2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بچه ها من امروز مهمونی بودم کفش یکم لس دار پوشیدم و فعالیت داشتم برای اولین بار لک دیدن😢😢😢😢😢 ک ...

آخی گلم چون الان رحم حسابی پر خون هست با یه کم فعالیت سریع خون ریزی میده خصوصا ما که آی وی اف کردیم، آرامشت رو حفظ کن زنگ بزن به دکترت بگو

خیالت بابت نی نی ها راحت اونجا جاشون محکمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاللله🌺 الان بلند شدم از جام بازم یکم قهوه ای بود برام دعا کنید👐

نگران نباش عزیزم..استراحتتو بیشتر کن...همه ما این شرایطو داشتیم...این لکه بینی و خونریزی دیگه عادی شده تو آی وی اف

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مصی جان شما چند تا پرگووریس داشتین؟ من ۸ تا تزریق کردم اما اصلا درد سینه ندارم🙂🙂 فقط یکم زیر دلم د ...

عزیزم من ۶ روز روزی دو پودر یه اب داشتم

اصلا مهم نیست عزیزم داروها روی همه عوارضش یه جور نیست من پانکچر قبلی اصلا هیچ عوارضی نشون نداد داروها

واسه ای وی اف حتما باید ذخیره تخمدان چک بشه؟با چه ازمایشی معلوم میشه؟

منکه رفتم مرکزناباروری همون اول آزمایش و عکس رنگی نوشتن ،ذخیره تخمدانم تو آزمایشام بود ک گفتن اینو همینجا انجام بده بقیه رو هرجا رفتی ایراد نداره،آزمایش خون به اسم amh

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

دوستاي گلم يه سوال مهم دارم شايد ب نظرتون بي ربط بياد ولي به نظر خودم كمتر از رعايت تغذيه و استراحت و اينا قبل انتقال جنين نيست، آرااااااامششششش، اين كمبود خيليييييي منو زجر ميده، دليلش هم خانواده همسرمه، دلم خونه از دستشون، آدم هاي خوبي هستن ولي پدر منو در آوردن با نادوني هاشون،، نميتونم از دستشون در آرامش باشم، مايه ي عذابن، حالا بماند كه به خاطر اونا ما اقدام ب بچه دار شدن نكرديم و حالا اينجوري گرفتار شديم، حالا درد من اينه كه هروقت ميرم پانكچر يا انتقال جنين،از همون روز كه اون سختي ها و امپول ها و دردسرها پيش روم قرار ميگيره داغ دلم تازه ميشه و اصلا اي وي اف رو فراموش ميكنم و فقط خون گريه ميكنم كه چرا منو ب اين روز انداختن،اينم بگم باهاشون درارتباطم و احترامشونو حفظ ميكنم ولي توي دلم اتيشه، يكي يه راه حلي بگه هركسي ميتونه كمكم كنه كه چه جوري از اين عذاب خلاص بشم؟؟نگيد كه ببخش چون شعاره و نميتونم، چه جوري ميتونم ببخشم وقتي باعث اينهمه سختي شدن برام،نميدونم بايد چيكار كنم💆ارتباطمو قطع كنم ايا خوبه؟خيلي در عذابم

...
سلام دوستان شما تا چند وقت بعد از انتقال و مثبت شدن نمازاتونو نشسته میخوندین؟میتونم الان دیگه نشسته ...

گلم ماهی جنوب رو تا سه ماه اول نمی شه بخوری

من تا الان نشسته نخوندم، بعدش رو هر جور شرایطم باشه