2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خانوما من درد کتف وشانه دارم فکر کنم بخاطر لاپاراسکوپیه دکتر فقط مسکن بهم شیاف دیکلوفناک داده بنظرتو ...

عزیزم راه برو زیاد برا لاپراسکوپیه و شکم و باد میکنن هوا داخل بدن میمونه یکمش بعد چندروز خوب میشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنونم همچنین مبارکه شما باشه عزیزم والا دکتر گفت دوقلویی لک بینی داره و خونریزیهام هم ب ...

عزيزم يعني آمپول اصلا نميزدي فقط شياف؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره لیانا جان. از بس اتاق عمل شلوغه که منو دوساعت دیرتر پانکچر کردن تخمک های خوبم آزاد شده بودن

چقدر بد 

من وقتي رفتم بيمارستان تاكيد كردم ساعت ٩آمپول ازادسازي زدم بايد ٩هم پانكچر بشم كه منشي زنگ زد دكتر اونم ٨:٤٥بيمارستان بود 

خيلي ناراحت شدم عزيزم انشاالله خدا دلتو شاد كنه🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم احتمالا دوقلو هستش که یهو انقدر رفت بالا😄😄😄😄😄😊😊😊😊مبارکه و خدا حافظشون باشه

ممنون عزیزم، هر چی خدا بخواد، فعلا که تو آمپاسم🤪🤪🤪🤪 هر چی خدا بده قبوله سالم و صالح باشه، خوشکل با هوش، خوش روزی، خوش آینده و.... والا از خدا نباید کم خواست🙈🙈🙈🙈😉😉😉😉

امیدوارم، آخه من یه تخمدانمو به خاطر کیست از دست دادم، از اون به بعد خیلی مراقب این یکی هستم، انشالل ...

آها پس حق داری، نگران نباش تیم پزشکی کانادا کارشون خوبه توکل به خدا، فقط شنیدم خیلی گیر دارن رو زایمان طبیعی🤪🤪🤪🤪

مرسی عزیزم اره همون موقع رفتم الانم درد پری دارم و خونریزی اما فعلا استراحت مطلقم و داروهام و تغییر ...

کار خوبی کردی، ان شاء الله زودی خوب بشی، لک و خون با این که طبیعیه تو ماها ولی حس مادری و استرس هم هست، ولی خدا رو شکر خوب داری کنترلش می کنی 👏👏👏👏

این دکتره اصلا حرف نمیزنه، همه چیزو پاس میده به پرستارش، اونم که هیچی بارش نیست ولی ادعاش از یه فوق ...

البته اینم که میگی درسته کاملا، کاش می شد با دکترت صحبت کنی و آرومت کنه، واقعا بار روانی پرسیدن سوال و راحت شدن خیال آدم روی روند درمان تاثیر میذاره، هر جای دنیا پزشک باید توضیح بده، مگه دکترای خارج مهربون نبودن😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪

ممنون عزیزم، هر چی خدا بخواد، فعلا که تو آمپاسم🤪🤪🤪🤪 هر چی خدا بده قبوله سالم و صالح باشه، خوشکل ...

واقعا🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

💚💚💚💚💚💚💚💚یه سوال مهم دارم لطفا هر کسی میدونه بگه

قرص دوفاستون کسی داشته و دلیلش چی بوده که داده دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

💜💜💜💜💜من امروز که رفتم سونو و خونریزی 

داشتم برام نوشت و گفت روزی ۲تا بخورم هر۱۲ ساعت

اما هر چی تو نت میزن انگار مثل ای دی هستش و برای تنظیم میخورن و بعدش پری میشن🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

سلام .من فردا پانکچر دارم.بعد از عمل چقد درد داریم؟ میتونم راه برم؟ 

من هيچ دردي نداشتم گلم 

موفق باشي

بله دادم این آزمایش هارو  شما تخمک خوب داشتی؟اندو گرید چند بودین؟دکترتون کی بود؟

آره گلم دقیق یادم نیست کلی فولی داشتم، با سایزهای مختلف، 18 تا تخمک و 13 تا جنین، اندو گریدش رو نگفت دکتر پادمهر ولی گفت خفیفه ولی تو تخمدان چپم یک کیست آندومتریوما دارم، ندول لگنی داشتم و دو تا میوم کوچیک غیر فشاری ساب سروزال،خیلی عجیب بود که پادمهر می گفت خفیفه ولی از اون طرف هم می گفت رحمت پر از میوم های خیلی کوچیک هم هست🤔🤔🤔🤔و گفت باید فریز کنی بعد لاپاراسکوپی بعد انتقال

دکتر خودم مشایخی تو رویان هست، می گفت خیلی از خانم ها درد پری دارن و آندومتریوز دو طرفه تخمدان و طبیعی باردار میشن،منصرفم کرد از عمل، منم یه کم تحقیق کردم دیدم بی ربط هم نمی گه و خدا رو شکر نتیجه گرفتم

واقعا هم از عمل می ترسیدم 

عزیزم من امروز ساعت دوازده زدم...حالا چکارکنم؟؟؟

دو تا رو 12 زدی گلم؟؟ اگر یکی رو زدی بعدی رو همون 8 بزن، منظورم اینه یه روز دوز پروژسترون رو بالا نبر یه روز پایین، اگر اضافه می کنی روزهای بعد هم ادامه بده، نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه

به سلامتی گلم پس افتادی تو شمارش معکوس مامان شدن

ان شالله عزیزم

التماس دعا دارم ازتون... خدا دعای مادرا رو میشنوه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد