2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من درد کتف وشانه دارم فکر کنم بخاطر لاپاراسکوپیه دکتر فقط مسکن بهم شیاف دیکلوفناک داده بنظرتون می تونم از مسکنای دیگه استفاده کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟ مگه اندومتریوز برگشته که بهت گفته دوباره لاپاراسکوپی کن؟

سلام به روی ماهت عزیزم دقیقا مشخص نیست چون سونو نکرد ولی از معاینه گفت چسبندگی دارم و کیست کوچیک دارم. آز و سونو نوشت.وقت گرفتم سونو سعادت باید برم. ولی گفت اگر لاپارا بخوای بعد از تشکیل جنین انجام میدم.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
من کلینیک اندومتریوز ابن سینا پیش دکتر گرگین رفته بودم دقیقا من هم چوم ذخیره تخمدانم پایینه اول باید ...

ذخیره پانکچر اولم کم نبود ۸تا جنین شد ولی شدت چسبندگیم زیاد بود نمیشد قبل لاپارا پانکچر شم تخمدان ها به هم چسبیده بودن باید از هم جداشون میکردن دیگه حدس بزن اونجا چه خبر بوده...که باید قبلش لاپارا میشدم الان ذخیره رو نمیدونم از دادم معلوم میشه دعا کن زیاد پایین نیومده باشه که حداقل جنینام زیاد باشه فریز شن واقعا تحمل یه دردسر تازه رو ندارم دارم کم میارم دیگه😢😢😢😢 اره عزیزجان من مطب پادمهر میرم.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
آره عزیزم. البته اینبار نمیرم پیشش. دنبال یه پزشک خوب جایگزینم

لی لا جون ،داروی آی وی اف چی برات تجویز شده بود؟چند تا تخمک داشتی؟

من آی وی اف با دکتر حیدر بود قبل سیکل دار های تقویتی و مکمل داد و جنینا کیفیتشون خوب بود بار اول سقط شد بار دوم منفی ،اما بسته سوم رفتم عارفی انتقال داد ،انقد مطبش شلوغ بود کلا داروها رو دستیارش انگار یه برنامه روتین داره و به همه همون برنامه رو میده به ۵ نفر که انتقال داشتیم روزی سه تا اکوئین سه تا استرادیول ،و سرم آی وی ای جی داده بود و همه خراش توی مطب داشتیم  من از شلوغی و اینکه همه دستورا و تجویزا با دستیارشه  اصلا خوشم نیومد ،روز انتقال گفت ۸ صبح بیمارستان باش اما انتقال شد۱۲/۵ خیلی عصبی شده بودم و بعد منفی  شدن گفت احتمالا جنینات مشکل کرونوزومی دارن و بیخودی یه کاریوتایپ گردنم افتاد اونم انجام دادم و خدا رو شکر جوابش نرمال بود 

سلام عزیزم ممنون خودت خوبی من خب یکم درد دارم میخوام از جام بلند شم یا بشینم یا موقع خوابیدن میخوام ...

مرسی عزیزم...منم بد نیستم.یکی از بخیه هام یکم قرمز شده.قرار بود بکشم نکشیدن هرجا رفتم 

فقط سه روز اول سخته.بعد سه روز حالت خوبه خوب میشه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ذخیره پانکچر اولم کم نبود ۸تا جنین شد ولی شدت چسبندگیم زیاد بود نمیشد قبل لاپارا پانکچر شم تخمدان ها ...

الان دیگه جنین فریز ندارین؟

ایشالا اتفاقای خوب می افته و همونی می شه که خودتون می خواین

الان تو سیکل قرار گرفتین دوباره؟

ببخشید می پرسم مطب دکتر پادمهر کجاست؟دوتا ادرس تو اینترنت می زنه

خانوما من درد کتف وشانه دارم فکر کنم بخاطر لاپاراسکوپیه دکتر فقط مسکن بهم شیاف دیکلوفناک داده بنظرتو ...

من شونه هام میخاست کنده بشه از جا دو روز اول.دکتر بهم ژلوفن داده بود با شیاف دیکلو فناک و سه تاهم امپول پیروکسیکام داده بود که من نزدم.با همون ژلوفن و شیاف اروم میشد.قرص مفنامیک اسید هم میتونی استفاده کنی راستی.دکتر به من پیام داد که اگه درد داری اونم استفاده کن...کیسه ابگرم بزار رو شونه هات.خیلی تاثیر داره.از روز سوم دیگه کتف درد تموم میشه..

یه سکال دیگه هم دارم.پی آر پی چه موقع انجام میشه؟ آیا وقتی بخوان جنین فرش انتقال بدن هم پی آی پی انج ...

من تو انتقال فرش پی ار پی کردم

اما دکترم می گفت تو انتقال فرش نمی تونه خراش بده

ذخیره پانکچر اولم کم نبود ۸تا جنین شد ولی شدت چسبندگیم زیاد بود نمیشد قبل لاپارا پانکچر شم تخمدان ها ...

ان شاء الله این سری جنین های بیشتروسالمتری برات تشکیل میشه و همه شونم به جمع خانواده تون اضافه میشن 😍 باامید و انرژی بالا برو تو سیکل.ان شاء الله که بهترین ها برات اتفاق بیفته...

بهترین کاری که میتونی اینجا انجام بدی دعا در حق منتظرای بچس....برامون دعا کن انتظار ما هم تموم بشه و ...

سلام مریم جون

چطوری گلم؟

ان شاء الله که به زودی زود باردار میشی عزیزم 💖💖💖