2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا رو 12 زدی گلم؟؟ اگر یکی رو زدی بعدی رو همون 8 بزن، منظورم اینه یه روز دوز پروژسترون رو بالا نب ...

اره عزیزم هردو رو تو یه سرنگ ریختم ساعت دوازده

...مشکلی داره اینجوری😓

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم منم اندومتریوز دارم ولی بار اول ۷ سال پیش که لاپاراسکوپی شدم خدارو شکر لوله هامو برنداشتن تازه ...

خیلی عالیه اول آدم فریز کنه بعد بره تو پروسه لاپرا، فقط استرس تخمک  بی کیفیت نداشته باشه آدم، منم این استرس رو داشتم

بچه ها چرا از دیروز تا حالا نی نیم انقد تنبل شده؟همش منتظرم لگد بزنه...وای خدایا😭بچه ها بنظرتون اگه ...

آغا اغا نی نی تنبل نیست به خدا، شما جناب مادر حس نمی کنی تمام حرکات اون طفلی رو، تازه جفت هم قدامیه، فقط حرکات شدیدش رو حس می کنی، اونم که دائم نمی تونه آکروبات بازی دربیاره، این قد هم قند و شکر نخور آفرین

بعدا این قدر لگد بزنه که نذاره بخوابی 🤗🤗🤗

💚💚💚💚💚💚💚💚یه سوال مهم دارم لطفا هر کسی میدونه بگه  قرص دوفاستون کسی داشته و دلیلش چی بود ...

من اون اوایل که طبیعی اقدام داشتم دکتر بهم دوفاستون داد از ۱۶ پریودی میخوردم و بعد ۱۰شب قطع میکردم و پریود میشدم دکتر گفت بجای مدروکسی پروژسترون بهت میدم اگه باردار شی جنینو سفت میکنه اگه نشی هم پریودت میکنه. گفت مث‌ پروژستونه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام .من فردا پانکچر دارم.بعد از عمل چقد درد داریم؟ میتونم راه برم؟ 

سلام عزیزم به سلامتی و دل خوش 

بعد پانکچر درد پری داره آدم، بلافاصله که به هوش اومدی حتی اگر دردت زیاد نبود بگو اذیت هستی و برات شیاف دیکلوفناک بیارن معجزه می کنه، همون روز معمولا مرخص میشی، من یادمه همش سرگیجه داشتم و تهوع ولی با پای خودم برگشتم خونه، مادرم هم نفهمید

خراش چطور؟ آیا اونم برا جنین فرش به کار میره یا فقط وقتی جنین فریز باشه برامون خراش میدن؟ و اینکه خر ...

خراش یک سیکل قبل از انتقال هست گلم فرش و فریز فرقی نداره ولی پی آر پی رو نمی دونم مخصوص حالت خاصی هست یا نه، ولی برای بار اول میکرو اصلا انجام نمیدن

فدات عزیزم چندتا انتقال دادی شرایطت چطوره توهم انشالله مثبت بشی عزیزدلم

فدای شما💕دوتا جنین داشتم انتقال داد یکبارم دی ماه انتقال داشتم منفی شد

من اصلا هیچچچچچ علائمی ندارم برای همین یکمی حس بد میاد سراغم ولی بازم میگم من تلاشمو کردم بقیش با خداست

خدایا سپاسگزارم🌺❤
خانوما من درد کتف وشانه دارم فکر کنم بخاطر لاپاراسکوپیه دکتر فقط مسکن بهم شیاف دیکلوفناک داده بنظرتو ...

آره به خاطر گاز دی اکسید کربن هست که تو فرایند لاپرا استفاده می کنن، گلم همون دیکلوفناک استفاده کن نهایت با استامينوفن کدئین که بعیده اثر کنه، مسکن دیگه معمولا نباید مصرف بشه 

تعداد دفعات شیاف رو بیشتر کن اگه دکتر اجازه میده 

وای پس چرا بهم میگه خیلی دیره برای بقیه روز نهم و یازدهمشون نوبت عمل داد اون موقع تخمکها ازاد نشدن ...

عزيزم اصلا استرس به خودت وارد نكن ، اتفاقا روز ٩ و ١١ كه خيلي زوده ، ان شا الله كه تخمك كشي خوبي داري و يك عالمه جنين تپل و مپل برات تشكيل ميشن ، من روز ٢١ سيكل كه پانكچر شدم ٢٤ تا تخمك داشتم كه ١٤ تاش جنين شد .