2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزيزي ممنون  دوقلو كه در شرايط من اصلا به صلاح نيست باتوجه به سنم و اينكه رحمم عمل شده بارداري ...

ان شاالله 

این آشنای ما حتی نمی دونه ذخیره تخمدانش چه قدره و الکی نا امید شده، توکل به خدا 

نمی دونم چه جور بهش بگم که خودم لو نرم آی وی اف کردم 

دوستان عزیز لطفا هروقت پیاممو دیدین جواب بدین چون واقعا دراین زمینه نیاز به اطلاعات دارم.همسرم بیوپس ...

گلم حتما حتما اثر داره، ولمن، ویتامین سی و ویتامین ای و خرنوب و دو بار در هفته نیمرو با روغن زیتون درست کن با سه تا خرما و یه پیاز کوچیک بده بخورن

گرد لقاح و ژل رویال و سیاه دانه عسل با یه کم کاسنی هم عالیه، دیگه فقط گرمی هم نخورن

ضمنا خنک نگه داشتن بیضه فراموش نشه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله  این آشنای ما حتی نمی دونه ذخیره تخمدانش چه قدره و الکی نا امید شده، توکل به خدا&nbs ...

بهش بگو خوب يك دوستي دارم همسن شماست ... بعدم آدرس و شماره دكترو خواست بهش بده 

اتفاقا من همون موقع كه هزينه هاي پانكچرمو دادم شركت پرداخت كرد يك خانمي هست تو امور مالي بنده خدا بعد دو تا ازدواج و گذشت ده سال هنوز باردار نشده يبار بهم گفت به شما بايد تبريك بگيم؟ بارداريد؟! فكر كنم فاكتورهارو ديده بود و ميخاست آدرس دكتر رو بگيره .. گفتم نه خبري نيست

حالا ميخاستم يجوري آدرس و شماره دكترو بهش بدم ولي چون همكاره ميترسم ناراحت بشه موندم چكار كنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
کسی جواب منو نمیدونست؟

نه گلم در مورد کیست هموراژیک اطلاعی ندارم ولی من بودم دو دوره ال دی می خوردم که هم بر طرف بشه و با ریسک تو دوره وارد نشم، هم اتوماتیک انتقالم بیفته زمانی که هوا خنک تر شده

سلام بچه ها من چرا دیگه هیچ علامتی ندارم تا دیروز سینه هام درد میکرد کمر درد و درد تخمدان داشتم از د ...

نگران نباش منم از دیشب همون علائم لرز  و درد پریم رفت، حالا دارم داغ می کنم، از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نیست، یه کم بیشتر استراحت کنم که منم امروز نمی رم سر کار

سلام بچه ها من هرروز امپول پروژسترونمو ساعت دوازده ظهر میزدم...دیروز غروب ساعت هشت غروب که لک دیدم د ...

با هم بزن ولی ساعت 4 مثلا بزن که هم چند بار سوزن سورن نشی هم زمانش بین اینا بشه ولی تا ساعت 4 از جات جز برای دستشویی تکون نخور

@mahi_kocholoo     عزیزم چه خبر از نی نی ها؟؟ رفتی دیدی نی نی های گلتو؟؟💙💖💙😍

سلام مهربون 

ممنونم. از مهرت بله سونوی قلب رفتم که فقط دکتر ضربانشون رو نشون داد اما صدا رو پخش نکرد

دوبار خونریزی کردم که رفتم سونوی قلب خداروشکر گفت مشکلی نیست

سه هفته دیگه هم غربال دارم دعا کن هردوشون سلامت باشن نمیدونی چقدر استرس به دلم افتاده 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام.من زیاد اطلاعی ندارم اما فکر نکنم دارو زیاد تاثیری داشته باشه در نتیجه عمل .چون از بافت بیضه اس ...

نه اتفاقا اثر داره گلم، من همسرم آزو نبودم ولی از اورولوژیست پرسیدم حتما حتما اون مواردی که گفتم انجام بدن با وسواس بیشتر تازه، پیاده روی هم واسشون عالیه

سلام بچه ها

من امروز روز 10 قاعدگیم هست و دکتر شه بخش باز سونو کرد 2-3 تا فولیکول تو تخمدان راست داشتم که 17 و 18 بود و تخمدان چپم فکر کنم 5-6 تا 17 اینا بود با دو تا 10 که گفت اونجور که باید رشد نکرده و باید 2 روز دیگه آمپولات رو بزنی دوباره پنجشنبه سونو بشی. اگه خوب باشه پانکچر رو میندازیم برای یکشنبه... نظرتون چیه؟ من خیلی سر در نمیارم. به نظرتون اینجوری خوبه؟

بهش بگو خوب يك دوستي دارم همسن شماست ... بعدم آدرس و شماره دكترو خواست بهش بده  اتفاقا من همون ...

آره بهش بگم توکل به خدا

آخه آدم هم دوست داره راهنمایی کنه هم نمی خواد اطلاعاتش رو درز بده، بعدم اگر مطمئن بودم این آشنام ن دهنش قرصه حتما بهش می گفتم ولی متاسفانه دست خودش نیست هیچی تو دلش نگه نمیداره😂😂😂

عزيزي ممنون  دوقلو كه در شرايط من اصلا به صلاح نيست باتوجه به سنم و اينكه رحمم عمل شده بارداري ...

عزیزم عذر میخوام میتونم بپرسم شما چند سالتونه و ذخیره تخمدانتون برای آی وی اف چقدر بود؟

دوستای عزیز یه سوالی مدتهاست ذهن منو درگیر کرده. اگه اطلاعی دارین ممنون میشم جواب بدین مگه نمیگن که ...

گلم نه این مدلی نیست که بسازن یهو استپ کنن تا سه ماه بعد، 

کارخونه ساخت اسپرم یا همون بیضه ها خط تولیدشون سه ماه طول می کشه تا از سلول های بنیادی بیضه تقسیم های میوزی صورت بگیره بعد تغییر شکل پیدا کنه، سر و دم در بیاره، بعد تازه یه مدت میره تو اپیدیدیم تا ظرفیت گیری بشه برای لقاح بعد با جریان جناب پروستات خارج بشه

برای همین هم هست که نزدیکی اگر هر روز انجام بشه تعداد اسپرم ها در دفعات نزدیک به هم کم میشه ولی کیفیت اسپرم بالا ميره 

به همین دلیل هم هست که گاهی جنین شناس میگه آقا دو بار به فاصله دو ساعت نمونه بده، خصوصا تو دی اف آی بالا و... 

سلام خانوما من دیروز لاپارلسکوپی هیستروسکوپی کردم دکتر لولمو که هیدرو بود برنداشت فقط کلیپس زد گفت ا ...

عزیزم مبارکه به سلامتی، یه قدم به مامان شدن نزدیک شدی

در مورد سوالتون بلد نیستم🙈🙈🙈