2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آنا جون خواهر دکتر منم اصلا تایم حالیش نبود مبگفت زیاد تاثیر نداره دو ساعت اینبر و اونبر. خیر سرم دک ...

واقعا که

چه نامرد 😡 منم یادمه به من گفته بودن حتی ده دقیقه هم این ور اون ور نشه زمان امپول و عملت....

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها من میخوام برای چهل نفر ایت الکرسی بخونم همین پست و لایک کنید براتون بخونم خدا حاجت دل هم ...

التماس دعا دوست خوبم🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره سرچ کردم دیدم فرقی نداره .جذبی بعضا حساسیت میاره ..ولی از خودشم میپرسم..  مرسی عزیزم..هم چ ...

عزیزم تو هم بعد لاپاراسکوپی خونریزی شبیه پریود داشتی البته کم

عزیزم تو هم بعد لاپاراسکوپی خونریزی شبیه پریود داشتی البته کم

اره عزیزم

واسه من تازه از دیروز قطع شده.دکتر گفت تا یه ماه لکه بینی طبیعیه

اره عزیزم واسه من تازه از دیروز قطع شده.دکتر گفت تا یه ماه لکه بینی طبیعیه

آخه دکتر به من گفت می تونی  نزدیکی کنی 😬با این وضع که نمیشه خب

تو خود ابن سینا سونو نمیکنن؟

من مطب رفتم عزیزم گفت سونو دقیق رو برو سونو سعادت

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
آخه دکتر به من گفت می تونی  نزدیکی کنی 😬با این وضع که نمیشه خب

اگه از تاریخ تخمک گذاریت گذشته به نظر من صبر کن ده روز که بهتر بشی عزیزم..ولی خوب حتما ایرادی نداره دیگه که گفته

اگه از تاریخ تخمک گذاریت گذشته به نظر من صبر کن ده روز که بهتر بشی عزیزم..ولی خوب حتما ایرادی نداره ...

نه نگذشته ولی خب خون میاد مثل پریودی احساس می کنم دوباره پریود شدم

فدات شم چشم عزیزم ۲۴ تیر غربال دارم انشالله با خبرای خوب. میاااام قسمت خودت باشه عزیزم بزودی😘😘

انشاالله که خوش خبر باشید 🙏🙏😍😍

اصلا ناراحت نباش عزيزم بزودي خدا جواب دندون شكني بهشون ميده  سوره مبارکه آل عمران آیه ۵۴ وَمَ ...

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد نی نی تون و بارداری راحتی داشته باشین.

حالا جاری بماند که حتی به شوهرش فکر هم میکنه باردار میشه و چقد چشم و ابرو برام میاد و متلک بارم میکنه، با اینکه ما چیزی از مشکلمون نگفتیم. اما مادر خانوم برادرم قشنگ به قصد آزار و اذیت حرفایی میزنه و کارایی میکنه که عمق جیگرم رو میسوزونه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه گفت شنبه بیا برای قلب شاید اون موقع میخاد بگه🤔🤔🤔منم انقدر ناراحت بودم از خونریزی یادم رفت بپرس ...

شنبه که تعطیه!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه نگذشته ولی خب خون میاد مثل پریودی احساس می کنم دوباره پریود شدم

یه چند روز صبر کن .سه چهارروز دیگه خوب میشی.بعدشم بااحتیاط اقدام داشته باشید.بهت فشار نیاد یه موقع..

باز اگه لکه بینی بود میگفتی همسرت چشاشو میبست و اقدام رو میرفتید 😁 ولی خوب خون میاد معلومه که اوضاع زیاد مناسب اقدام نیست...بزار یکم بهتر شی گلی ...

نه خبر ندارم ولی روزی  نیست به یادش نباشم و براش دعا نکنم

منم.کاش میومد یه سری میزد یه خبری ازش میشد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین