلاعات دارم.همسرم بیوپس ...

ما پیش چند تا پزشک تو شهر ای مختلف رفتیم همشون گفتن تغذیه هیچ تاثیری نداره ولی همشون دارو میدادن آخرین بار همسرم به مدت دوماه امپول سینال اف با ویتامین ای مصرف کرد

😍😍خدایا شکرت