2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
Roma و‌human epididymal prبرای توده های تخمدانی نیس؟

به نظر میاد مربوط به تخمدان باشه ولی دکتر پادمهر گفته بودن حتما اینا رو انجام بدم کامل، تو رویان هم خیلی مهم بود براشون، بالاخره آندومتریوز ممکنه به تخمدان حمله کنه و موجب کیست بشه ولی تو سونو که نمیشه فهمید کیست ناشی از خدای نکرده بدخیمی اولیه تخمدان هست یا آندو

فقط یادمه به ایشون گفتم من ca 125  و ca 19_9 رو دادم و نرماله ولی تاکید زیاد کرد بقیه رو هم باید بدم 

چند تا پزشک دیگه هم صحبت کردم همینو گفتن، مثل اینکه خیلی مهم هست و ربط داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فرقی نداره هر دو مدل لک لانه گزینی داشتیم..... 

خداروشکر ممنون انا مهربون

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
به نظر میاد مربوط به تخمدان باشه ولی دکتر پادمهر گفته بودن حتما اینا رو انجام بدم کامل، تو رویان هم ...

همه اینها مارکرهای توده های تخمدانی هستن

اندومتریوز می تونه پیش زمینه بدخیمی باشه

اما خدا رو شکر نه همیشه

بچه ها من دیروز شوهرم رفت دکتر بهش وقت بیوپسی داد هفته اینده گفت انشالله اسپرم داشت به صورت فرش انتق ...

گلم منظورش جنین فرش بوده نه اسپرم فرش، اسپرم تو بدن خانم ها عدد های مختلف گفتن زنده می مونه بین دو تا 7 روز ولی تو محیط بیرون خیلی دوام نداره و باید فریز بشه، حتی تو محیط کشت و انکوباتور امکان نگه داری طولانی مدتش نیست

دیدی عزیزم. پس صابونش به تن شمام خورده، خداروشکر که زحماتت به ثمر نشست عزیزم.همشم درحال رفت و آمد از ...

نه عزيزم خداروشكر صابونش بمن نخورد همون ويزيت اول شناختمش. يك مقدار زيادي واقع بينم و اصلا درگير اسم و رسم و آوازه كسي نميشم هم براي عمل فيبرومم هم براي ميكرو شايد 20 تا دكتر معروفو رفتم ديدم و باهاشون ويزيت شدم دونه به دونه شونو ميشناسم نقاط ضعف و قوتشونو .... با كلي تحقيق و بررسي آصفجاه رو براي عمل و چوبسازو براي ميكرو انتخاب كردم  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم اگر شیافت رو بتونی سر ساعت استفاده کنی خیلی بهتره، منظورم اینه نذار دردت شروع بشه بعد دارو، یه م ...

دیشب استفاده کردم نمی دونم اثرش تا کی هست که دوباره استفاده کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه عزيزم خداروشكر صابونش بمن نخورد همون ويزيت اول شناختمش. يك مقدار زيادي واقع بينم و اصلا درگير اسم ...

خب خدارو شکر. راستش من بخاطر معروف بودنش نرفتم، یه جنین شناس دوست مشترک همسرم با یکی دیگه، اون پیشنهاد داد وگرنه من اصلا اسمشم نشنیده بودم. قبلش پیش دکتر یوسف نژاد بیمارستان لاله میرفتم. اون بنده خدا هم ظاهرا بد نبود. حداقل گروهی مریض نمیدید الان رو نمیدونم راستش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم دقیقا همینو شنیدی؟ اندومتریوما یا آندومتریوز نبوده؟ 

نه آندومتریوز نبوده .چون تو برگه هم نوشته 

آندومتریوز مشاهده نشد

آدنومایوز هست

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)