2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستان, من امروز سونوی اولین غربالگریمو انجام دادم بعد بردم دکترم دید و برام سرکلاژ نوشت.ازش پرسیدم ...

خیلی عجیبه گلم نظر یه نفر دیگه هم بپرس بدون این که بگی دکتر قبلی چی گفت، ولی در هر صورت از دکترت هم بپرس آخه به چه علت گفته سرکولاژ

دوستای عزیز یه سوالی مدتهاست ذهن منو درگیر کرده. اگه اطلاعی دارین ممنون میشم جواب بدین

مگه نمیگن که اسپرم هر سه ماه یکبار ساخته میشه؟یعنی مثلا امروز ساخته میشه،متوقف میشه تا سه ماه دیگه؟ یا هرروز ساخته میشه اما سه ماه دیگه خارج میشه؟ یعنی جایی برای ذخیرشون هست که مثلا اول قدیمی ترا خارج شن بعد جدید ترا؟

احساس میکنم عجیب غریب سوال پرسیدم امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه لکم قرمز بوداا..قهوه ای نبود

باشه ربطی نداره، حدودای روز 13 بعد از لقاح چون جفت داره به عروق خونی رحم حمله میکنه و دیواره عروق رو نازک می کنه تا جریان خون رحمی-جفتی شکل بگیره، احتمال دیدن خون هست، خصوصا برای ماها که با دارو ضخامت رحم بیشتر هم هست

ممنون گلم، دکتر هم به من گفت اصلا قانونی نیست اینجا بیشتر از دو جنین. با این حال خیلی نگران بودم. ضم ...

خیلی عالیه که، منظورش همون هچینگ هست، که با لیزر یه خراش ریز روی پوسته جنین میندازن، مثل این که به جوجه کمک کنی از تخم خودش بیرون بیاد با یه ترک کوچیک روی پوست تخم مرغ

سلام خانوما من دیروز لاپارلسکوپی هیستروسکوپی کردم دکتر لولمو که هیدرو بود برنداشت فقط کلیپس زد گفت اینطوری بهتره کسی اینحا اینکارو کرده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خیلی عالیه که، منظورش همون هچینگ هست، که با لیزر یه خراش ریز روی پوسته جنین میندازن، مثل این که به ج ...

تیکرتون مبارکتون باشه انشأالله بسلامتی😍🙏

مرسی عزیزم ان شاالله قسمت شما بشه به زودی قشنگ مشخصه عقده ایی شدم🙈🙈🙈زودی تیکر زدم

انشأالله🙏🙏

دور از جونت عزیزم اتفاقا حقم داریم نوش جونت😂😂

دوستان من به همراه داروهای انتقال هرروز باید ویتامین دی   وینامین ای  قرص ب کمپلکس هم بخو ...

گلم اگر ولوومن ویتامین آ داره مصرفش رو زود قطع کن، کلا دکترا به جز فولیک اسید هیچ مکمل دیگه ایی تا هفته 12 تجویز نمی کنن، چون ممکنه عوارض داشته باشه احتیاط می کنن، حتی مکمل های دوران بارداری مثل پری ناتال رو دقت کنی اصلا ویتامین آ ندارن

به جز موارد خاص که مثلا ویتامین دی یا چند تا چیز محدود دیگه میدن، ولوومن برای پانکچر هست 

شما هم نگران نباش ولی دیگه فعلا مصرف نکن

چرا عجیب باشه گلم ما که از ماهیت ژنتیکی اون دو تا خبری نداریم، می دونم واقعا دو قلو حس خوبی داره&nbs ...

عزيزي ممنون 

دوقلو كه در شرايط من اصلا به صلاح نيست باتوجه به سنم و اينكه رحمم عمل شده بارداري دوقلو براي من ريسك بالايي داره ولي خب تعجب كردم كه دو تا ني ني بلاست چرا تنبل بودن نچسبيدن البته خوب شما ميگي ژنتيكش از روي گريدش مشخص نميشه.

بله واقعا خدا هميشه بمن لطف داشته و داره. 

در واقع از لحاظ ذخيره تخمدان و وضعيت هورمونها باتوجه به سنم جز موارد استثنا هستم و همون اول دكتر چوبساز بمن گفتند شما از لحاظ پزشكي در حد يك كيس 32-30 سال هستي. بنده خدا دكتر نصر كه ميخاست بنويسه امضا كنه... 

انشالله خدا دامن همه مادراي منتظرو سبز كنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
باشه ربطی نداره، حدودای روز 13 بعد از لقاح چون جفت داره به عروق خونی رحم حمله میکنه و دیواره عروق رو ...

اهااان ممنون از توضیحت عزیزدلم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰