2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزيزم واسه من مشكلي پيش نيومد روز پانكچر ١٥تا تخمك داشتم ولي آمپول روي رون نداشتم  زمان زدن آم ...

آمپولای من گونال اف و لووِریس هستن الان، که گفته عصر باید تزریق شن بین ۴ تا ۷.

گفتن هم رو رون میتونی بزنی هم رو شکم، چمیدونم والله اینا همه چیشون عجیب غریبِ  

واقعا؟😨 اینجا ک میرم دولتیه گفتن هزینه هات نصفه بقیه جاهاس ای خدااا کاش میدونستم اگه تهران بودم ...

داروها همشون تو داروخونه رویان هستن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال دارم نخندین بهم من از وقتی کلا حرکتای نی نی رو حس کردم همیشگی نیست و خب یه ساعات خاص ...

منم دقیقا اینجوریم.امروزم از صب تکونشو حس نکردم نگران شدم عصر یهو چند تا لگد زد خیالم راحت شد.میگم شما ترشح نداری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها من لک دیدم خیلی ترسیدم اخه چرااااا😭

یه امپول دیگه تزریق کردم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بچه ها من لک دیدم خیلی ترسیدم اخه چرااااا😭 یه امپول دیگه تزریق کردم

عزیزم.ترس واس چی اخه...خیره انشاءالله لک لانه گزینی هست..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم رویان میگه اگه دم غروب یا از حوالی ساعت 5 به بعد کسی پری شد، روز بعدش روز اول هست به شرطی که خون ...

راستش من فرق لکه بینیو با خونریزی کم، خیلی نمیدونم   ببخشید اینقد واضح میگما، میخوام واقعا فرقشونو بدونم. واسه من تا ساعت ۵ خونریزی سبک بود، یعنی مثلا هر نیم ساعت یکبار در حد یه قاشق.

بازم شرمنده   

نه عزیزم دکتر معمولی نرفتم..اول دکتر خودم مطب نداشت 3جلسه رفتم ی دکتر دیگه ک اونم متخصص ای وی اف بود ...

اهان اکی ممنونم عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
کدوم مرکزی گلم؟ اگه دستگاه هاشون خوبه برو همون جا

نمیدونم خوبه یا نه🤔کلینیک سارا  و بیمارستان بهمن هستن.

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم.ترس واس چی اخه...خیره انشاءالله لک لانه گزینی هست..

انشاالله خدا از دهنت بشنوه...خطرناک نیست؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی انشالله نی نیو سلامت بغل کنی.یه سوال دیگه در مورد ماهی وقتی میریم ماهی میخر ...

ممنون عزیزم، همچنین، منم شنیدم ماهی قزل آلا و سالمون خوبن، یعنی جیوه کمی دارن، بی ضررن، خودم قزل میخورم، البته کلا ام قزل آلا بیشتر دوس دارم