2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟نه من فقط سونو ساک و قلب و دوتا غربالگریا رو رفتم تا الان وقتی اینجا پیام میدم وروجک بعدش خودشو ...

عزیزم..منکه تاالان فک کنم بیشتر از همه سونو شدم..شاید 6..7بار..تازه مطب دکترمم ک میرم هربار خودش با دستگاه سونو خودش در حد یکی دو دقه بچه رو چک میکنه..درمورد حرکت هم.دیدی ک مامان سبحان عزیز هم گفت الان اصلا مهم نیست ک چطور باشه پس ب خودت و اون دخملمون استرس نده..چک کردن حرکتشون با شیرینی هم میگن برا هفته های بالاتر هست نه الان ..پس اینقد شیرینی نخور..مامان خانوم😁.منکه هربار با شیرینی امتحانش کردم اصلا تحویلم نگرفته...فقط ب میل خودش کار میکنه😂 حرکاتش نامحسوسه و روزی یکی دوبار بیشتر حس نمکنم..مثلا امروز فقط ظهر چنتاضربه زد دیگه نزده..منم حساسیت ب خرج نمیدم...معمولا خودش اخر شبا سوپرایزم میکنه😍

اها در موردسونو هم.بنظر من وقتی استرس چیزی رو داری برو سونو..حتما ک.نباید دکتر تجویز کنه...مثل من خودت برا خودت تجویز کن🙊😜😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم بابت راهنماییت بار دومم بود دیگه جنین فریز ندارم خدا میدونه دوباره کی بتونم شروع کنم

عزیزم

خیلی ناراحت شدم،ایشالا خدا برات جبران کنه

تو 15 روز انتقال چه حالتهایی داشتی؟

سلام .من فردا پانکچر دارم.بعد از عمل چقد درد داریم؟ میتونم راه برم؟ 

عزیزم اگه هایپر نشی ک درد زیادی نداری...بعضیا ی کوچولو دل درد دارن..ک اونم.چندساعت بعد بهترمیشی.و اره میتونی راه بری

انشاءالله ک.پانکچر خوبی داشته باشی با کلی تخمک تپلی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فکر نکنم هایپر بشم.چون دکتر میگفت ذخیرت کمه ۰.۸ هست.

هایپری برا ذخیره بالاهست بیشتر..مثلا من همون قبل پانکچر معلوم بود بهم گفتن ک هایپرشدم

یه سکال دیگه هم دارم.پی آر پی چه موقع انجام میشه؟ آیا وقتی بخوان جنین فرش انتقال بدن هم پی آی پی انج ...

پی ار پی دوروز قبل از انتقال انجام میشه...درمورد فریز میدونم...ولی فرش رو اطلاعی ندارم دیکه

یه سوالم دارم از اونا که تاحالا بیوپسی انجام دادن برا شوهراشون.آیا بعد از بیوپسی و فریز اسپرم دوباره تو روز پانکچر شما باز برا شوهرتون بیوپسی انجام دادن؟ چرا ؟

جنین شناس امروز بهمون زنگ زده که فردا شوهرتون واسه عمل آماده باشه هم باید نمونه بده و احتمالا باز عمل بیوپسی داره.آخه نمیدونم چرا؟ دلیلش چیه؟ مگه براش اسپرم فریز نکردن؟ پس چرا ۶۰۰ پول فریز ازمون گرفتن؟.رفتیم پیش دکتر شوهرم اونم جواب درستی نداد.تازه میگفت عملش به همین شدیتیه که بار قبل انجام داد.دفعه قبل که برا شوهرم بیوپسی انجام داد شوهرم داغون شد.هنوز یه قسمتی از بیضش سفته و کمی درد داره.از بالا تا پایین بخیه خورد.اگه دوباره اینطوری بشه ما چطور برگردیم شهرمون؟ نمیخوایم هم به کسی بگیم که مشکلمون رو بدونن.نمیدونم چیکار کنم.دعا کنین لازم نباشه دوباره بیوپسی بشه وگرنه داغون میشیم.معلوم نیست اینا دارن چیکار میکنن.دکتر خودش میگفت احتمالا لازم نباشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
انجام وظیفه اس گلم، نذر کرده بودم مثبت بشم اینجا کاری از دستم بربیاد انجام بدم تا هر وقت بتونم

بهترین کاری که میتونی اینجا انجام بدی دعا در حق منتظرای بچس....برامون دعا کن انتظار ما هم تموم بشه و نینی دار شکم قلمبه بشیم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم..منکه تاالان فک کنم بیشتر از همه سونو شدم..شاید 6..7بار..تازه مطب دکترمم ک میرم هربار خودش با ...

عزیزم اخه منم مثلا دوبار در روز حرکتاشو حس میکردم یه یار عصرا یه بار شب موقع خواب.از دیروز تا حالا خیلی کمتر شده حرکتاش و خب منم نگرانم که چرا اینجوری شده...اخه فکر‌میکردم هرچی هفته ها میره بالاتر باید حرکتاشو بیشتر بفهمیم...توکل به خدا.ان شاالله همه ی نی نیا صحیح و سالم بیان بغل ماماناشون و همه ی منتظرا هم به زودی مامان شن

اره تصمیم دارم خودم برم سونو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم بستگی داره، من با ذخیره های پایین مثل 0.4 هم دیدم نتیجه گرفتن، ولی روز سوم پری اگر تعداد فولیکول ...

10 12 فولی تو هر تخمدون؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،