2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه عزیزم خنده برای چی، هممون کما بیش با این استرس ها دست و پنجه نرم می کنیم در مورد نوع حرکت ها چیز ...

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده...ان شاالله نی نیتو به سلامتی بغل بگیری 😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيز دلم اصلا خودت رو نگران حركات ني ني نكن فعلا ، يه موقع هست يه موقع نيست ، تازه از هفته ٣٠ به بعد ...

راست میگی عزیزدلم ممنون.اخه تازگیا وقتی رو مبل دراز میکشم یا لم میدم و مهمون میاد هی میگن وااای اصلا به کمر نخوابیا.وای خیلی خطرناکه.میخوای توی خواب پهلو به پهلو شی حتما بشینیا...اصلا یه ذره هم نباید به کمر بخوابی.اعصاب ادمو خورد میکنن با حرفاشون...منم یادم رفته بود شرایطتو گلم.مرسی بخاطر راهنماییات😘❤ چیزی نمونده تا به دنیا اومدن پسر گلت عزیزم.ان شاالله به سلامت بغلش بگیری.التماس دعا خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا اینجوریم.امروزم از صب تکونشو حس نکردم نگران شدم عصر یهو چند تا لگد زد خیالم راحت شد.میگم ش ...

منم بعد از پستی که اینجا گذاشتم چندتا لگد نثارم کرد ولی خب امروز کلا تنبل تر شده وروجک خانوم😂

من ترشح خیلی زیاد ندارم مثل اوایل بارداری..ولی دارم یکم 

میشه بپرسم چه علائمی داره؟از کجا میشه فهمید انسدادیه یا غیر انسدادی؟

عزیزم چندتا پزشک  معاینه کردن همشون اینا گفتن بعد یه پزشکی بود باسونو تشخیص داد

😍😍خدایا شکرت
همسر من هورمون fshنرماله.سونو هم داده واریکوسل نداره.از کجا باید فهمید انسدادیه؟

از همسرمنم نرماله واریکوسل هم نداره پزشکشون تشخیص داد اگه تهرانی با دکتر امیر جنتی یه ویزیت بشن همسرتون مشخص میشه که چه نوعیه

😍😍خدایا شکرت
انشالله بارداری عزیزم نگران نباش از الان تبریککککک بنظر من قرمز یا قهوه ای بودن لک بستگی به مسیر ...

وااای ممنون عزیزم انشاالله

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بچه ها یه سوال دارم نخندین بهم من از وقتی کلا حرکتای نی نی رو حس کردم همیشگی نیست و خب یه ساعات خاص ...

سلام مامان خوشگل،الان هفته ۲۱ هستی؟ اگه درست یادم باشه دکترا میگن از هفته ۲۸ به بعد تکونای نی نی مهم میشه و شما باید در روز چند مرتبه چکش بکنی،قبل از اون همینکه گاهی حس بکنی کافیه و ممکنه حتی یک روز اصلا تکونی احساس نکنی، و اینکه قبل از اون نی نی چندان وزنی نداره بعدش که تپلی تر میشه خوابیدن به پشت کمتر بشه بهتره و مثلا میگن بیشتر از ده دقیقه نباشه،  به هر حال استرس نگیر فقط هر زمان متوجه شدی وضعیتتو اصلاح کن

سلام مامان خوشگل،الان هفته ۲۱ هستی؟ اگه درست یادم باشه دکترا میگن از هفته ۲۸ به بعد تکونای نی نی مهم ...

سلام عزیزدلم.اره گلم فکرکنم آخرای ۲۱ هستم.هنوز تاریخ دقیق بارداریمو نمیدونم!طبق پریود ۲۱ هفته و ۳ روزم ولی سونو بیشتره چند روزی...

مرسی فداتشم اره شنیده بودم تو هفته های بالاتر حرکت اهمیت داره اما خب ادم میترسه ناخوداگاه...امروز حسش کردم خداروشکر ولی کمتر از هرروز...ممنونم بخاطر توضیحاتت بابت خوابیدن.چشم همینکارو میکنم.مرسی گلم😘❤