2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما حرکت جنین رو داری ؟

عزیزم حرکت..نه ب اون.صورت ک بگی میچرخه که. ولی اره من از هفته16 دیگه حسش میکنم..البته مرتب نیس مثلا دیروز اصلا حس نکردم تا اخرشب چنتا ضربه زدقربونش برم😋

روزی یکی دوبارحس میشه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

💚💚💚💚💚💚💚بچه ها من دیشب پیام دادم به ما ما دکتر که جواب میده همیشه و گفتم و پرسیدم ازش که دستگاهاشون خوبه من هفته دیگه بیام سونو و انشاللله قلبش دیده میشه یعنی اگه دستگاهشون خوب نیست برم بیرون استرس نگیرم.گفت که اصلا فقط میای سونو واژینال و دکتر ساک و میبینه و بعد نامه میدل بری بیرون برا قلبش۱هفته دیگه

منم گفتم چه کاریه یهو برم بیرون خودم سونو شکمی که هم ساک هم قلب و انشاللله ببینه

الکی چرا۲تا سونو این همه وایسادم که واژینال نشم

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟💖💖💖💖💖💖💖💖

و اینکه از پریود یا از انتقال چند هفته برم که قلبش اکی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟💙💙💙💙💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانوما من دیروز لاپارلسکوپی هیستروسکوپی کردم دکتر لولمو که هیدرو بود برنداشت فقط کلیپس زد گفت ا ...

به سلامتی بهار جون ی قدم دیگه به مادر شدن نزدیک شدی عزیزم لوله های منو برداشتن حتما شرایط لولت طوری بوده که با کیلیپس برات بستنش زیاد فرقی نمیکنه مهم اینه ارتباط لوله با رحم قطع بشه نگران نباش دیگه برو سراغ ساخت جنین و مادر شدن💞

خدا جونم شکرت...
چیزی که من میدونم اینکه اول باید جنین فریز کنی بعد لاپاراسکوپی کنی بعدم انتقال بدی تو همین نی نی ...

دقیقا همینه ولی متاسفانه اندومتریوز رو کیفیت تخمک هم تاثیر می زاره و دوره قبل که داروهای ای وی اف رو خوردم سیکلم تخمک خوبی نداشتم

💚💚💚💚💚💚بچه هاییکه جدید رفتین برا قلب از انتقالتون چند روز یا چند هفته بعد قلب و دیدین؟؟؟؟؟؟اگه میشه همه جواب بدین من حدودی یه تاریخی برم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اخه من ذخیره تخمدانم هم خیلی پایینه😞

عزیزم خودت میگی پایین نه صفر. کارایی که دوستمون تارا جون گفتن رو انجام بده بقیه اش اوکیه. دو تا تخمک سالم با کیفیت بهتر از بیست تا بی کیفیته. فقط سعی کن کیفیت تخمک رو بالا ببری و از اون طرف هم کیفیت اسپرم. ایشالا بهترین جنین ها برات تشکیل میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم