2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خدایا تا دیشب فک میکردم هزینه انتقال نهایت سه تومن باشه ولی میگن ده تومن شده  جدیدا کی فقط انت ...

انتقال خالی فکر کنم دو و خورده ایه البته با دارو شاید ۴ بشه ولی بیشتر نع دیگه مال من اینجوری بود خصوصی هم بود🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم شغلم رو شرمنده روی ماهت نمی تونم بگم ولی 50 کیلومتر تو راهم، 6 تا 8 ساعت کار می کنم، 18 تا پله د ...

مرسی عزیزم

اسم شغلت مهم نبود. میخواستم ببینم نوع کارت سخته، نشستنیه، استادنیه و.... که برام توضیح دادی

فقط من تو محل کارم جایی نیست دراز بکشم. به نظرت ضرر نداره 8 ساعت پشت میز بشینم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کیست هموراژیک چطور آب میشه؟

دکتر سونوگرافی گفت باید دو دوره LD بخوری بعد داروهای پانکچر را شروع کنی. کیستت 33*69 هست بزرگه همینطوری آب نمیشه و اگه داروهاتو شروع کنی خطرناکه یهو بترکه

ولی دکتر خودم گفت لازم نیست LD بخوری. یک پریود صبر کن خودش آب میشه. قبل از پریود بعدی داروهاتو شروع کن

حالا به نظرتون چیکار کنم؟

آهان. بنظرتون میشه اعتماد کرد؟ من مطب یه دکتر میرم الان که کار نازایی خیلی انجام دادن ولی خودش میگه ...

اره عزیزم  چرا که نه 

توکل به خدا 

اینجایی که میرم چند نفر بودن هرکدوم دو یا سه بار یزد انجا داده بودن 

ولی نشده بود 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
انتقال خالی فکر کنم دو و خورده ایه البته با دارو شاید ۴ بشه ولی بیشتر نع دیگه مال من اینجوری بود خصو ...

ممنون که جواب دادی

عزیزم داروی روز ۲۱ قاعدگی شما چی بود؟

فقط یه روز مصرف کردین دکتر به من فقط گفته روز ۲۱ دیفرلین بزن روز سوم هم استرادیول شروع میشه 

الهی مرا  آن ده که آن به 
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه همسرم تو‌مرکز ناباروری ابن سینا آزمایش داد دکتر بهش گفت اسپرم داری اما ا ...

گلم اون آزمایش های شهر خودتون رو تو مرکز ناباروری انجام دادین؟ اگر نه این سینا معتبر تر هست 

گلم الان همسر شما اسپرم داره و کلی مرحله جلو هستی، حالا هم آزمایش ژنتیک که ضرر نداره، بده که خیالتون راحت بشه ان شاء الله نتیجه ش هم خوب باشه

😔😔😔خيلي نگرانم يعني با ivf اميدي هست بچه دار شم

چرا نباشه گلم حتما هست، ما اینجا سه قلو داشتیم با آزواسپرمی

امیدوار باش، این همه بچه از آی وی اف متولد میشه، ان شاء الله یکیش در آینده مال شما باشه

رفقا کیا آنوکسا داشتن؟ از کی باید زد؟ دکتر من به منشیش گفت بنویس آنوکسام باید داشته باشه و ..... ا ...

عزیزم دکتر به من گفت از روز سوم همزمان با شروع استرادیول بزن 

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام دوستان شما تا چند وقت بعد از انتقال و مثبت شدن نمازاتونو نشسته میخوندین؟میتونم الان دیگه نشسته ...

من بعد ۲هفته دیگه ایستاده خوندم و ماهی سالمون و قزل الا بدون جیوه هستن بخور🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دیگه کاریم از دستم بر نمیاد، فقط امیدوارم واقعا فرقی نکنه رونتیجه که آمپولو شروع روز ۳ بزنیم یا آخرش ...

عزيزم واسه من مشكلي پيش نيومد روز پانكچر ١٥تا تخمك داشتم ولي آمپول روي رون نداشتم 

زمان زدن آمپول هم به جز اون امپول اخري كه بايد راس ساعت باشه چون واسه آزادسازي بقيه حالا چند دقيقه اينورو اونور  فرقي نميكنه مثلا به من ميگفت بايد بين ٩تا ١٠صبح بزني

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@خاکستری    

@نفسی835    

شما تو سونو چن هفتگی طول دهانه رحم رو چک کردین ؟

من هنوز چک نکردم گفتم برم سونو سلامت اونوق چک کنم

از دیروز پایین شکمم درد میکنه ربط داره ب طول دهانه رحم ؟؟

ی کمم سمت چپم نبض میزنه البته پریروز بود زیاد ولی دیروز خیلی کم بود این همون حرکت جنینه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود